Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


En ny funktion har lanserats i Tävlingsdatabasen, som skall underlätta för arrangörer att ansöka om att arrangera cuper, serier och liknande. Det gäller tävlingar som går på av Svenska Ridsportförbundet eller distrikten fastställda datum.
 
På söndag kommer fälttävlans framtid, finalisterna i Sugar Cup, till Ribersborg.
 
Efter torsdagseftermiddagens hästbesiktning är det klart för start för den internationella fälttävlan med FEI Nations Cup Eventing och Swedish Eventing Tour.
 
Sverige tog hand om åttondeplatsen vid ponny-EM i dressyr på Millstreet, Irland. Jennifer Lindvall med Hynder Hoeves Ramses var främsta svenska ekipage och är på 18:e plats.
 

Tidsprogram fälttävlan

(2014-07-31 11:00)
Den internationella fälttävlan med nationstävling inleds på torsdagen med hästbesiktning. Dressyr fredag, terräng lördag och avslutande banhoppning söndag.
 
I år genomförs för första gången en turné i fälttävlan med 100 000:- till segraren. Swedish Eventing Tour skapades för att locka ryttare och publik. Sponsor hittades. Två deltävlingar har genomförts, nästa äger rum på Ribersborg i Malmö 1-3 august...
 
Under den internationella fälttävlan på Ribersborg rids den sjätte deltävlingen i FEI Nations Cup Eventing, den internaitonella nationstävlingen i fälttävlan.
 
Delsbo Kör- och Ridsällskap söker en ridlärare, föräldraledighetsvikariat, 50%, under augusti-december 2014 med möjlighet till förlängning.
 
I den avslutande kürklassen för young rider blev det trippel danskt i topp med Maja Andreasen och Skjoldsgaard Monte V högst på prispallen.
 
Med en gymnasieutbildning som nu startar i egen regi och med flera utbildningar med fulla klasser utökas nu Ridskolan (RS) Strömsholms lärarkår. Välkända Lars Parmler är en av de som börjar.
 
Svenska juniorer la beslag på de fem främsta placeringarna när küren reds på onsdagen. Segrade gjorde Beatrice Ivarsson med Charles.
 
På onsdagsförmiddagen bröts den danska dominansen på Ribersborg när Linnea Holmgren och Ebba Kjellberg blev etta och tvåa i ponnyernas kür-klass.
 

Sara Skeppstrand GP-tvåa

(2014-07-29 17:30)
Liksom på måndagen har det varit dansk seger i samtliga klasser. I den avslutande Grand Prix för U25-ryttare var Sara Skeppstrand och Bertram bästa svenska ekipage med en andraplats.
 
Ett unikt jubileum firas i år. I 50 år i rad har det ordnats ridläger för barn och ungdomar med funktionsnedsättningar, ett samarbete mellan RBU (föreningen för Rörelsehindrade barn och ungdomar), Örebro Fältrittklubb (ÖFK) och landstingets Barn –...
 
I Kalendern finns dagens resultat samlade.
 

 

 f_logo

Våra Sponsorer

borjes tingsryd

 

V-Plast_

hastak nya log


biltema_dressyrcup_minibanner

 

Swedbank

 

nelsongarden_green

Logo Ronneby Maskinaffär

Edbergs-Transport-logo

 

Korpalycke logga

LBC logga

logo rolf eriksson

 

Blekinge metall logga

linderLogo1

Logga JGALogga JGA

Logga JGAlogga kommunen

holtab

BJS-logga-nummer (2)

Logga JGA

Carlqvist Bil AB

Liljegrens Entreprenad

Agria

Autoverkstaden

G.Gustavssons åkeri i Vislanda

Smålandsmunken AB

RW Försäljning AB

Karlssons Hovvård

Mojes Hovslageri

Orraryds Gård

Horserail Scandinavia AB

 

 

 

 

 

Postadress:
Tingsryds Rid O KK - Ridsport
Mårslycke 21
36291 Tingsryd

Kontakt:
Tel: 0477-10480, +4672-5578899
Fax: 0477-55131
E-post: This is a mailto link

Se all info