Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Basen i utbildningen för Svensk Seglings tränare och instruktörer är SISU Idrottsutbildarnas kurs Plattformen. I vår har den intresserade chans att gå kursen på distans.
 
Nu är anmälan till Junior SM öppen och i år har vi en ny klass på programmet! Laser 4,7 blev nyligen invald som rekommenderad juniorklass och kommer att vara med som öppen klass (tjejer och killar seglar i samma klass) på årets Junior SM i Västerå...
 

Seglardagen 2016

(2016-02-04 16:16)
2016 hålls Seglardagen den 12 mars på Quality Airport Hotel Arlanda Seglardagen öppnas kl 11.00, lunch serveras kl 13.00 och avslutas med middag på lördagskvällen
 
Vid tre tillfällen i vinter träffas domare och andra särskilt regelintresserade i Stockholmsområdet för att hålla igång sina regelkunskaper och utbyta erfarenheter.
 
Genom ett samarbete med Båtmässan Göteborg kan Seglarförbundet erbjuda "Gå två betala för en" till alla våra medlemmar! Erbjudandet gäller söndag 7 februari, måndag 8 februari och tisdag 9 februari. Dessutom är det fri entré för alla barn/ungdomar...
 

Allsvenskan i segling 2016

(2016-01-14 07:00)
Tävlingsschemat för andra året med succén Allsvenskan Segling är nu spikat. 2016 kommer Allsvenskan Segling till Motala, Ekerö, Malmö, Göteborg och Båstad. Boka in datumen redan nu så att du inte missar tillfället att heja på din klubb på plats!
 
En ny lag som trädde i kraft den 1 januari kan påverka klubbar som planerar ny-, om- eller tillbyggnad. Det är riksdagen som beslutat att alla byggherrar behöver meddela skatteverket byggstart och föra en elektronisk personalliggare.
 
Guide till kappseglingsreglerna, Kappseglingsreglerna, Taktik för kappsegling är några av titlarna i Svenska Seglarförbundets e-butik.
 
En ny omgång av SSFs Tränarutbildning på högsta nationella röda nivån har startat. Utbildningen genomförs i fyra olika delar och avslutas med examination. De fyra delarna behöver dock inte genomföras i ordning eller samma år. Man kan helt enkelt...
 
Svenska Seglarförbundets styrelse kallar, enligt förbundets stadgar distriktsseglarförbund och klassförbund till Seglardagen den 12-13 mars 2016 i Stockholm/Uppsalaområdet.
 

Årets sista utmärkelser

(2015-12-10 16:00)
De tre återstående priserna för årets insatser delades ut på Seglarträffen i Skövde. Kategorierna var Årets Tränare, Årets Ideella ledare och Årets Arrangör.
 
Genom Europeiska jordbruksfonden har Jordbruksverket fått ett anläggningsbidrag som föreningar kan söka för att skapa och behålla anläggningar för idrotts- och fritidsaktiviteter på landsbygden.
 
Eller vad sägs om reportage om Mästarnas Mästare, Allsvenskan i Segling, SRS Rankingen, Årets utmärkelser samt jubilerande segelklubbarna SS Vega och Östhammars SS. Men också hur du kan måla din båt utan giftfärg.
 
Årets SeglarTräff på Billingehus levde upp till mottot ”Samarbete – Starka tillsammans”.
 
Seglarträffen levde upp till sitt motto "Samarbete - Starka tillsammans" Tillsammans blev det drygt 200 personer som deltog i träffens olika seminarier för arrangörer, domare, tränare, instruktörer och klubbledare. Man kunde verkligen tala om att...
 

 

VSS sponsorer:

svenskasjo_250x450_anders_ssf

 

varbergs sparbank logo, tvåradig

 

kvantum_web

kvarnbacken

hammarstroms-platslageri-ab

 

Hattaviken_plywood

 

Crescent logga

 

Barres varberg

 

 

Getteröns Riggarverkstad

Anl Ny logo (2)

Bruses handelsträdgård

 

Varbergs Energi

 

eliasson logo

 

gästis_logo

 

Liros logo

PelleP

 

bg_blue_sky

Postadress:
Varbergs SS - Segling
Klöven 1
43293 Varberg

Kontakt:
Tel: 034014810
E-post: This is a mailto link

Se all info