Hoppa till sidans innehåll

Tyresö RF - Ridsport

Ta en drop in-lektion!

Är du lektionsryttare hos TRF? Då är det fritt fram att utnyttja eventuella luckor i fredagslektionen kl 8:00. Skicka en bokningsförfrågan till This is a mailto link senast kl 12:00 dagen före. Finns det en drop in-plats för dig så bekräftar vi bokningen omgående. Priset är 287 kr.

Får du inget svar så fanns det tyvärr ingen plats över. Bättre lycka en annan fredag!

Lediga kursplatser: markarbete och hoppning

Den 5 oktober kör vi en kurs i markarbete för storhäst. Med bommar och låga hinder får du en perfekt miljö för att träna mer på vardagslydnad, ta riktmärken, planera ridvägar och anpassa tempot. Blir du sugen på lite större höjder så finns en ledig plats på vår hoppkurs för storhäst den 14 december. Hör av dig till This is a mailto link!

Köp en begagnad ridväst

Dags för en säkerhetsväst? Gör ett kap i Margreths cafeteria, där vi säljer ut våra begagnade västar i barnstorlekar. Öppet onsdagar kl 15:00–20:00. Västarna är naturligtvis inte lika prydliga som fotot ovan visar, men skyddsfunktionen är garanterat hundraprocentig.

Anmäl dig till Kaatach Blåbärshoppning

Funderar du hur det skulle kännas att tävla i ponnyhoppning? Lite kusligt kanske, men ändå frestande? Då ska du ta chansen den 28 december. Delta i vår blåbärshoppning. Där får du prova att hoppa en bana precis på samma sätt som man gör på en ”riktig” tävling.

LÄS MER

 

Sponsorhuset


Idrottens bingo

 

Eriks hästshop

 

logo-sf

 

Copycenter

logo Kaatach

 

Mickes fisk

eqi_skarp

The Horse

 

Erja Lempinän Fotograf

 

DEZETA

 

XLBygg

 

 

 

 

Postadress:
Tyresö RF - Ridsport
Fårdala gård, Ridskolevägen 2
13530 Tyresö

Kontakt:
Tel: 08-770 42 60
E-post: This is a mailto link

Se all info