Hoppa till sidans innehåll

Anmälan till Vargträning 2012-2013

08 SEP 2012 07:15
Nu är den efterlängtade skidsäsongen snart här!

  • Skapad: 08 SEP 2012 07:15

Förhoppningsvis kan vi gå på snö direkt efter jullovet beroende av snötillgången. Mer information kommer att läggas ut löpande så fort vi har tider konfirmerade.
Vargarnas inneträning hösten 2012 startar vecka 40 den 1:a oktober (måndag) för U8 och 3:e oktober (onsdag) för U10 i Bäcklösaskolans gymnastiksal, samma som förra året.

 

Nytt i år är att U8 tränar måndagar 18:00-19:00, U10 fortsätter onsdagar 18:00-19:00. OBS att vissa dagar utgår pga lov, läger m.m.

 

Den nya åldersfördelningen som införs i år innebär att U10 är åkare födda 2003 och 2004, U8 är åkare födda 2005 och yngre.

 

Stefan Grönholm är huvudansvarig för U10 och Claes Ångström för U8, kontaktuppgifter för oss och övriga tränare finns uppdaterat på hemsidan under ledare.

 

OBLIGATORISKT för träning inomhus är skor( inomhusskor) samt vattenflaska.
Skor för att undvika skador (barfota eller strumpor medför skaderisk) och vätska (vatten) behöver alltid fyllas på i kroppen under träning.

 

Vi planerar att ha en upptakt och föräldrar möte under hösten. Mer information och inbjudan till detta kommer lite närmare.


För att vi skall kunna planera vår verksamhet vill vi att ni anmäler om ert barn avser att fortsätta träna med Vargarna kommande säsong samt vilken träning ert barn kommer att delta vid. Anmälan sker via nedan länk gärna senast den 31 september. Kom ihåg att bekräfta er anmälan innan ni lämnar websidan för att anmälan skall gå igenom. En bekräftelse på er anmälan kommer då till er e-post.
http://eventus.trippus.se/Vargträning2012-2013


För de barn som inte kommer att fortsätta träna med Vargarna är det viktigt att ni också går in via anmälan och väljer alternativet att de inte kommer att fortsätta.

Om ni har syskon eller kompisar som är intresserade av att börja träna med Vargarna och USLK är ni/dom välkomna att anmäla sitt intresse till This is a mailto link.

Välkomna till en ny skidsäsong med USLK och Vargarna!

 
Hälsningar Tränarna

Skribent: Helena Clementson

Postadress:
Uppsala SLK - Skidor
Dag Hammarskjölds väg 270
75652 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Våra sponsorer:

 

 

 

luthis

  

 Binab ny logga

Våra samarbetspartners:

 

Bildresultat för kn kontor