Hoppa till sidans innehåll

Tyresö RF - Ridsport

Är du rätt person att fixa vårt fotoarkiv?

TRF har en rik skatt med digitalfoton från perioden 2008–2013. Men de lagras på ett sätt som gör det väldigt svårt att söka bland bilderna och att presentera dem på webben. Vi behöver en tillfällig bildredaktör som flyttar bildfilerna till en ny, strukturerad och effektiv lagringsmiljö. Vill du hjälpa oss? I så fall, läs mer här!

Konstaterad kvarka i Värmdö

Den fruktade hästsjukdomen kvarka har nyligen konstaterats i Stockholmsdistriktet, närmare bestämt på Stall Sandö i Värmdö kommun. Av den anledningen inför vi nu särskilda säkerhetsrutiner, så att vi minimerar risken att få in smitta i TRF:s stall. Läs mer »

Anmäl dig till sportlovslägret
Håll ut – det kommer en skön lovvecka i februari. Anmäl dig till vårt sportlovsläger så får du fyra härliga dagar med hästar och kompisar på ridskolan!
Läs mer »

E-postfakturor utskickade
Vi har mejlat fakturorna för vårterminens lektionsridning. Om inget dumpit ner i din Inkorg, trots att du anmält dig för e-postfaktura – hör av dig omgående till This is a mailto link

Sugen på mer tid i sadeln?
Mimmie erbjuder privatryttarlektioner lördag 7/2, kl 14:00 och 15:00. Ring in eller sms:a din anmälan till 070-855 47 11. OBS! Mobilnumret får användas endast av privatryttare för bokning av lektion på egen häst. All annan kontakt med Mimmie sker via This is a mailto link eller 08-770 42 60.

Ta en drop in-lektion
Eventuella luckor i fredagslektionen kl 8:00 fyller vi enligt principen ”först till kvarn”.
Läs mer »

Vi behöver entusiaster!
Årsmötet närmar sig. Båda våra valberedningar (för huvudstyrelsen och för Ungdomssektionens styrelse) väntar på input från dig som vill engagera dig eller som har förslag på någon som passar.

Lediga platser på TRF:s profilfritids
Har du en hästälskande unge i årskurs 3–6? Då kan vårt hästfritids bli ett litet himmelrike. Vi har några lediga platser från januari.
Läs mer »

Stora frågor på styrelsens bord
TRF:s styrelse har handlagt en hel del övergripande och omfattande ärenden under 2014. Läs senaste Aktuellt från styrelsen så får du en summering.

Styrdokument visar vägen
Vilka principer och riktlinjer ligger till grund för verksamheten inom TRF? Våra styrdokument ger svaret. Vid decembermötet spikade styrelsen bl.a. en policy för alkohol, rökning och droger.
Läs mer »

Träningslagen för storhäst uttagna
Det allvisa ridlärarrådet har efter åtskillig eftertanke och diskussion fattat sitt beslut kring vilka aspiranter som tar plats i träningslagen på storhäst, disciplinerna dressyr respektive hoppning. Här hittar du listan över de utvalda.

Vårens klubbtävlingar spikade
Tävlingssugen? Anmäl dig till vårens klubbtävlingar! Datum, anmälningsblankett och annan nyttig information hittar du här. Blanketten kan du också hämta på kontoret. Senast 1 februari måste din anmälan vara inne.Linje 3

Linje 3

Linje 3

Linje 3

Linje 3

Linje 3

Linje 3

Linje 3

Linje 3

Linje 3

Postadress:
Tyresö RF - Ridsport
Fårdala gård, Ridskolevägen 2
13530 Tyresö

Kontakt:
Tel: 08-770 42 60
E-post: This is a mailto link

Se all info