Hoppa till sidans innehåll

Tyresö RF - Ridsport

Sommarstiltje på ridskolan? No way!

När våra medlemmar tar semester från hästar och ridning är det lätt att tro att det totala lugnet infinner sig på Tyresö Ridskola. Inget kunde vara mer fel! Kolla själv i våra fotoreportage kring sommarens aktiviteter på anläggningen ocn den ständiga omvårdnaden av våra älskade hästar på sommarbetet!

Margreth – en självklar hedersmedlem

Under cirka 25 års tid har Margreth kommit cyklande nästan varje onsdageftermiddag med full last på styre och pakethållare för att erbjuda sin kaffe- och juicevagn åt föräldrar och barn. Och för pengarna som kommit in har Margreth bekostat inte mindre än tre hästar som gåva till TRFLäs mer »

Gå skötarkursen!
Gillar du att vara i stallet, att hjälpa till på olika sätt och att ta hand om föreningens hästar? Då ska du gå skötarkursen! På anslagstavlan finns information om tider; där kan du också anmäla dig. Läs mer om vad det innebär att vara skötare.

Hästaffärer ett av medlemsmötets teman
Ett drygt tjugotal medlemmar tog chansen att fråga Nina och Maria om det mesta som rör ridskolans hästhållning, t.ex. inköp, inskolning och försäljning.
Läs mer »

Hitta området där du vill medverka
TRF:s styrelse jobbar på ett nytt och effektivare sätt. Men verksamheten är omfattande och det tar tid att hålla alla bollar i luften. Läs mer om föreningens behov av medlemsinsatser.

Vi söker ponnyryttare till lagträningen!
Sugen på att utveckla din ridning och att tävla lite mer? Anmäl ditt intresse att komma med i lagträningen för ponny. Får vi ihop tillräckligt bra lag får du chansen att delta i Ponnycupen i hoppning eller Ponnycupen i dressyr.
Läs mer »Linje 3

Linje 3

Linje 3

Linje 3

Linje 3

Linje 3

Linje 3

Linje 3

Linje 3

Postadress:
Tyresö RF - Ridsport
Fårdala gård, Ridskolevägen 2
13530 Tyresö

Kontakt:
Tel: 08-770 42 60
E-post: This is a mailto link

Se all info