Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Högskolehallen har möjlighet att erbjuda halltider under höst och vår till idrottsföreningar.
 
Utbetalningarna av LOK-stöd för våren 2015 startar veckan efter sista ansökningsdag (24/8). Det betyder att de första utbetalningarna kommer att gå iväg till föreningarna under vecka 36.
 
Nu är det dags att skicka in LOK-stödsansökan för våren 2015, senast 25 augusti.
 
Nu är höstens FaR-kataloger sammanställda. Det är väl ingen som har missat att rörelse sätter i gång flera hälsosamma förändringar i din kropp och själ. Rörelse på recept kan i många fall vara den bästa medicinen. Det innebär att du får ett recept...
 
Se filmen från den otroliga idrottsfest som skolidrottsdagen blev då 1 000 elever och 35 föreningar fördelat på 29 idrotter deltog.
 
PrinsensMinnes stipendium delas ut årligen till en person som är verksam inom ungdomsidrotten i Halland. Personen som erhåller stipendiet ska dela de värderingar som loppet PrinsensMinne står för, det vill säga glädje, sundhet och gemenskap.
 
I sommar kommer Olympic Day till Halmstad för andra året i rad. Förra årets Olympic Day blev en riktig succé och ett fantastiskt tillfälle för barn och unga att få prova på olika idrotter under lekfulla former där glädjen var i fokus.
 
Efterfrågan på anpassade aktiviteter även för barn och unga har varit stor, bland annat från Barnhabiliteringen, Barn- och ungdomspsykiatrin (BUP), Barn- och ungdomskliniken och Skolhälsovården.
 
Intresset är stort för att delta i Sportsommar som erbjuds barn i årskurs 3, 4, 5 och 6 i Laholms, Halmstads och Falkenbergs kommun!
 
Allas rätt att vara med! Enligt idrottsrörelsens idéprogram Idrotten Vill har alla rätt att få vara med i föreningsdriven idrottsverksamhet och få en positiv upplevelse av det.
 
Är er förening intresserad av att utveckla er förenings motionsverksamhet? Vi tror att det finns många ungdomar och unga vuxna som vill vara med inom idrotten för att ha kul, umgås och må bra utan krav på tävling, prestation och resultat.
 
Nu kan alla idrottsföreningar söka Folksams idrottsstipendium och ge era unga ledare en lägerhelg med andra idrottsledare. Stipendiet innebär för de uttagna ungdomarna fritt deltagande (kost, logi och resa) på Åhus Seaside i Skåne.
 

Årsstämman genomförd

(2015-04-07 09:30)
Lördagen den 28 mars var det stipendieutdelning till meriterade idrottare och ledare när Hallands Idrottsförbund höll årsstämma på Varbergs Stadshotell.
 
Hallands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna erbjuder föreningar som äger och driver sina egna idrottsanläggningar stöd för att göra en översyn av sin anläggning ur energi- och miljösynpunkt.
 
Högskolan i Halmstad startar hösten 2015 en ny akademisk idrottsutbildning som riktar sig mot nuvarande, eller blivande, elitidrottare!
 

 

VSS sponsorer:

svsj-_banner 190x158

 

Vattenfall_3000px_RGBvarbergs sparbank logo, tvåradig

Varbergs Energi

 

Crescent logga

Bruses handelsträdgård    Liros logo

hammarstroms-platslageri-ab     kvantum_web

eliasson logo 

 

Getteröns Riggarverkstad

kvarnbacken

gästis_logo

 

Hattaviken_plywood

 

Barres_Auido_video_Gråskala

 

 

PelleP

 

Varbergs båtbyggeri

 

 

Anl Ny logo (2)

bg_blue_sky

Postadress:
Varbergs SS - Segling
Klöven 1
43293 Varberg

Kontakt:
Tel: 034014810
E-post: This is a mailto link

Se all info