Hoppa till sidans innehåll

GDPR


Behandling av personuppgifter enligt dataskyddsförordningen  Skirö AIK avser att genomföra en personuppgiftsbehandling som rör dig. Skirö AIK är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Informationen samlas in av Skirö AIK. Personuppgiftsbehandlingen rör dig i egenskap av ledare, medlem och spelare. De kategorier av personuppgifter om dig som behandlas är namn, adress, telefonnummer, e-postadress och i viss mån personnummer. Den rättsliga grunden för personuppgiftsbehandlingen är för medlemsregister. Du har rätt att kontakta Skirö AIK för att få information om vilka uppgifter om dig som finns registrerade. Du har också rätt att få felaktiga uppgifter rättade eller raderade

När du spelar på Svenska Spel kan du stötta Skirö AIK.

OBS! När du söker föreningen

hos Svenska Spel ska du söka

efter Skirö Allmänna IK

 

Vill du spela bandy?

Bandy är fart och fläkt! Vill du också prova på? Kontakta ungdomsansvarig Stephane Fridh 070-5369816, dambandyansvarig Joakim Brattkull 070-7380914 eller herrbandyansvarig Conny Johansson 070-6694085.

Bandyskola!

Pga corona är Bandyskoaln intälld för säsongen. Vi återkommer till hösten 20201.

Särskilt inbjudna i år är de som går i första klass i skolan, men skulle du vara yngre eller äldre så är du också välkommen. Deltagaravgift är 400 kronor, och då får du bland annat bandyklubba, vattenflaska och träningströja.

besöksräknare
räknare

Postadress:
Skirö Allmänna IK - Bandy
Jens Harrysson, Stora Röslida 6
57493 Vetlanda

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info