Hoppa till sidans innehåll

Vallentuna CK - Cykel

Varmt välkommen till Vallentuna CK
 
Vi välkomnar alla som vill använda en landsvägscykel som en pulshöjande aktivitet. Vi är en klubb med licensierade cyklister i senior- respektive veteranklassen och med en mycket stor motionsverksamhet. Idag är vi över 300 medlemmar. Om du undrar över något så kontakta oss på mailadressen som finns längst ner på sidan. Välkommen!

Nyheter

2014-10-27
På klubbdagen kör vi traditionsenligt vårt virtuella KM på Träningscenter/Korpen Vallentuna, Vallentuna IP. Läs mer om hur du anmäler dig och vad du behöver ta med.
 
2014-10-22
På klubbdagen den 8 november kommer Marcus Lofjord, leg. naprapat och hängiven cyklist, att vara på plats och erbjuda en Bike Fit light för klubbens medlemmar.
 
Klubb_vinter_2015_jacka
2014-10-21
Nu går det att beställa VCK:s vinterkläder i webbshopen. Kläderna kommer från Kalas och sista dag för beställning är söndag den 2 november.
 
2014-10-20
Den 8 november är det klubbdag och denna avslutar vi på sedvanligt sätt med klubbmiddag på Nygårds Värdshus i Täby Kyrkby. Biljetter till middagen finns nu att köpa i webbshopen.
 
Jacob
2014-10-06
I början av september körde Jacob Johnsson Sista Chansen i Ramnäs och Anundsloppet i Västerås, som också var Svealandsmästerskapet. Det blev riktigt fina placeringar i båda loppen. Läs tävlingsrapporten från helgen. Stort grattis, Jacob!

I år fyller Vallentuna CK 10 år! Det kommer att firas extra på klubbdagen den 8 november så boka in den dagen redan nu.

VCK firar 10 år

I år är det tio år sedan Vallentuna cykelklubb bildades. Den första tiden var intensiv med mycket jobb, men också med en stor tillströmning av medlemmar, berättar Hans Ekholm och Mattias Björkhem, två av grundarna.

Vätternrundan 2015

Här finns information om VCK:s deltagande i Vätternrundan. (Foto: Hanna Åkerman)

    

    

   

Klicka på rena vinnare
och läs om RF´s program

 

 

 

 

fairing_logo


 

Postadress:
Vallentuna CK - Cykel
Ewa-Marlene Frenéus, Rosendalsslingan 21
18633 Vallentuna

Kontakt:
Tel: 08-51450333
E-post: This is a mailto link