Hoppa till sidans innehåll

Tyresö RF - Ridsport

Plats i sadeln för ryttare med funktionsnedsättning

Sedan många år erbjuder Tyresö Ridskola ridning för personer med funktionsnedsättning. Från Habiliteringscenter Haninge och Habiliteringscenter Nacka kommer många barn som får chans att njuta av känslan att sitta till häst. I det här fotoreportaget följer vi en grupp en solig morgon våren 2015.

Välkommen till en dag full med hästliga upplevelser

Lördag den 6 juni är det återigen dags för en härlig familjefest på Tyresö Ridskola. Vi firar Hästens Dag med en rad arrangemang som passar både gammal och ung. Äventyret drar igång kl 11:00 och pågår fram till 16:00. Hjärtligt välkomna! Läs mer »

Gå skötarkursen!
Gillar du att vara i stallet, att hjälpa till på olika sätt och att ta hand om föreningens hästar? Då ska du gå skötarkursen! På anslagstavlan finns information om tider; där kan du också anmäla dig. Läs mer om vad det innebär att vara skötare.

Anmäl dig till sommarlägren
Några av ridårets absoluta höjdpunkter närmar sig i rask takt – sommarlägren. Vare sig du rider ponny eller storhäst hoppas vi att du kommer att hitta ett antal riktigt attraktiva alternativ i vårt utbud. Men det gäller att handla pronto. Det är många som vill knipa en plats. Läs mer om program och anmälning för ponnyläger  respektive storhästläger!

En kommentar till artikeln i "Mitt i Tyresö"
Tisdag den 10 maj publicerade Mitt i Tyresö en artikel där journalisten ville lyfta fram ridskolans behov av underhåll både för djur och människor. Han redovisar i stort sett korrekta fakta, men till följd av en olyckligt formulerad rubrik väljer TRF ändå att kommentera artikeln. Läs mer »

Hästaffärer ett av medlemsmötets teman
Ett drygt tjugotal medlemmar tog chansen att fråga Nina och Maria om det mesta som rör ridskolans hästhållning, t.ex. inköp, inskolning och försäljning.
Läs mer »

Hitta området där du vill medverka
TRF:s styrelse jobbar på ett nytt och effektivare sätt. Men verksamheten är omfattande och det tar tid att hålla alla bollar i luften. Läs mer om föreningens behov av medlemsinsatser.

Hoppning på stora och små hästar
Nu är det tävlingsdags igen. Söndag den 31 maj arrangerar TRF två lokaltävlingar i hoppning. På förmiddagen är det storhästekipagen som tar sig an banan. Därefter gör ett gäng ponnyryttare entré.
Läs mer »

Vi söker ponnyryttare till lagträningen!
Sugen på att utveckla din ridning och att tävla lite mer? Anmäl ditt intresse att komma med i lagträningen för ponny. Får vi ihop tillräckligt bra lag får du chansen att delta i Ponnycupen i hoppning eller Ponnycupen i dressyr.
Läs mer »Linje 3

Linje 3

Linje 3

Linje 3

Linje 3

Linje 3

Linje 3

Linje 3

Linje 3

Postadress:
Tyresö RF - Ridsport
Fårdala gård, Ridskolevägen 2
13530 Tyresö

Kontakt:
Tel: 08-770 42 60
E-post: This is a mailto link

Se all info