Hoppa till sidans innehåll

USLK klubbinformation


VÄLKOMMEN till Uppsala Slalomklubb, USLK

Uppsala Slalomklubb bedriver slalomträning för barn och ungdomar som gillar att åka skidor.

För att träna med i klubben skall du ha kommit så långt i din skidåkning att du själv klarar av att åka lift och ta dig ner för backen. Vi vill även poängtera att USLK inte bedriver skidskola utan är en klubb som tränar och tävlar i slalom.

USLK bygger mycket på engagemang och alla är lika viktiga i att göra USLK framgångsrik.

Vill du bli medlem klicka på länken

Hemsidan och facebook – här får du information 

Föreningens hemsida – uslk.se – uppdateras löpande med aktuell info. Saknar du någon info på hemsidan, kontakta föreningen på This is a mailto link så får du både svar på din fråga och ger föreningen en chans att göra hemsidan bättre för alla. Föreningen ansvarar även för facebooksidan Uppsala Slalomklubb.  

Skidbytardagen

Andra helgen i November arrangerar USLK varje år vår skidbytardag. Skidbytardagen bidrar till både hållbarhet på flera sätt och till en intäkt för föreningen. För att dagen ska kunna genomföras på ett bra sätt behöver föreningen hjälp med genomförandet.

Vill du hjälpa till med skidbytardagen, lära känna klubben och medlemmar, samt framförallt få en unik möjlighet att hitta skidutrustning till en billig penning, utan att behöva köa, då är det här rätt tillfälle att börja hjälpa till. Anmäl gärna intresse för att hjälpa till via mail till This is a mailto link redan nu. 


 

Uppdaterad: 04 OKT 2019 11:12 Skribent: Johanna Magnusson
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Uppsala SLK - Skidor
Dag Hammarskjölds väg 270
75652 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Våra sponsorer:

 

Våra samarbetspartnersr