Hoppa till sidans innehåll

Tyresö RF - Ridsport

Dags att anmäla dig för ideella insatser

Rider du i någon lektionsgrupp? Eller är du vårdnadshavare till en ryttare under 16 år som rider i någon lektionsgrupp? Då ska du göra minst en ideell insats per år i föreningens verksamhet, enligt ett beslut som årsmötet fattade år 2010. Läs mer om hur du anmäler dig »

Teorikurs för föräldrar till ridande barn

Har du barn som går en hästvettskurs, grundkurs eller ponny nivå 0? Vill du lära dig mer om det nya fritidsintresset? Då har vi exakt vad du behöver – en kostnadsfri Hästutbildning för föräldrar till ridande barn! Läs mer »

Utveckla din ridning
Begreppet "fullärd" finns inte inom ridsporten. Oavsett din nivå kan du alltid bli en bättre ryttare – exempelvis med hjälp av våra söndagskurser. Läs mer »

Hästaffärer ett av medlemsmötets teman
Ett drygt tjugotal medlemmar tog chansen att fråga Nina och Maria om det mesta som rör ridskolans hästhållning, t.ex. inköp, inskolning och försäljning.
Läs mer »

Hitta området där du vill medverka
TRF:s styrelse jobbar på ett nytt och effektivare sätt. Men verksamheten är omfattande och det tar tid att hålla alla bollar i luften. Läs mer om föreningens behov av medlemsinsatser.

Anmäl dig till klubbtävling(ar)!
Vad vore hösten utan våra lagom utmanande klubbtävlingar? Som vanligt erbjuder vi två tävlingar i dressyr och två i hoppning, i samtliga fall med både ponny- och storhästklasser.
Läs mer »Linje 3

Linje 3

Linje 3

Linje 3

Linje 3

Linje 3

Linje 3

Linje 3

Linje 3

Postadress:
Tyresö RF - Ridsport
Fårdala gård, Ridskolevägen 2
13530 Tyresö

Kontakt:
Tel: 08-770 42 60
E-post: This is a mailto link

Se all info