Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Årsstämmor

(2014-04-07 13:04)
Den 26:e april 10:00-14:00 sker Upplands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Upplands stämmor på Scandic Nord i Uppsala. Nedan finner ni en länk till stämmohandlingarna.
 
Varje år delar Folksams Idrottsfond ut stipendier. Under 2014 får ca 200 tjejer och killar chansen att utvecklas som idrottsledare. Ledarcamp är ett läger som inspirerar och stimulerar unga ledare att fortsätta utvecklas inom idrotten. Varje...
 
Vi är ett kompetent och härligt team som nu söker ytterligare en kollega då en av våra idrottskonsulenter ska vara föräldraledig. Tjänsten är ett vikariat på heltid med start omgående och fram till 1 nov med möjlighet till förlängning.
 
Fram till den 30 april kan din förening ansöka om Idrottslyftet rekrytering för hösten 2014. Ansökningarna behandlas och beslutas om under maj och utbetalning sker i juni.
 
Nu kan du som lagledare, förälder eller ungdom söka pengar från Uppsala Baskets projekt Schysst Framtids ungdomsfond för att ha råd med medlemsavgiften till ditt lag. Detta gäller alltså enbart lagidrotter och den ansökan gäller ska vara bosatt i...
 
1 december var sista ansökningsdag till elitidrottsutbildningar på Celsiusskolan. 702 unga idrottare har anmält sitt intresse för att kombinera sin elitsatsning med utbildning vid Sveriges största idrottsgymnasium.
 
Ikväll börjar Utbildningsradions (UR) satsning om barn- och ungdomsidrott att sändas på SVT. I Sveriges radio började den sändas redan i lördags, den 11 januari. UR:s tv-serie heter "Idrottens himmel och helvete" med fokus på barn och ungdomars...
 
Nu är det beslutat vilka skolor som får Idrottsfritids våren 2014. Idrottsfritids kommer att genomföras på 28 skolor fördelade på samtliga 10 uppländska kommuner.
 
Upplands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarnas stämma kommer att hållas lördagen den 26 april 2014. Förslag till ärenden att behandlas på stämman ska vara styrelsen tillhanda senast den 15 januari 2014.
 
Nu kan din förening eller din skola/fritidshem anmäla intresse för att delta i Idrottsfritids våren 2014. Din anmälan ska vara Upplands Idrottsförbund tillhanda senast den 8 december.
 
De nominerade till årets Sixtus Janson-pris är Martin Söderberg, Uppsala 86:ers, Wolf Pedersen, UVBS samt Johan Waltari, SMK Uppsala.
 
Upplands Idrottsförbunds hemsida har fått ny kostym. Vi hoppas att det nya utseendet och de nya funktionerna kommer att underlätta för dig som besökare samt hjälpa oss att vara ett bättre stöd för förbund, föreningar och medlemmar.
 
Nu kan du nominera din kandidat till Uppsala Idrottsgala. Idrottsgalan genomförs på Fyrishov den 20 november 2013.
 
Uppsala BC 90 - Bowling
Anders Ljungqvist, Smålandsvägen 80
75758 Uppsala
Telefon: 018-326191
E-post: This is a mailto link