Hoppa till sidans innehåll
DSCN1764 beskuren

Tynningötriaden


Tynningötriaden 2015 gick av stapeln söndagen den 5:e juli kl 11:30.

 

Tävlingen genomfördes under optimala förhållande med mycket bra resultat. Nytt för i år var en lagtävling där hela 8 lag deltog. Alla resultat från tävlingen finner du här:

 

Det tidigare rekordet för antal deltagare krossades hela 64 personer (!) deltog detta år jämfört med fjolårets rekordsiffra på 42 deltagare.

 

I år användes ett chipsystem för tidtagningen som fungerade utmärkt. En sen namnändring efter målgång på Love Kumlin gjorde dock att en tid knöts felaktigt, och Love inte fick den förtjänade hyllningen för tredjeplatsen och den fantastiska tiden på 38 minuter. Vi säger stort grattis i efterskott Love!

 

Slutligen vill vi tacka funktionerärena Peter (vändvakt och vattenutdelning), Lisbeth, Yngve och Gloria för allt administrativt jobb, och Lasse Werner (alla heter Lasse på Tynningö så efternamn krävs) för enkelriktning på Tynningösundsvägen. Vi ber er alla som kan tänka er att ställa upp som funktionärer att ta kontakt med oss, för då tävlingen växt behövs mera hjälp för att kunna göra så bra arrangemang som vi vill.

 

Till sist tackar vi alla fantastiska deltagare som kämpar sig igenom detta förhållandevis jobba men roliga tävling samt den publika inramningen som var helt fantastisk i år.

 

Välkomna åter!

 

 

Uppdaterad: 2015-07-05 18:48
Skribent: David Sjöström
Tynningö Idrottsförening - Korpen
David Sjöström, Norra Tynningövägen 11
18592 Vaxholm
Telefon: +46854139211
E-post: This is a mailto link