Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Inbjudan Årsstämmor

(2016-02-02 11:08)
Till SF/MO distrikt inom Hallands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Halland distrikt.Inbjudan till Årsstämmor för Hallands Idrottsförbund och Studieförbundet SISU Idrottsutbildarna Halland.
 
Riksdagen har beslutat om en ny lag som innebär att en byggherre (föreningen) måste meddela Skatteverket när en byggnation startar och slutar samt att man måste före en elektronisk personalliggare över alla som är verksamma vid byggarbetsplatsen....
 
Du har väl inte missat möjligheten att söka till något av de stipendier som Hallands Idrottsförbund utlyser. Sista ansökningsdag är förlängt till den 15 februari. Skicka in din ansökan eller nominering!
 
Halmstad Eldsjälar är ett initiativ för att hylla alla eldsjälar som arbetar ideellt för något som de brinner för, inte sällan i bakgrunden, och som lägger ner såväl sin fritid som sin själ i arbetet.
 
Nu är ansökningsformuläret aktiverat för Idrottslyftet Anläggningsstöd 2016.
 
Nu är vårens FaR-kataloger sammanställda. Ingen har väl missat att röra på sig sätter i gång flera hälsosamma förändringar i kropp och själ. Fysisk aktivitet på recept (FaR) kan i många fall vara den bästa medicinen och innebär att du får ett rece...
 
Trots att sista datum för ansökan är den 25 februari kan det vara läge att skicka in sin ansökan i samband med att man avslutar säsongen för att inte riskera att glömma bort det och missa sista ansökningsdatum.
 
Från och med inkomståret 2015 finns en e-tjänst där du kan lämna mindre mängder kontrolluppgifter direkt i tjänsten. Om du behöver föra över större mängder kontrolluppgifter finns en ny och bättre filöverföringstjänst.
 
Vi har fortfarande Idrottslyftsmedel att ansöka om. Det finns 200 000 kr till stöd för rekrytering i samarbete med skola eller andra organisationer och 100 000 kr för att utveckla föreningens barn- och ungdomsverksamhet (Idrotten Vill).
 

Kungörelse Årsstämma

(2015-11-27 11:00)
Årsstämma för Hallands Idrottsförbund genomförs lördagen den 9 april 2016 kl 10.00 på Hotel Tylösand Halmstad. Årsstämman samarrangeras med SISU Idrottsutbildarna Hallands stämma och har gemensam öppning och avslutning.
 
Riksidrottsförbundets ordförande Björn Eriksson gästade Halland för att samtala om idrottsrörelsen roll i samhället, med fokus på integrationsfrågor.
 
Är ni i full gång med att arbeta med integrationsfrämjande åtgärder i er förening eller är ni i planeringsfasen?
 
Högskolehallen har möjlighet att erbjuda halltider under höst och vår till idrottsföreningar.
 
Utbetalningarna av LOK-stöd för våren 2015 startar veckan efter sista ansökningsdag (24/8). Det betyder att de första utbetalningarna kommer att gå iväg till föreningarna under vecka 36.
 
Nu är det dags att skicka in LOK-stödsansökan för våren 2015, senast 25 augusti.
 

 

VSS sponsorer:

svenskasjo_250x450_anders_ssf

 

varbergs sparbank logo, tvåradig

 

kvantum_web

kvarnbacken

hammarstroms-platslageri-ab

 

Hattaviken_plywood

 

Crescent logga

 

Barres varberg

 

 

Getteröns Riggarverkstad

Anl Ny logo (2)

Bruses handelsträdgård

 

Varbergs Energi

 

eliasson logo

 

gästis_logo

 

Liros logo

PelleP

 

bg_blue_sky

Postadress:
Varbergs SS - Segling
Klöven 1
43293 Varberg

Kontakt:
Tel: 034014810
E-post: This is a mailto link

Se all info