Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


I slutet av nästa vecka planerar SKF, likt förra året, att skicka ut en enkät till alla våra landslagskanotister. Vad har varit bra och vad kan bli bättre när vi nu tar sikte på 2016!
 
I konkurrens med 600 aktiva från totalt 25 länder svarade den 11 kanotister starka svenska truppen för en mängd fina prestationer när Olympic Hopes Regatta avgjordes i Polen, inte minst två glimrande medaljer!
 
Det blev en fin helg med massor av goda prestationer i forsen när SM i Kanotslalom avgjordes i Falun. Mästarinnor och Mästare korades i flera olika klasser; K1 och C1 individuellt och i lag samt C2!
 
Varje gång en nyhet publiceras här på kanot.com, vare sig det är på förstasidan eller under någon av våra grensidor har du möjlighet att få en notis om detta till din mail!
 
Det var inte särskilt mycket höst över helgens Höstregatta - Rocksjön bjöd på strålande förhållanden och de aktiva var inte sena på att svara upp med grymma säsongsavslutande prestationer!
 
Imorgon inleds Kanotslalom-SM i Falun, bl.a. väntar en högklassig herrseniortävling med samtliga VM-svenskar från förra helgen på plats! Egentligen skulle SM avgöras i Lissfors i Dala-Floda men p.g.a. extremt höga vattenflöden blir Falun ny...
 
Den 24 oktober bjuder Kanotgymnasiet in högstadie- och gymnasieelever till en KG-dag med ett digert program där såväl föreläsningar, KG-rundvisning och träningspass står på schemat!
 
Redan nu har arbetet med att forma 2016 års tävlingssäsong för Slätvatten inletts och det är dags för arrangörer att skicka in sin sanktionsansökan!
 
Det gick rasande fort på U23-EM i rumänska Bascov! Det var ett urstarkt svenskt lag som åkte ner och det känns hårt att vara besviken när placeringarna blev 5:a, 7:a och 10:a vilket givetvis är riktigt bra, men det är ändå en viss återhållsamhet s...
 

Kanotslalom-VM summeras

(2015-09-21 11:13)
Det var en jämn svensk trupp som drog till VM i London. Tre svenska kanotister som alla hade klar chans på semifinal och, om det skulle vilja sig riktigt väl, en öppning för att ta hem en historisk svensk OS-plats.
 
Erik Holmer gick som en furie i andraåket på VM och säkrade en VM-semi genom att knipa en sjundeplats. Grymt stabil paddling av Nyköpingspaddlaren som verkar vara i sitt livs form!
 
Den 10 oktober arrangerar vi utbildningen "Första Hjälpen för kanotister" i Uddevalla. Värdefull kunskap för dig som leder kanotverksamhet i någon form, varmt välkommen med din anmälan!
 
För dig som studerar i Stockholm och vill ha bra förutsättningar för din elitsatsning är det nu tid att söka till Sport Campus Sweden för våren 2016.
 
När regeringen lägger fram sin budget på måndag den 21 september finns höjda anslag till både idrotten och friluftslivet med, höjningar som skapar förutsättningar för utveckling även för svensk kanot.
 
Idag inleds U23-EM i Sprint i Rumänien med en liten men vass svensk trupp på plats! Två snabba par i Linnea Stensils/Moa Wikberg och Joel Elenius/Johan Lilja siktar högt!
 
Vaxholms Kanotsällskap - Kanot
Sjösportcenter,Eriksö
18537 Vaxholm
Telefon: 08-541 320 31
E-post: This is a mailto link

 

vks logga KOPIA ! beskuren ej vänster 

 

 

 

 

 

 

 

 

ACTIVE TENSE ERRA SPORT TRÄNINGSKLÄDER

 

 

 

 Nordisk Yacht Assurance Waxholm

 

 

 

 

Resarö Marina

XL-Bygg Waxholms Byggmaterial

ERREA SPORT VKS TRÄNINGSKLÄDER