Hoppa till sidans innehåll
Foto:

Reportage från USM-kval GS i Kläppen

25 JAN 2019 19:40
  • Skapad: 25 JAN 2019 19:40

USM-kval i storslalom för U16 i Kläppen 19-20 januari.

 

Förra helgen var en stor grupp åkare från USLK, 03-or och 04-or, och tävlade i storslalom i Kläppen. Tävlingarna var kvalifikationstävlingar inför USM i mars. Två race, arrangerade av Lidingö och Djurgården, avverkades i perfekta förhållanden (hårt, brant och rättvist). Finfina prestationer på både herr-och damsidan med ett särskilt utropstecken för Saga Björkman som knep andraplatsen på söndagen och som var bästa 04-tjej i båda tävlingar. Stort.

Med sedvanlig proffsighet såg Nathalie till att åkarna fick bästa tänkbara coachning och den luriga banan, som skördade mängder av offer i den första tävlingen, lurade ingen USLK-åkare. Engagerade föräldrar stod som vanligt vid backen och hejade, fotade, filmade och våndades. På lördagkvällen genomfördes ett teambuilding-event där nio idrottsungdomar gemensamt lagade mat och åt middag. Ett arrangemang som gav mersmak för såväl atleter som föräldrar.

Söndagens tävling utgjorde dessutom DM i storslalom för U16. Grattis till er, Saga, Klara, Tilde, Gustav P, Oskar och Gustav B!

 

Skribent: Johanna Magnusson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Uppsala SLK - Skidor
Dag Hammarskjölds väg 270
75652 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Våra sponsorer:

 

luthis

  

 Binab ny logga

Våra samarbetspartner

Bildresultat för kn kontor