Hoppa till sidans innehåll

Tyresö RF - Ridsport

Ta en drop in-lektion!

Är du lektionsryttare hos TRF? Då är det fritt fram att utnyttja eventuella luckor i fredagslektionen kl 8:00. Skicka en bokningsförfrågan till This is a mailto link senast kl 12:00 dagen före. Finns det en drop in-plats för dig så bekräftar vi bokningen omgående. Priset är 287 kr.

Får du inget svar så fanns det tyvärr ingen plats över. Bättre lycka en annan fredag!

Lediga kursplatser: markarbete och hoppning

Den 5 oktober kör vi en kurs i markarbete för storhäst. Med bommar och låga hinder får du en perfekt miljö för att träna mer på vardagslydnad, ta riktmärken, planera ridvägar och anpassa tempot. Blir du sugen på lite större höjder så finns en ledig plats på vår hoppkurs för storhäst den 14 december. Hör av dig till This is a mailto link!

Medlemsmöte

Mängder av intressant hästinformation på medlemsmötet

Medlemsmötet den 9 september gick i den praktiska hästhanteringens tecken. Ridlärarna Nina och Maria berättade om hästarbetet på ridskolan. Många frågor från oss medlemmar gav ett livligt och intressant samtal.

 

Kurser & läger

Snart höstlov – äntligen ridläger! 

Håll ut. Det kommer en skön lovvecka i oktober. Anmäl dig till vårt höstlovsläger så får du fyra härliga dagar med hästar och kompisar på ridskolan!

Lägret passar för dig som rider i skritt, trav och galopp och som dessutom har börjat hoppa på dina lektioner. Är du osäker på om du har lärt dig tillräckligt för att delta i lägret? Fråga din ridlärare så får du klart besked.

 

Föreningen

TRF:s hemsida under renovering

Föreningens webbplats har av olika skäl behandlats en aning styvmoderligt under en tid. Men nu ska det bli ändring på den saken. Vi har tillsatt en webbredaktion som fått i uppdrag att putsa upp både innehåll och utseende. Arbetet kommer att drivas i lugn takt under en längre period.

Har du synpunkter, frågor eller funderingar kring det du möter här på webben, hör av dig till This is a mailto link!

 

Sponsorhuset


Idrottens bingo

 

Eriks hästshop

 

logo-sf

 

Copycenter

logo Kaatach

 

Mickes fisk

eqi_skarp

The Horse

 

Erja Lempinän Fotograf

 

DEZETA

 

XLBygg

 

 

 

 

Postadress:
Tyresö RF - Ridsport
Fårdala gård, Ridskolevägen 2
13530 Tyresö

Kontakt:
Tel: 08-770 42 60
E-post: This is a mailto link

Se all info