Hoppa till sidans innehåll

Waxholms GK - Golf

Blog ny


Nyheter

2014-10-20
Efter en fantastisk utomhussäsong är det så dags att tänka på inomhusträning. Anmäl via länken nedan.
 
IcaNaraResaro
2014-09-17
På fredag är det dags för första rundan. Vi samlas kl 17.30 för presentation av lagen och utdelning av lagtröjor. Spelar 9 hål foursome på korthålsbana.

Tävlingsnyheter

Tävling

Waxholms GK har förstått vikten av att satsa på juniorer och vi ser tävlande som en självklar del av deras golf, utbildning och utveckling. Klubben vill ge förutsättningar för att juniorerna ska vara kvar i klubben och ha möjlighet att utvecklas till elitspelare. Alla juniorer som vill satsa på tävling och träning och har golfen som förstahandssport ska ges möjlighet att erbjudas spelarkontrakt. Spelarkontraktet ger junioren en hel del fördelar så som bidrag till anmälningsavgifter, fria rangebollar och tävlingskläder. Dessutom extra specialträningar, mental träning, fysträning m.m. Junioren å sin sida förbinder sig att spela ett visst tävlingar på touren, Skandia Cup, Klubb KM. Redovisa varje genomförd tävling med positiva händelser till juniorkommittén. Dessutom ska de hjälpa till vid klubbens öppna hus och liknande aktiviteter. 

Under säsongen 2013 kommer det vara 31 spelare i olika åldrar med spelarkontrakt. Vi har gjort grupper utifrån tävlingstrappen med det olika stegen Minitourgruppen, Rookietourgruppen och Skandiatourgruppen.

Juniorsponsorer

Nordiatext

pe

SISU1

Såg&Borrlogga1

gorilla-logo

 

 

 

 

 

NIKE GOLF logo

Postadress:
Waxholms GK - Golf
Askrikevägen, Bogesund
18593 Vaxholm

Kontakt:
Tel: 08-541 351 45
E-post: This is a mailto link

Se all info