Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Ridlärardagarna 2016 arrangeras i mars på fyra platser, Flyinge, Strömsholm, Luleå och Östersund. Maria Terese Engell, Daniel Svensson och Elisabet Lundholl delar med sig av sina kunskaper på temat Ekipaget.
 
Eda Ryttarförening söker dig som vill arbeta som ridskolechef/ridinstruktör i en mindre och familjär förening.
 

Dags att söka LOK-stöd

(2016-02-10 10:39)
LOK-stödsansökan för hösten 2015 ska vara inskickad via föreningens IdrottOnline-sida senast den 25 februari klockan 23:59. LOK-stöd (statligt lokalt aktivitetsstöd) kan sökas av varje idrottsförening ansluten till något av de specialidrottsförbun...
 
Göteborgs Fältrittklubb söker utbildad ridlärare för tillträde omgående.
 
Förbundsstyrelsen träffades för årets andra förbundsstyrelsemöte på Arlanda den 26 januari. Första styrelsemötet för året var ett telefonmöte i början på månaden.
 
Är hästen halt eller inte halt? Det är en av frågorna som tränare och ridlärare tillsammans med forskare på SLU försökte ge svar på under tränarkonventet i Uppsala. Finns det objektiva svar?
 
Söderköpings Ryttarsällskap söker ridlärare från timvikarie till ett graviditetsvikariat.
 
I samband med Hästföretagarforum under Gothenburg Horse Show den 24 mars kommer Vinnova, Sveriges innovationsmyndighet, tillsammans med SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut och Chalmers innovationskontor att dela ut sitt första innovationstalan...
 

Nya regler för hästpass

(2016-02-03 14:05)
Den 1 januari 2016 trädde nya regler för hästpass i kraft. Reglerna har införts av Jordbruksverket efter ett EU-direktiv. Hästar med pass från andra stamböcker än de svenska måste göra en tilläggsregistrering om de är i Sverige i mer än 90 dagar.
 
Stiftelsen Göteborg Horse Show delar varje år ut stipendier till elitsatsande juniorer och unga ryttare. Föreningar och distrikt kan erhålla stipendium för ungdomsverksamhet och för fortbildning av juniorer och unga ryttare. Dags att söka nu. Sist...
 

Åby RK söker ridlärare

(2016-02-02 09:33)
Åby ridskola, som ligger utanför Norrköping, söker ridlärare. I första hand till söndagar men även som vikarie , extra timmar och till sommarens ridläger.
 
Jönköpings fältrittklubb söker dig som vill arbeta som verksamhetschef hos Smålands största ridklubb. Urval sker löpande så tveka inte att söka!
 
Känner du någon som gjort en stor insats för ridsporten eller klubben? Nu är det hög tid att nominera till Svenska Ridsportförbundets förtjänsttecken.
 
Kiruna ridklubb söker ridlärare/instruktör.
 
På TDB-bloggen får du alla de senaste nyheterna och funktionerna som rör Tävlingsdatabasen, TDB. Kolla regelbundet in sidan för att inte missa viktig information. Nu kan du till exempel läsa om att söka efter Pay and Jump och hur du redigerar din...
 

 Tingsryds Rid&Körklubb

Mårslycke 21

362 91 Tingsryd

Kansli 0477-10480

This is a mailto link

Ridskolan 0477-318 40

This is a mailto link


 f_logo

Våra Sponsorer

borjes tingsryd

 

V-Plast_

hastak nya log


Swedbank

 

nelsongarden_green

Logo Ronneby Maskinaffär

Edbergs-Transport-logo

 

Korpalycke logga

LBC logga

logo rolf eriksson

 

 

linderLogo1

Logga JGALogga JGA

Logga JGAlogga kommunen

holtab

BJS-logga-nummer (2)

Liljegrens logga med nr

 

agria_djurforsakring_200

autoverkstaden-logoautoverkstaden-logo

Logga JGA

 

Carlqvist Bil AB

G.Gustavssons åkeri i Vislanda

Karlssons Hovvård

Mojes Hovslageri

Orraryds Gård

Horserail Scandinavia AB

RW Försäljning

 

 

Postadress:
Tingsryds Rid O KK - Ridsport
Mårslycke 21
36291 Tingsryd

Kontakt:
Tel: 0477-10480, +4672-5578899
Fax: 0477-55131
E-post: This is a mailto link

Se all info