Hoppa till sidans innehåll

Tyresö RF - Ridsport

Lediga platser i vårens ridgrupper

Är du intresserad av att börja rida hos oss? Nu har vi en del lediga platser i våra ridgrupper till vårterminen 2016. Både på vardagkvällar och helger. Eller vill du rida fler än en gång i veckan? Mejla din förfrågan till This is a mailto link. Erbjudandet gäller dig med tidigare ridvana och som vill rida i en grupp med övervägande stora hästar (över 148 cm i mankhöjd).

Mer tid för privatryttare i ridhuset

Vi har lagt in fler så kallade luckor i bokningstjänsten för ridhuset. Du som har anläggningskort får alltså utökade möjligheter att träna med din häst under tak. Välkommen till bokningstjänsten!

Dags att kora Stallbästis 2015
Nu har du chansen att rösta på den häst som du tycker är snällast, sötast, finast och roligast att rida. Helt enkelt – din absoluta favorit! Läs mer »

Kom med i Luciatåget!
På Lucia blir det som vanligt ett stämningsfullt Luciatåg med både hästar och ryttare. Vill du vara med? Då ska du komma till våra sångträningar! Kl 17 på vardagar och kl 12 på lördagar, dvs före och efter skötarmötena.

50 nya schabrak
Hööks Hästsport är en av Tyresö Ryttarförenings fantastiska sponsorer. Hööks har under 2015 sponsrat TRF med tävlingspriser. Nu bidrar man även med 50 nya schabrak till våra hästar. Hööks webbshop hittar du här.

Imponerande segersvit i Ponnycupen
TRF:s framgångar i Ponnycupen fortsätter. Dressyrlaget har hittills gått fyra matcher och vunnit samtliga. Hopplaget redovisar vinster plus en oavgjord match. Alltså har TRF hittills tappat en enda poäng. Stort! Söndag  27 december kl 12 går nästa hemmamatch. Kom till ridhuset och heja!
Kolla alla matchdatum »
Kolla alla resultat »Linje 3

Linje 3

Linje 3

Linje 3

Linje 3

Linje 3

Linje 3

Linje 3

Linje 3

Linje 3

Postadress:
Tyresö RF - Ridsport
Fårdala gård, Ridskolevägen 2
13530 Tyresö

Kontakt:
Tel: 08-770 42 60
E-post: This is a mailto link

Se all info