Hoppa till sidans innehåll

Information från årsmötet

12 JUN 2013 13:37
I måndags höll klubben årsmöte och den nya styrelsen valdes. Stefan ”Frasse” Fransson ny sportchef i Tranås AIF och Peter Josefsson ny ordförande. Vänligen se verksamhetsberättelsen säsong 12/13, ligger i PDF-länken längst ner på sidan.
  • Skapad: 12 JUN 2013 13:37

Peter Josefsson tar över klubban efter Kjell Pettersson som gjort mycket bra för TAIF de två år han verkat och givet föreningen en skjuts i rätt riktning. Styrelsen hoppas och tror att TAIF fortsatt kan ha nytta av Kjells kunnande.

 

Stefan ”Frasse” Fransson valdes in som ny sportchef i styrelsen där han tar över efter Emil Sjöberg. Styrelsen tackar Emil för hans uppoffrande arbete med A-laget. Även här hoppas och tror styrelsen att Emil fortsatt kommer vara till stor nytta för föreningen.

 

Stefan Fransson är ett välkänt ansikte i Tranås och i ”hockeykretsar”. Han har tidigare varit aktiv i TAIF som spelare och tränare på både junior och A-lagsnivå. Det är en rutinerad herre som var i hetluften tidigare vad gäller lagbygge.

 

Stefan tränade senast A-laget under säsongen 2010-2011 men kommer nu närmast från 2 säsonger som huvudtränare i Nässjö HC.

 

Sportgruppen kommenterar:

- När vi fick reda på att ”frasse” inte längre skulle fortsätta i Nässjö var det helt naturligt för oss att ställa frågan om intresse fanns för en återkomst till Tranås AIF. Stefan har medverkat i den befintliga sportgruppen under en tid och tar nu alltså över huvudansvaret som sportansvarig i klubben.

 

Sportgruppen består av: 

Stefan Fransson, Kalle Patriksson, Rolf Nielsen, Emil Sjöberg, Hans Isaksson, Jörgen Augustsson, Magnus Axelson och Jonas Holmström.

 

Sportgruppens uppgift är bl.a. att:

 

Vara ett "bollplank" åt A- och J-lagsledningen vid ev. taktiska frågor.Med hjälp av gruppens bakgrund/kontaktnät kunna bidraga med förslag till nyförvärv och kontraktsförlängningar, detta rapporteras till respektive lagledning samt styrelsen.

 

 

Målsättning

Att med tilldelad budget varje år få ihop ett så slagkraftigt lag som möjligt och som med nuvarande serieupplägg skall tillhöra toppen på division 1.När ekonomin i föreningen åter är i balans skall man vara beredd att med nuvarande serieupplägg ta ett kliv uppåt, eller vid annat serie-upplägg tillhöra näst högsta förbundsserien.Våra juniorlag skall tillhöra, som lägst, toppen av division 1, eller spela i Elitgrupp för att komma så förberedda som möjligt till A-lagsspel.

 

 

Styrelsen kommenterar:

- Viktigt är att vi fortsatt har en komplett styrelse med folk som jobbar för TAIF:s bästa. Mycket positivt har hänt under Kjells ledning och på den vägen ska vi fortsätta när Peter Josefsson tar över ordförandeklubban. Det gäller att alla som vill TAIF:s bästa fortsätter att ge tranan luft under vingarna. Vart detta bär oss får framtiden utvisa men vi tycks ligga bra till jämfört med många andra division ett föreningar. Det är med stor glädje vi kan konstatera att hela föreningen bidraget till en ekonomisk och sportsligt lyckad säsong.

 

 

PDFlogo
Verksamhetsberättelse 2012-2013
Skribent: Kalle Eliasson

Postadress:
Tranås AIF IF - Ishockey
Box 324
57324 Tranås

Kontakt:
Tel: 014014624
Fax: 014018784
E-post: This is a mailto link