Hoppa till sidans innehåll

Tävlingsprogram Uppland 2020


Nedan återfinns preliminärt tävlingsprogram för Uppland 2020.

Tävlingsprogrammet är en sammanställning över alpina tävlingar både inom distriktet samt ett urval av populära nationella tävlingar. Tävlingarna är indelade per åldersklass.

Tävlingsprogram Uppland 2020 

Notera:

2019-10-02: Några kommentarer till årets kalender. Vemdals-slalomens flytt från v1 till v2 har orsakat ett antal följdeffekter i tävlingsplaneringen för hela Region4. läs därför kalendern extra noggrant i år så att ni inte missar någonting. Här är några relevanta ändringar.

  • DM-lägret och arrangemanget av DM och ”Lilla-DM” i GS är flyttat från v4 till v5.
  • DM GS U16 kommer även detta år inte att arrangeras i samband med DM-lägret i Björnrike. USM-Kval GS som arrangeras av JAK i Björnrike den 26/1 2020 kommer istället att få DM status för U16. För övriga klasser arrangeras DM GS som vanligt under DM-lägret.
  • SG-DM för samtliga klasser kommer precis som föregående år ske genom att en tävling utanför distriktet ges DM status. Tävlingsprogrammet kommer att uppdateras när det är bekräftat vilken tävling och datum för tävlingen är spikat
  • Pga den sena öppningen av Sunnerstabacken de senaste två vintrarna så har vi i samråd med RAK och BAK beslutat att de första två tävlingarna i Upplandscupen kommer att arrangeras av Bålsta och Norrtälje

Anmälan till de olika tävlingarna, såväl lokala som andra tävlingar sker vi Tävlingskalendern. Tävlingskalendern når du via fliken Tävling/Tävlingskalendern. För att få fram de olika tävlingarna kan man göra olika typer av sökningar. Exemplevis på region eller tävlingens namn.

Notera även att den infomation som står i tävlingskalendern gällande datum etc. är det som gäller!

Mvh

Tävlingskommittén

Uppdaterad: 02 OKT 2019 15:38 Skribent: Petter Wiberg
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Uppsala SLK - Skidor
Dag Hammarskjölds väg 270
75652 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Våra sponsorer:

 

 

 

luthis

  

 Binab ny logga

 

Våra samarbetspartners:

 

Bildresultat för kn kontor