Hoppa till sidans innehåll

Tyresö RF - Ridsport

Grattis, Matilda!

TRF-medlemmen Matilda Hagelsten har blivit uttagen till Stockholms Läns Ridsportförbunds unika satsning på unga ryttare i distriktet. Ett stort grattis, och lycka till!

Fixa burgare

… eller vara funktionär vid en Blåbärshoppning eller baka till cafeterian är några av de ideella insatser som är helt avgörande för vår verksamhet. Nu är det dags att anmäla sig. Information och anmälningsblankett hittar du här.

Boka sportlovs- och påsklovsläger
Skolan är väl bra, men den tar mycket tid från ridningen. Tur att det finns lov! Lägren på sportlovet och påsklovet erbjuder vardera fyra härliga dagar med hästar och kompisar. Varje dag innehåller både ett ridpass och ett teoripass. Läs mer om sportlovslägret och påsklovslägret.

Bli en kunnigare ridförälder
Delta i vår lilla teorikurs för föräldrar och andra anhöriga till ridande barn. Läs mer »

Ta chansen att påverka
Det drar ihop sig till årsmöte i Tyresö Ryttarförening. Lördag 20 februari har du ett utmärkt tillfälle att få bättre insikt i vår verksamhet och att påverka utvecklingen genom att exempelvis lämna in en motion. Läs mer »

Bidra till vår miljöplan
Nu höjer vi ambitionsnivån på miljöområdet. Styrelsen har nyss beslutat om en miljöpolicy och en kortfattad miljöplan för 2016. Den planen behöver byggas ut. Är du intresserad av både miljö och hästar har du en lysande chans att hjälpa till. Hör av dig till This is a mailto link

Ny dressyrseger i Ponnycupen
TRF:s dressyrlag i Ponnycupen fortsätter att dominera. I söndagens hemmamatch slog man Södertälje med 7 poäng. Men först hade ett felräknat resultat pekat på förlust. Vilken nagelbitare! Dessutom knep Matilda Hagelsten guldmedaljen tillsammans med Snow. Stort grattis!

Så funkar Ponnycupen
Hur går det egentligen till att delta i ett av TRF:s träningslag på ponny och att tävla i Ponnycupen? Den frågan ville webbredaktionen ha ett svar på. Därför skickade vi ut Kerstin Paul som fältreporter. Läs bildreportaget »Linje 3

Linje 3

Linje 3

Linje 3

Linje 3

Linje 3

Linje 3

Linje 3

Linje 3

 

 

 

Postadress:
Tyresö RF - Ridsport
Fårdala gård, Ridskolevägen 2
13530 Tyresö

Kontakt:
Tel: 08-770 42 60
E-post: This is a mailto link

Se all info