Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Beslut i Disciplinnämnden

(2014-07-24 13:30)
Disciplinnämnden har fattat beslut om avstängning för kusk i 1 månad.
 
Malmö City horse Show laddar för en hektisk vecka i månadskiftet juli-augusti. Det blir tio dagars hästfest på Ribersborg i Malmö med fälttävlan, dressyr och hoppning. I startfälten finns hästar, ponnyer och ryttare i alla åldrar.
 
Under den internationella fälttävlan på Ribersborg rids den sjätte deltävlingen i FEI Nations Cup Eventing, den internaitonella nationstävlingen i fälttävlan.
 

Tidsprogram fälttävlan

(2014-07-23 22:14)
Den internationella fälttävlan med nationstävling inleds på torsdagen med hästbesiktning. Dressyr fredag, terräng lördag och avslutande banhoppning söndag.
 

Tidsprogram dressyr

(2014-07-23 22:00)
Den internationella dressyren för ungdomsryttare börjar med hästbesiktning på söndag och pågår sedan måndag - onsdag.
 

Publikrekord i Falsterbo!

(2014-07-23 14:03)
Besökarantalet till Falsterbo Horse Show har varit högt de senaste 3 åren, över 61 000 besökare har besökt showen.  I år kom besöksantalet till att vara rekordhögt,  Falsterbo Horse Show 2014 har haft besöksrekord med över 63 000 besökare.
 
Härnösands Ridklubb söker ridlärare på 75%.
 
I månadsskiftet juli-augusti avgörs årets EM för ponny, i Millstreet, Irland. Sverige har deltagare med i alla tre grenarna hoppning, dressyr och fälttävlan.
 
Höjd åldersgräns för tävling med ponny och en indelning enligt ålder är några av nyheterna för ryttare som tävlar ponny. Svenska Ridsportförbundets Tävlingssektion har fastställt nya åldersgränser för ponnyryttare.
 
Svenska Ridsportförbundets Tävlingssektion träffades för möte i Falsterbo den 10 juli. Sektionen avhandlade ärenden på dagordningen och gick igenom samtliga TR för 2015. De sista justeringarna ska göras och Tävlingssektionen kommer att fastställa ...
 
Malmö City horse Show laddar för en hektisk vecka i månadskiftet juli-augusti. Det blir tio dagars hästfest på Ribersborg i Malmö med fälttävlan, dressyr och hoppning. I startfälten finns hästar, ponnyer och ryttare i alla åldrar.
 
Har din ridskola hittat nya vägar för att göra ridningen ännu roligare? Är det spännande att gå till stallet varje gång? Då är det säkert värt att nominera den till Årets Ridskola 2014.
 
Har du världens bästa ridlärare? Som är duktig att undervisa men också en inspiratör som lyfter sina elever? Nominera honom eller henne till Årets Ridlärare 2014 och ett stipendium på 10 000 kronor.
 
Svenska Ridsportförbundet förstärker centrala kansliets sportavdelning och söker nu en verksamhetschef.
 
Svenska Ridsportförbundet söker verksamhetschef för avdelningen Sport/Tävling – vi ger dig ett omväxlande och varierande arbete i ett av Sveriges största idrottsförbund.
 

 

 f_logo

Våra Sponsorer

borjes tingsryd

 

V-Plast_

hastak nya log


biltema_dressyrcup_minibanner

 

Swedbank

 

nelsongarden_green

Logo Ronneby Maskinaffär

Edbergs-Transport-logo

 

Korpalycke logga

LBC logga

logo rolf eriksson

 

Blekinge metall logga

linderLogo1

Logga JGALogga JGA

Logga JGAlogga kommunen

holtab

BJS-logga-nummer (2)

Logga JGA

Carlqvist Bil AB

Liljegrens Entreprenad

Agria

Autoverkstaden

G.Gustavssons åkeri i Vislanda

Smålandsmunken AB

RW Försäljning AB

Karlssons Hovvård

Mojes Hovslageri

Orraryds Gård

Horserail Scandinavia AB

 

 

 

 

 

Postadress:
Tingsryds Rid O KK - Ridsport
Mårslycke 21
36291 Tingsryd

Kontakt:
Tel: 0477-10480, +4672-5578899
Fax: 0477-55131
E-post: This is a mailto link

Se all info