Hoppa till sidans innehåll

Vallentuna CK - Cykel

Varmt välkommen till Vallentuna CK
 
Vi välkomnar alla som vill använda en landsvägscykel som en pulshöjande aktivitet. Vi är en klubb med licensierade cyklister i senior- respektive veteranklassen och med en mycket stor motionsverksamhet. Idag är vi över 300 medlemmar. Om du undrar över något så kontakta oss på mailadressen som finns längst ner på sidan. Välkommen!

Nyheter

KM i linje 2014
2014-09-13
Idag avgjordes Vallentuna CK:s KM i linje på Karbyvarvet. Bäste herr blev Niclas Rawe och bästa dam blev Chatarina Almqvist. Stort grattis till er båda! Foto: Tomas Berg
 
Roy Skjelnes
2014-09-07
Förra helgen gjorde Roy Skjelnes debut på Sala Silverman. Drygt fem timmar av stökig simning, okej cykling och krampande löparlår kunde bara resultera i en sak - att anmäla sig till ytterligare en halv Ironman. Läs hans tävlingsrapport!
 
2014-09-04
I går kväll avgjordes Vallentuna CK:s KM i tempo. Bästa herr blev Erik Lindered och bästa dam blev Janny Thomenius. Ett stort grattis till er båda, bra kört!
 
KM förra året
2014-09-01
Lördagen den 13 september är det dags för Vallentuna CK:s öppna klubbmästerskap i linje med start klockan 10.00 från Karby. Cyklister från andra klubbar är välkomna att delta.
 
2014-08-28
Onsdag den 3 september är det dags för VCK:s klubbmästerskap i tempo med start och mål vid Lindholmens IP. KM går som en del av SMACK-serien och första start är klockan 18.30.

I år fyller Vallentuna CK 10 år! Det kommer att firas extra på klubbdagen den 8 november så boka in den dagen redan nu.

VCK firar 10 år

I år är det tio år sedan Vallentuna cykelklubb bildades. Den första tiden var intensiv med mycket jobb, men också med en stor tillströmning av medlemmar, berättar Hans Ekholm och Mattias Björkhem, två av grundarna.

Vätternrundan 2014

Här finns information om VCK:s deltagande i Vätternrundan. (Foto: Micke Fransson/Vätternrundan)

    

    

   

Klicka på rena vinnare
och läs om RF´s program

 

 

 

 

fairing_logo


 

Postadress:
Vallentuna CK - Cykel
Ewa-Marlene Frenéus, Rosendalsslingan 21
18633 Vallentuna

Kontakt:
Tel: 08-51450333
E-post: This is a mailto link