Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SDF


Anmälan till vår populära instruktörsutbildning den 14-17 maj är nu öppen. Instruktörsutbildningen vänder sig till dig som vill vara nybörjar- instruktör för barn och ungdomar på klubbens seglarskola eller i den dagliga klubbverksamheten.
 
Det uppskattade scenprogrammet på Båtmässan i Göteborg, Förverkliga dina drömmar, bjuder på en rad kända profiler inom segling och äventyr. Eller, vad sägs om Renata Chlumska, Roger Nilsson, Martin Strömberg, Fredrik Lööf och Sven Yrvind?...
 
Stenungsunds SS bjuder in alla Lilla Tjörn Runt-seglare till tävlingen i COWI-bassängen på Båtmässan. Tävlingen pågår mellan den 2-5 februari och genomförs med radiostyrda båtar – Dragon Force 65 – helt nya båtar som StSS tillsammans med partners...
 

Båtmässan 2015

(2015-01-28 11:38)
På lördag slår årets båtmässa i Göteborg upp sina portar. Som medlem i Svenska Seglarförbundet, får du rabatterade priser på entrébiljetten. I samband med båtmässan så arrangeras även Seglarforum den 2 februari på Svenska Mässan. Här kan du träffa...
 
Svenska Seglarförbundet och distriktsförbunden bjuder in alla medlemmar till inspirerande informations- och diskussionsträffar .På Seglarforum kommer du att få en överblick över de viktigaste saker som är på gång inom svensk segling.
 
Vill du utbilda dig till tränare för klubbens träningsgrupp på grön nivå? Missa då inte tillfället att gå vår utbildning den 14-15 mars i Långedrag!
 
Västkustens Seglarförbund bjuder in till en utbildning för seglarskoleansvariga lördagen den 28 februari 2015. Utbildningen vänder sig till instruktörer i seglarskolan och klubbens nybörjargrupper som skall verka som chef för klubbens seglarskola.
 

SRS Nyheter

(2014-12-22 12:37)
SSF försöker ständigt utveckla och förbättra vårt respitsystem SRS. Årets nyheter är bla en kompensation för avsaknad av besättningsvikt vid shorthandsegling samt en hjälp för arrangörer att dela in flottan i klasser. Godkända mätbrev publiceras...
 
Från årsskiftet 2014/15 förnyas systemet för hur Svenska Seglarförbundets medlemsklubbar lämnar sina föreningsrapporter. För att kunna använda det senaste årets som underlag för medlemsavgiften tidigarelägger vi rapporttiden.
 
I månadsskiftet januari/februari 2015, närmare bestämt 31 januari - 1 februari arrangerar SSF såväl Funktionärssemiarium som Domarseminarium på Quality Hotel, Arlanda stad.
 
RF har tecknat ett avtal med Fortnox, leverantör av webbaserade affärssystem för mindre företag och organisationer, i syfte att förenkla administrationen för idrottsföre-ningarna.
 

Årets utmärkelser

(2014-12-01 13:36)
I samband med VKSFs årsmöte delas även Årets utmärkelser ut. Utmärkelserna ges till några av alla dom som under året lagt ner ett stort engagemang inom seglingen på Västkusten.
 
Ett 40-tal representanter från ett 25-tal klubbar fanns representerade när VKSF avhöll sitt årsmöte och sanktionerings möte i Långedrag den 29 november.
 
I dag på morgonen lokal svensk tid vann GKSS-seglarna Lisa Ericson och Hanna Klinga silveri 49er FX. Det faktum att Lisa Ericson och Hanna Klinga slutade 2:a i världscupfinalen i Abu Dahbi i morse, och deras 9:e plats på VM i september visar att d...
 
För att kunna påverka nästa års SF-bidrag och Idrottslyft positivt behöver vi få in så många av klubbarnas medlemmar i IdrottOnline som möjligt redan innan årsskiftet. De klubbar som har lyckats öka sitt medlemsantal med mer än 30%-enheter innan...
 

 

VSS sponsorer:

svsj-_banner 190x158

 

Vattenfall_3000px_RGBvarbergs sparbank logo, tvåradig

 

Crescent logga

Bruses handelsträdgård    Liros logo

hammarstroms-platslageri-ab     kvantum_web

eliasson logo 

 

Getteröns_Riggarverkstad_Gråskala

kvarnbacken

gästis_logo

 

Barres_Auido_video_Gråskala

 

PelleP

 

Varbergs båtbyggeri

 

Varbergs_Anläggningsservice_Gråskala

 

 

Stinas

bg_blue_sky

Postadress:
Varbergs SS - Segling
Klöven 1
43293 Varberg

Kontakt:
Tel: 034014810
E-post: This is a mailto link

Se all info