Hoppa till sidans innehåll

Torsås RF - Ridsport

Nyheter från Torsås Ryttare

v.34 startar ridskolan igen! Du rider kvar samma dag och tid som tidigare om vi inte har hört av oss till dig. Varmt välkomna till en ny ridtermin hos Torsås Ryttare!
 
Den 13 september (lördag) arrangerar vi hopptävlingar för ponny med deltävling till allsvenskan div 2. Till detta behöver vi såklart funktionärer!
 
Välkommen på Pay and Ride!
 
Till höstterminen startar vi upp flera nya grupper, både för nybörjare och för dig med ridvana. Vi har även några lediga ströplatser. Anmälan o info tel 0486-10233 eller in...
 
Hoppträning för Mats Torstensson 29/8 första gruppen kl 15.00. Mats kommer till Torsås följande datum i höst: 29/8, 26/9, 31/10 och 28/11. Klicka för priser!
 
Vill du träna dressyr? Kom och träna för vår duktiga dressyrtränare Anna Andersson! Nästa träning: Fred 8 aug, samt fred 22 aug! Välkommen med din anmälan! Ridhuskort och medl...
 
Nu på måndag fylls stallet av barn som ska på mysläger och senare i veckan av vuxna som ska drillas i dressyr! Vår verksamhet fortsätter nästan precis som vanligt! Välkomna!
 
Nu söker vi ponnyekipage som vill vara med och tävla för Torsås Ryttare till hösten.
 
Nu är alla boxarna klara! Med självcirkulerande frostfritt vatten i vattenkopparna och ny belysning! Det blev bara så fint! Välkomna till en "ny" höst med ridskolan!
 
Kombinera ”lektionsridning” för Jeanette med hoppträning för Mats Torstensson och Pia Skanhed samtidigt som du blir coachad av en mental tränare. I paketet ingår även 2 klubbh...

TORUS-Ungdomssektion...

När är ridhuset ledi...

Postadress:
Torsås RF - Ridsport
Box 48
38521 Torsås

Kontakt:
Tel: 0486-10233
E-post: This is a mailto link