Hoppa till sidans innehåll

Ullmax


Klubben säljer Ullmax-produkter. Det finns underställ av microfiber eller merinoull, även olika typer av strumpor, mössor mm. Klubben tjänar ca 30 % av försäljningssumman. Beställningar kan göras till kansliet, men tanken är att man ska låna en av de två försäljningsväskor och ta med dem till arbetsplatsen, släktträffen eller liknande.

I väskorna finns de olika produkterna, alla storlekar finns på någon produkt så man kan prova sig fram. Börja med att visa broschyren (fås via kansliet) och lägg på t ex arbetsplatsen, sätt på en notis-lapp med datum för när väskan kommer och när beställningar senast ska göras.

Lämpligt att väskan finns tillgänglig minst en vecka, kunderna ska hinna inventera hemma och det tar några dagar innan det spridit sig! Det finns fler broschyrer i väskorna, bra att låna ut så övriga familjemedlemmar också kan beställa. Det är lättsålda produkter!

Ring kansliet och boka upp dig på en väska. När man kommer med väskan år två köper de som köpte första året, plus några till!

Uppdaterad: 01 APR 2018 18:52 Skribent: Rickard Björkman

meny_tsok_gron_bakgrund2.gif

meny_orientering.gif

meny_cykel.gif

meny_skidor.gif

 
 

DM_orientering.png
DM orientering 27-28 augusti

 

 

ullmax_logo 

 

Gynna våra sponsorer:

Se alla sponsorer

Postadress:
Trollhättans SOK
Skidbacksvägen 17,Skidstugan
46158 Trollhättan

Besöksadress:
Skidbacksvägen 17,Skidstugan
46158 Trollhättan

Kontakt:
Tel: +46520429040
E-post: This is a mailto link