Hoppa till sidans innehåll

Tyresö RF - Ridsport

Några av ridårets absoluta höjdpunkter närmar sig i rask takt – sommarlägren. Vare sig du rider ponny eller storhäst hoppas vi att du kommer att hitta ett antal riktigt attraktiva alternativ i vårt utbud. Men det gäller att handla pronto. Det är många som vill knipa en plats. Läs mer om program och anmälning för ponnyläger respektive storhästläger

Hur pass tryggt och trivsamt...

... tycker du att det är på Tyresö Ridskola? Det är väldigt viktigt för oss att få höra din åsikt. Därför hoppas vi att du som är 12–19 år besvarar 2015 års trygghets- och trivselenkät. Läs mer »

Anmäl dig till påsklovslägret
Tänk varm vårsol. Tänk påsklov. Tänk fyra härliga lägerdagar på ridskolan. Anmäl dig i tid; platserna lär ta slut rätt fort!
Läs mer »

Sugen på att tävla…
… men osäker på hur det går till? Då är Blåbärshoppningen precis vad du behöver. En blandning mellan kurs och lekfull tävling.
Läs mer »

Linnea får chansen att träna med landslaget
Om detta, och om mycket annat, kan du läsa i senaste Aktuellt från styrelsen.

Fotoreportagen på ny plats
Under höstterminen publicerade vi en handfull fotoreportage som hamnade i olika avdelningar här på hemsidan. Nu har vi fört samman alla reportagen till en och samma plats. Den nya sidan hittar du här.

Avslutad grundserie i Ponnycupen 2014–2015
TRF har deltagit med både dressyr- och hopplag i Stockholms Ridsportförbunds utbildningstävling Ponnycupen. Läs Amanda Lireds reportage så får du veta mera om vad det innebär att delta i Ponnycupen. Alla resultat hittar du här.Linje 3

Linje 3

Linje 3

Linje 3

Linje 3

Linje 3

Linje 3

Linje 3

Linje 3

Linje 3

Linje 3

Postadress:
Tyresö RF - Ridsport
Fårdala gård, Ridskolevägen 2
13530 Tyresö

Kontakt:
Tel: 08-770 42 60
E-post: This is a mailto link

Se all info