Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Kansliet stängt

(2015-05-12 10:10)
I samband med Kristi Himmelsfärdsdag är personalen på Hallands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna ledig onsdagen den 13 maj och fredagen den 15 maj. Vi är tillbaka på måndag den 18 maj. Trevlig helg!
 
Efterfrågan på anpassade aktiviteter även för barn och unga har varit stor, bland annat från Barnhabiliteringen, Barn- och ungdomspsykiatrin (BUP), Barn- och ungdomskliniken och Skolhälsovården.
 
Intresset är stort för att delta i Sportsommar som erbjuds barn i årskurs 3, 4, 5 och 6 i Laholms, Halmstads och Falkenbergs kommun!
 
Allas rätt att vara med! Enligt idrottsrörelsens idéprogram Idrotten Vill har alla rätt att få vara med i föreningsdriven idrottsverksamhet och få en positiv upplevelse av det.
 
Är er förening intresserad av att utveckla er förenings motionsverksamhet? Vi tror att det finns många ungdomar och unga vuxna som vill vara med inom idrotten för att ha kul, umgås och må bra utan krav på tävling, prestation och resultat.
 
Nu kan alla idrottsföreningar söka Folksams idrottsstipendium och ge era unga ledare en lägerhelg med andra idrottsledare. Stipendiet innebär för de uttagna ungdomarna fritt deltagande (kost, logi och resa) på Åhus Seaside i Skåne.
 

Årsstämman genomförd

(2015-04-07 09:30)
Lördagen den 28 mars var det stipendieutdelning till meriterade idrottare och ledare när Hallands Idrottsförbund höll årsstämma på Varbergs Stadshotell.
 
Hallands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna erbjuder föreningar som äger och driver sina egna idrottsanläggningar stöd för att göra en översyn av sin anläggning ur energi- och miljösynpunkt.
 
Högskolan i Halmstad startar hösten 2015 en ny akademisk idrottsutbildning som riktar sig mot nuvarande, eller blivande, elitidrottare!
 
Är du intresserad av idrott och ledarskap? Vill du utveckla dig som människa? Vill du arbeta med idrott? Få ett år fullt av gemenskap och upplevelser? Då är du rätt person för att söka till kursen Idrottsutveckling - idrott, projekt, ledarskap.
 
I sommar kommer Olympic Day till Halmstad för andra året i rad och vi hoppas att så många föreningar och skolklasser som möjligt vill ta chansen att vara med. Förra årets Olympic Day blev en succé och ett fantastiskt tillfälle för barn och unga at...
 
Årsstämma för Hallands Idrottsförbund genomförs lördagen den 28 mars kl 10.00, Varbergs Stadshotell.
 
När ansökningstiden hade gått ut var det 10 264 föreningar som hade skickat in sin ansökan. Ansökningarna bedöms. Det stora flertalet godkänns, men ett visst antal måste kompletteras eller blir uttagna för kontroll.
 
Efter sex års påverkansarbete från föreningssverige, samt stöd från de svenska regeringarna, lägger nu EU-kommissionen ner kampen om föreningsmomsen. Det innebär att ideella organisationer även i fortsättningen slipper redovisa moms.
 

Allas rätt att vara med!

(2015-02-09 15:47)
Den 27 juni är det Varberg Pride 2015 i Societetsparken. För att visa att idrotten är till för alla kommer SISU Idrottsutbildarna och Hallands Idrottsförbund delta.
 

 

VSS sponsorer:

svsj-_banner 190x158

 

Vattenfall_3000px_RGBvarbergs sparbank logo, tvåradig

 

Crescent logga

Bruses handelsträdgård    Liros logo

hammarstroms-platslageri-ab     kvantum_web

eliasson logo 

 

Getteröns Riggarverkstad

kvarnbacken

gästis_logo

 

Hattaviken_plywood

 

Barres_Auido_video_Gråskala

 

 

PelleP

 

Varbergs båtbyggeri

 

 

Anl Ny logo (2)

bg_blue_sky

Postadress:
Varbergs SS - Segling
Klöven 1
43293 Varberg

Kontakt:
Tel: 034014810
E-post: This is a mailto link

Se all info