Hoppa till sidans innehåll

Tyresö RF - Ridsport

Plats i sadeln för ryttare med funktionsnedsättning

Sedan många år erbjuder Tyresö Ridskola ridning för personer med funktionsnedsättning. Från Habiliteringscenter Haninge och Habiliteringscenter Nacka kommer många barn som får chans att njuta av känslan att sitta til häst. I det här fotoreportaget följer vi en grupp en solig morgon våren 2015.

Snart smäller det igen! Söndagen den 10 maj är osedvanligt tävlingstät. På förmiddagen river vi av en lokaltävling i dressyr. Och när vi strax därefter samlat krafterna drar vi igång en regionaltävling i paradressyr, där vårt paralöfte Linnea Nyström naturligtvis ställer upp. Håll tummarna! Klicka här för mer fakta: lokaltävlingen respektive regionaltävlingen.

ProfilFritids 220 x 180

Sugen på att tävla…
… men osäker på hur det går till? Då är Kaatach Blåbärshoppning precis vad du behöver. En blandning mellan kurs och lekfull tävling.
Läs mer »

Anmäl dig till sommarlägren
Några av ridårets absoluta höjdpunkter närmar sig i rask takt – sommarlägren. Vare sig du rider ponny eller storhäst hoppas vi att du kommer att hitta ett antal riktigt attraktiva alternativ i vårt utbud. Men det gäller att handla pronto. Det är många som vill knipa en plats. Läs mer om program och anmälning för ponnyläger  respektive storhästläger!

Hästhandlarbörs 220x180

Hästaffärer ett av medlemsmötets teman
Ett drygt tjugotal medlemmar tog chansen att fråga Nina och Maria om det mesta som rör ridskolans hästhållning, t.ex. inköp, inskolning och försäljning.
Läs mer »

Aktuellt från styrelsen
Sociala medier – eller asociala? TRF:s styrelse vidarebefordrar tänkvärda råd från tidningen Ridsport. Läs mer om detta och om andra frågor som ligger högt upp på agendan.

Hitta området där du vill medverka
TRF:s styrelse jobbar på ett nytt och effektivare sätt. Men verksamheten är omfattande och det tar tid att hålla alla bollar i luften. Läs mer om föreningens behov av medlemsinsatser.

Privatklass i KM
Vi välkomnar privatryttare i de stundande klubbmästerskapen. Skicka din intresseanmälan till This is a mailto link senast 30 april. Får vi in minst tre ekipage i samma gren (hoppning respektive dressyr) så skapar vi en separat klass.Linje 3

Linje 3

Linje 3

Linje 3

Linje 3

Linje 3

Linje 3

Linje 3

Linje 3

Postadress:
Tyresö RF - Ridsport
Fårdala gård, Ridskolevägen 2
13530 Tyresö

Kontakt:
Tel: 08-770 42 60
E-post: This is a mailto link

Se all info