Hoppa till sidans innehåll

Anmälan till Tiger (U12) träning 2012-2013

08 SEP 2012 07:18
Nu är den efterlängtade skidsäsongen snart här!

  • Uppdaterad: 08 SEP 2012 07:22

Förhoppningsvis kan vi gå på snö direkt efter jullovet beroende av snötillgången. Mer information kommer att läggas ut löpande så fort vi har tider konfirmerade.

 
Tigrarnas (U12) inneträning hösten 2012 kommer att ligga på tisdagar kl. 18-19 i Bergaskolan. Vi kör igång v. 40 och håller på tom v. 50 (2/10-11/12).


OBLIGATORISKT för träningen inomhus är skor( inomhusskor) samt vattenflaska.Skor för att undvika skador (barfota eller strumpor medför skaderisk) och vätska (vatten) behöver alltid fyllas på i kroppen under träning.

 

Vi planerar att ha en upptakt och föräldrar möte under hösten. Mer information och inbjudan till detta kommer lite närmare.


För att vi skall kunna planera vår verksamhet vill vi att ni anmäler om ert barn avser att fortsätta träna med Tigrarna kommande säsong samt vilken träning ert barn kommer att delta vid. Anmälan sker via nedan länk gärna senast den 31 september. Kom ihåg att bekräfta er anmälan innan ni lämnar websidan för att anmälan skall gå igenom. En bekräftelse på er anmälan kommer då till er e-post.

http://eventus.trippus.se/Tigerträning 2012-2013


För de barn som inte kommer att fortsätta träna med Tigrarna (U12) är det viktigt att ni också går in via anmälan och väljer alternativet att de inte kommer att fortsätta.


Om ni har syskon eller kompisar som är intresserade av att börja träna med USLK är ni/dom välkomna att anmäla sitt intresse till This is a mailto link.


Välkomna till en ny skidsäsong med USLK och Tigrarna!
Hälsningar
Mikke, Jonas och Johan

Skribent: Helena Clementson

Postadress:
Uppsala SLK - Skidor
Dag Hammarskjölds väg 270
75652 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Våra sponsorer:

 

 

 

luthis

  

 Binab ny logga

Våra samarbetspartners:

 

Bildresultat för kn kontor