Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Årligen utdelar Hallands Idrottsförbund 4 olika stipendier; Årets Ungdomsledare, Årets Hallandsjunior, Årets Idrottsförening och CA Bergenstråhles Handikappidrottsstipendie. Ansökningshandlingar finns att hämta här på vår hemsida. Nomineringar...
 
Onsdagen den 21 januari startar den andra säsongen av Utbildningsradions (UR:s) succéserie Idrottens himmel och helvete.
 
Det finns fortfarande Idrottslyftsmedel att ansöka om. Beloppet som finns kvar för att få hjälp med att utveckla föreningens barn- och ungdomsverksamhet (Idrotten Vill) är 300 000 kr och beloppet för att utveckla er idrottsanläggning är 400 000 kr.
 

Kungörelse Årsmöte

(2014-11-24 11:00)
Årsstämma för Hallands Idrottsförbund genomförs lördagen den 28 mars 2015 kl 10.00 på Varbergs Stadshotell. Årsstämman samarrangeras med SISU Idrottsutbildarna Hallands stämma och har gemensam öppning och avslutning.
 
Halmstad Eldsjälar är ett initiativ för att hylla alla eldsjälar som arbetar ideellt för något som de brinner för, inte sällan i bakgrunden, och som lägger ner såväl sin fritid som sin själ i arbetet.
 
Någonstans i Halmstads kommun går kvinnan eller kvinnorna som svarat för den förnämligaste idrottsprestationen 2014 eller tidigare. Du kan hjälpa oss att hitta henne!
 

Rekrytera nya medlemmar

(2014-08-21 08:42)
Alla föreningar inom Halmstad kommun bjuds in till HITTA RÄTT-dagen. En mötesplats på Högskolan i Halmstad där inflyttade studenter får möjlighet att träffa och knyta kontakt med er förening.
 
Samtliga idrottsföreningar som bedriver verksamhet för deltagare i åldern 7-25 år har möjlighet att söka LOK-stöd (statligt lokalt aktivitetsstöd). Ansökan för de aktiviteter som föreningen genomfört under vårterminen 2014 skall vara RF tillhanda...
 
Under verksamhetsåren 2014-2015 gör Hallands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Halland en särskild satsning på förbundsutveckling för Specialdistriktsförbunden. I satsningen ingår det även ett utökat ekonomiskt stöd för utvecklingsarbetet.
 
Nu finns SISU Idrottsutbildarnas kursprogram för höst och vinter ute för anmälan. Många av de kurser som utlystes under våren blev fulltecknade så se till att säkra din plats inför hösten.
 
Nu är FaR-katalogen för hösten 2014 är här. Det är väl ingen som har missat att rörelse sätter i gång flera hälsosamma förändringar i din kropp och själ. Rörelse på recept kan i många fall vara den bästa medicinen. Det innebär att du får ett recep...
 
För idrottsföreningar (ideella föreningar) är det räkenskapsåret som styr när föreningens inkomstdeklaration (INK 3) ska lämnas.
 
Falkenberg, Halmstad och Varberg, alla har chansen att bli Sveriges bästa idrottsstad 2014. Det är SVT Sport som delar ut priset för fjärde året i rad och detta året är 39 kommuner kvalificerade för att tävla om priset, däribland Falkenberg,...
 
Olympic Day i Halmstad blev en succé och gav ett minne för livet för hundratals barn, ledare och arrangörer. Vilka dagar det blev! På torsdagen fick cirka 1 500 elever i årskurs 2-6 från 16 skolor runt om i Halmstad prova på olika idrottsgrenar ho...
 
Riksidrottsförbundet har arbetat fram nya anvisningar för barn- och ungdomsidrotten. Anvisningarna förtydligar de riktlinjer som idag finns i idrottsrörelsens idéprogram Idrotten vill och ska hjälpa förbund, föreningar och enskilda ledare att form...
 

 

VSS sponsorer:

svsj-_banner 190x158

 

Vattenfall_3000px_RGBvarbergs sparbank logo, tvåradig

 

Crescent logga

Bruses handelsträdgård    Liros logo

hammarstroms-platslageri-ab     kvantum_web

eliasson logo 

 

Getteröns_Riggarverkstad_Gråskala

kvarnbacken

gästis_logo

 

Barres_Auido_video_Gråskala

 

PelleP

 

Varbergs båtbyggeri

 

Varbergs_Anläggningsservice_Gråskala

 

 

Stinas

bg_blue_sky

Postadress:
Varbergs SS - Segling
Klöven 1
43293 Varberg

Kontakt:
Tel: 034014810
E-post: This is a mailto link

Se all info