Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Kungörelse Årsstämma

(2015-11-27 11:00)
Årsstämma för Hallands Idrottsförbund genomförs lördagen den 9 april 2016 kl 10.00 på Hotel Tylösand Halmstad. Årsstämman samarrangeras med SISU Idrottsutbildarna Hallands stämma och har gemensam öppning och avslutning.
 
Riksidrottsförbundets ordförande Björn Eriksson gästade Halland för att samtala om idrottsrörelsen roll i samhället, med fokus på integrationsfrågor.
 
Halmstad Eldsjälar är ett initiativ för att hylla alla eldsjälar som arbetar ideellt för något som de brinner för, inte sällan i bakgrunden, och som lägger ner såväl sin fritid som sin själ i arbetet.
 
Är ni i full gång med att arbeta med integrationsfrämjande åtgärder i er förening eller är ni i planeringsfasen?
 
Högskolehallen har möjlighet att erbjuda halltider under höst och vår till idrottsföreningar.
 
Utbetalningarna av LOK-stöd för våren 2015 startar veckan efter sista ansökningsdag (24/8). Det betyder att de första utbetalningarna kommer att gå iväg till föreningarna under vecka 36.
 
Nu är det dags att skicka in LOK-stödsansökan för våren 2015, senast 25 augusti.
 
Nu är höstens FaR-kataloger sammanställda. Det är väl ingen som har missat att rörelse sätter i gång flera hälsosamma förändringar i din kropp och själ. Rörelse på recept kan i många fall vara den bästa medicinen. Det innebär att du får ett recept...
 
Se filmen från den otroliga idrottsfest som skolidrottsdagen blev då 1 000 elever och 35 föreningar fördelat på 29 idrotter deltog.
 
PrinsensMinnes stipendium delas ut årligen till en person som är verksam inom ungdomsidrotten i Halland. Personen som erhåller stipendiet ska dela de värderingar som loppet PrinsensMinne står för, det vill säga glädje, sundhet och gemenskap.
 
I sommar kommer Olympic Day till Halmstad för andra året i rad. Förra årets Olympic Day blev en riktig succé och ett fantastiskt tillfälle för barn och unga att få prova på olika idrotter under lekfulla former där glädjen var i fokus.
 
Efterfrågan på anpassade aktiviteter även för barn och unga har varit stor, bland annat från Barnhabiliteringen, Barn- och ungdomspsykiatrin (BUP), Barn- och ungdomskliniken och Skolhälsovården.
 
Intresset är stort för att delta i Sportsommar som erbjuds barn i årskurs 3, 4, 5 och 6 i Laholms, Halmstads och Falkenbergs kommun!
 
Allas rätt att vara med! Enligt idrottsrörelsens idéprogram Idrotten Vill har alla rätt att få vara med i föreningsdriven idrottsverksamhet och få en positiv upplevelse av det.
 
Är er förening intresserad av att utveckla er förenings motionsverksamhet? Vi tror att det finns många ungdomar och unga vuxna som vill vara med inom idrotten för att ha kul, umgås och må bra utan krav på tävling, prestation och resultat.
 

 

VSS sponsorer:

svsj-_banner 190x158

 

Vattenfall_3000px_RGBvarbergs sparbank logo, tvåradig

Varbergs Energi

 

Crescent logga

Bruses handelsträdgård    Liros logo

hammarstroms-platslageri-ab     kvantum_web

eliasson logo 

 

Getteröns Riggarverkstad

kvarnbacken

gästis_logo

 

Hattaviken_plywood

 

Barres_Auido_video_Gråskala

 

 

PelleP

 

Varbergs båtbyggeri

 

 

Anl Ny logo (2)

bg_blue_sky

Postadress:
Varbergs SS - Segling
Klöven 1
43293 Varberg

Kontakt:
Tel: 034014810
E-post: This is a mailto link

Se all info