Hoppa till sidans innehåll

TAIF väljer BAUER!

15 MAJ 2013 14:04
Intersport i Eksjö fortsätter som leverantör.
  • Skapad: 15 MAJ 2013 14:04

Tranås AIF förlänger samarbetet med Bauer på allt material i ytterligare 3 år.
Klart är också att Intersport i Eksjö fortsätter som leverantör under samma period. Butikerna som gäller är Eksjö, Jönköping (A6) och Linköping (Ikano)

Vid köp i dessa butiker utdelas värdecheckar till medlemmarna för inköp av hockeyutrustning, även medlemsaktiviteter med specialerbjudanden kommer ske vid minst ett tillfälle per säsong.

Det kommer också i fortsättningen finnas möjlighet att beställa och köpa material i ishallen från A-lagets materialare Magnus Carlsson, vår förhoppning är att till denna säsong kunna erbjuda betalning med kort.

 

Kommentar från Bauer hockey:

Det är jättekul och vi är stolta över ett fortsatt samarbete med Tranås. 

Tranås är en fantastisk förening inom hockeyn och det är kul att jobba med samtliga engagerade. Alla brinner för hockeyn - från de yngsta knattarna till killarna i A-laget. Genom vårt avtal vill vi öka fokuseringen på ungdomshockeyn samt se till att föreningen får den service kring produkter som förväntas. Vi vill att fler ska börja spela hockey och tillsammans måste vi hitta nya attraktiva lösningar som gynnar tillväxten av spelare. Tillsammans med Tranås vill vi inspirera, motivera och bygga upp en produkt support vilken hjälper föreningens alla spelare så att de använder sig av rätt hockeyutrustning och får möjligheten att testa att spela hockey.

Vi har haft ett längre samarbete som gynnat oss båda och vi hoppas att detta ny avtal kan stärka våra relationer ytterligare och positivt bidra till gemensam framgång på alla plan.

Marcus Johnsson

Skribent: Admin

Postadress:
Tranås AIF IF - Ishockey
Box 324
57324 Tranås

Kontakt:
Tel: 014014624
Fax: 014018784
E-post: This is a mailto link