Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Med sikte mot Rio!

(2015-11-21 08:21)
I augusti 2016 riktas världens blickar mot Rio de Janeiro och OS!
 
Under året har SKF:s utbildningsstruktur omarbetats och börjar nu sjösättas i praktiken. Vi kan kanot! Oavsett vilken kanot du paddlar eller vilka mål du, eller de du leder, har med paddlingen finns det högkvalitativa utbildningar att utvecklas...
 

Nyfiken att testa paddla?

(2015-11-21 07:30)
Under söndagens avsnitt av Lilla Sportspegeln besöker programledarna Västerås för att träffa ett glatt gäng paddlande barn och ungdomar. Prova du också! Det finns gott om klubbar som hälsar dig välkommen!
 
I Lilla Sportspegeln nu på söndag, kl. 19.30 kommer det paddlas för fullt! Då sänds nämligen inslaget om forspaddling som spelades in för ett par veckor sen i Västerås.
 
Den 1 december är sista ansökningsdatum till SKF:s Riksidrottsgymnasium i Nyköping. Så hög tid för dig som är intresserad av en plats men ännu inte kommit in med din ansökan!
 
Stora delar av Sprintlaget befinner sig just nu på läger i Florida. För giganten, och redan OS-klara, Petter Menning är planen lagd för att vara på topp i Rio. För resten av truppen är ett första sikte inställt på OS-kvalet i maj...
 
Idag släppte SOK namnen på 49 idrottare som redan nu är uttagna att representera OS i Rio kommande sommar. Bland dessa syntes, såklart, Petter Menning!
 
Sthlm Sprint Camp, under ledning av bl.a. Petter Menning och Erik Svensson, samlade 70-talet ungdomar för fyra fullmatade dagar med massa träning, föreläsningar och inspiration, kryddat med den där speciella lägerglädjen!
 
Den franska storspelaren Francois Beybar sadlar om efter en storslagen karriär och kommer nu att coacha det svenska herrlandslaget i Kanotpolo. Det nya samarbetet inleddes med ett positivt läger på Alcudia!
 
I helgen genomfördes alltså Kanot 2.0 i Uppsala. 70 deltagare jobbade intensivt kring viktiga huvudområden för Svensk kanot, vad inom dessa områden man ville uppnå samt vilka aktiviteter som ledde dit.
 
Några eftersläntrare har vi lyckats trycka in men nu är anmälningsdörren stängd och låst inför helgens Kanot 2.0 i Uppsala. Dagarna inför uppmuntrar vi till tjuvstart genom att börja tänka till hur du tänker dig att Svensk Kanot ska ta sig an...
 
Slätvattenkommittén lägger just nu tävlingsprogrammet för 2016. För att komma i mål behöver de fler arrangörer som vill bjuda in till tävling. I dagsläget saknas det tre arrangörer till SUC - vilket öppnar upp för nya lösningar!
 
Kallelse: SKF hälsar välkomna till 2016 års Årsmöte som kommer att hållas i Stockholm den 19 mars.
 
I somras kände Forspaddlingskommittén att det var läge att lyfta fram barn och ungdomar som paddlar fors och kontaktade Lilla Sportspegeln, som höll med! Den 2 november är det dags, 16 ungdomar från lite olika klubbar samlas i Västerås för ett...
 
I helgen hölls Sörmlandsgalan för att uppmärksamma idrotten i Södermanland. Och en handfull kanotister fanns på plats, både bland de nominerade och bland de som vann!
 
Vaxholms Kanotsällskap - Kanot
Sjösportcenter,Eriksö
18537 Vaxholm
Telefon: 08-541 320 31
E-post: This is a mailto link

 

vks logga KOPIA ! beskuren ej vänster 

 

 

 

 

 

 

 

 

ACTIVE TENSE ERRA SPORT TRÄNINGSKLÄDER

 

 

 

 Nordisk Yacht Assurance Waxholm

 

 

 

 

Resarö Marina

XL-Bygg Waxholms Byggmaterial

ERREA SPORT VKS TRÄNINGSKLÄDER