Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Över 200 ideella idrottsledare kom på Stockholmsidrottens politiska hearing i Fryshuset. Debatten gick het om anläggningskrisen. Och samtliga partier var eniga. Anläggningsbehovet måste byggas i kapp.
 
På Anläggningsforum den 20 augusti var det fokus på att tillsammans diskutera den remiss som Stockholms stad har skickat ut om det långsiktiga investeringsbehovet för idrottens rum och miljöer. Paul Sjöblom, forskare på Stockholms Universitet,...
 
Det var fullt ös i Kungsträdgården under Solskensdagarna 7-8 augusti. Allt från Zumba till fäktning och innebandy bjöd föreningarna i Stockholmsdistriktet på, tillsammans med Idrottsförvaltningen och Olympic Day. Vi träffade Victor som provade på...
 

Solskensdagarna

(2014-08-06 12:40)
Solskensdagarna med olympic day 7-8 augusti 2014 i kungsträdgården
 
Vill du jobba i Sveriges största folkrörelse? Vill du anta utmaningen att nå fram i storstadsbruset med frågor som är viktiga för idrottsrörelsen, idrottsföreningarna och idrottens ideella ledare i Stockholmsdistriktet?
 
Den 25 augusti är sista ansökan för att söka LOK-stöd. Vi har samlat några filmer för att ge dig en hjälpande hand med ansökan.
 
Sundbybergs Idrottsallians bjöd in samtliga partier i Sundbybergs Kommunfullmäktige samt allmänheten till en idrottspolitisk debatt. Kvällen var mycket lyckad och samtliga partier närvarade.
 
Under midsommarveckan, 17-21 juni, står Stockholm Baseboll och softboll klubb som arrangör för en av de fyra European Cup Qualifier turneringar som spelas samma vecka runt om i Europa.
 
Under fyra dagar, med start på lördag, spelas världens största handbollsturnering på gräs i Stockholm, Eken Cup. En cup som i år tillsammans med Stockholms Handbollförbund, SISU Idrottsutbildarna Stockholm, Stockholms Idrottsförbund, Utbildningsra...
 
Stockholms Basketdistriktsförbund tillsammans med SISU Idrottsutbildarna Stockholm anordnar i helgen, 13-15 juni, #BartonClinic14 i Fryshuset, en stor utbildningshelg för basketledare med några av världens främsta föreläsare inom basketvärlden.
 
Skatteverket vill förtydliga frågan ang deklarationstidpunkter och vem som ska lämna deklaration på enklast och bästa sätt. De har därför gjort en sammanställning av bl.a deklarationstidpunkter och blanketter.
 
Nu står regionen inför sitt största byggprojekt sedan miljonprogrammet på sjuttiotalet. Totalt ska det byggas cirka 140 000 nya bostäder endast i Stockholms stad fram till 2030. Inom idrotten är vi oroliga. Vi vill inte att parkeringsplatser och...
 
Idag uppvaktar vi de nyvalda EU-parlamentarikerna som kommer från Stockholmsdistriktet. Som vald att representera Sverige i Bryssel och Strasbourg har de ett viktigt ansvar för de frågor som rör oss närmare 2,8 miljoner medlemmar inom svensk idrott.
 
Nu har en rykande färsk utbildningskatalog från SISU Idrottsutbildarna Stockholm kommit.
 
Sara Kukka Salam (S), 2:e vice ordförande i kultur och fritidsnämnden i Solna stad, vill ses i Västra Skogen vid en grusfotbollsplan som växt igen. – I en stad som växer mycket finns det idrottsytor som man tyvärr låter förfalla, säger hon och pek...
 
Vaxholms Kanotsällskap - Kanot
Sjösportcenter,Eriksö
18537 Vaxholm
Telefon: 08-541 320 31
E-post: This is a mailto link

 

vks logga KOPIA ! beskuren ej vänster 

 

 

 

 

 

 

 

 

ACTIVE TENSE ERRA SPORT TRÄNINGSKLÄDER

 

 

 

 Nordisk Yacht Assurance Waxholm

 

 

 

 

Resarö Marina

XL-Bygg Waxholms Byggmaterial

ERREA SPORT VKS TRÄNINGSKLÄDER