Hoppa till sidans innehåll

Arbetsdagar TSOK

15 MAJ 2020 09:53
Det kommer att anordnas en del arbetsdagar uppe vid skidstugan den närmaste tiden och vi behöver hjälp av er medlemmar. Det kommer mer information om respektive dag men meddela gärna om ni kan hjälpa till så vi kan börja planera. TACK!
  • Uppdaterad: 15 MAJ 2020 09:53

Torsdagen den 28/5 kommer materialet till väggsektionerna på pistmaskinsgaraget att köras upp till TSOK, plats är anvisad så avlastningen är ok. Vädret är ju också fint så ingen täckning är nödvändig.

Vi är några som åker upp och kollar över materialet och börjar på torsdag ca. klockan 18 och framåt.

Under fredagen den 29/5 får gärna ett par hugade fortsätta förbereda ur-jackningar i reglar för alla hammarband, ritningar och antal finns förberett.

Lördagen den 30/5 kockan 8:30, Pingst. Stor arbetsdag TSOK. Arbete med uppstädning och en del ”vanliga” arbetsdagsuppgifter utförs (10:00 och framåt) samtidigt som pistmaskinsgaraget reses (8:30 och framåt) och vi börjar denna dag med att slå ihop och resa väggsektioner. Arbetet avslutas med att sätta vindskydd och strö-läkt på väggar samt vinkeljärn för takstolar. Ritningar är klara som vi bygger efter.

Vid behov avslutas arbetet söndagen den 31/5.

Leverans av takstolar sker v.23 (1-5/6) och då tas arbetspass 2. Bilen med kran sätter takstolarna på plats och vi är med och riktar samt sätter fast direkt, exakt vilken dag i vecka 23 det blir återkommer vi med. Fortsätter sedan med råspont-luckor, takpapp och läkt samt vindskivor och hängrännor.

När detta är på plats tar vi antingen ytterligare en arbetsdag och sätter ytterpanel samt isolering invändigt alternativt tar vi hjälp av permitterade som får knåpa på vardagar:-)

För de två arbetsdagarna med resning av väggsektioner samt taket så behöver vi nog vara 6-8 personer och gärna med lite snickarkunskap / erfarenhet. Vill någon rodda med lite mat / fika / kaffe / dricka etc är det ju också väldigt tacksamt!

Om ni vill/kan hjälpa till meddela mig gärna via SMS / mail / telefon eller via Eva på kansliet.

Mvh och tack

Fredrik Liljesäter 0705-410615, This is a mailto link

Skribent: Fredrik Liljesäter
Epost: Adressen Gömd

  

 

lansforsakringar

 

team_sportia_new

 

ullmax_logo 

 

hittaut

Postadress:
Trollhättans SOK
Skidbacksvägen 17,Skidstugan
46158 Trollhättan

Besöksadress:
Skidbacksvägen 17,Skidstugan
46158 Trollhättan

Kontakt:
Tel: +46520429040
E-post: This is a mailto link