Hoppa till sidans innehåll

Tyresö RF - Ridsport

Välbesökt årsmöte

En välskött förening med sund ekonomi och ambitiösa planer för verksamheten under 2015. Det var bilden som tonade fram under årsmötet den 15 februari. Vår sponsor Kaatach hade ställt ett rymligt  (och så småningom ganska varmt) konferensrum till vårt förfogande. Det behövdes verkligen, eftersom ett stort antal personer hade hörsammat inbjudan till mötet. Protokoll och annan dokumentation kommer inom kort. Dessutom hittar du ett fotoreportage här.

Konstaterad kvarka i Värmdö

Den fruktade hästsjukdomen kvarka har nyligen konstaterats i Stockholmsdistriktet, närmare bestämt på Stall Sandö i Värmdö kommun. Av den anledningen inför vi nu särskilda säkerhetsrutiner, så att vi minimerar risken att få in smitta i TRF:s stall. Läs mer »

Anmäl dig till påsklovslägret
Tänk varm vårsol. Tänk påsklov. Tänk fyra härliga lägerdagar på ridskolan. Anmäl dig i tid; platserna lär ta slut rätt fort!
Läs mer »

Sugen på att tävla…
… men osäker på hur det går till? Då är Blåbärshoppningen precis vad du behöver. En blandning mellan kurs och lekfull tävling.
Läs mer »

Mekonomen – ny sponsor
TRF har fått ännu en sponsor, nämligen Mekonomen Bilverkstad i Trollbäcken. Företaget bidrar bland annat med en uppsättning varselvästar och 10 % verkstadsrabatt för TRF-familjer.
Läs mer »

Fotoreportagen på ny plats
Under höstterminen publicerade vi en handfull fotoreportage som hamnade i olika avdelningar här på hemsidan. Nu har vi fört samman alla reportagen till en och samma plats. Den nya sidan hittar du här.

Avslutad grundserie i Ponnycupen 2014–2015
TRF har deltagit med både dressyr- och hopplag i Stockholms Ridsportförbunds utbildningstävling Ponnycupen. Läs Amanda Lireds reportage så får du veta mera om vad det innebär att delta i Ponnycupen. Alla resultat hittar du här.Linje 3

Linje 3

Linje 3

Linje 3

Linje 3

Linje 3

Linje 3

Linje 3

Linje 3

Linje 3

Linje 3

Postadress:
Tyresö RF - Ridsport
Fårdala gård, Ridskolevägen 2
13530 Tyresö

Kontakt:
Tel: 08-770 42 60
E-post: This is a mailto link

Se all info