Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Malin Baryard Johnsson var besviken efter tidshoppningen, första omgången av Longines FEI World Cup i Lyon. - Allt gick enligt planen. Vi är inte så snabba att vi har råd med ett nedslag. Det var vi inte värda. Han hoppade så bra, sa hon. Pius...
 
Gothenburg Horse Show vann utmärkelsen för “Best Press Office for Longines FEI World Cup under säsongen 2013-2014. Medias representanter röstade för Scandinavium, Göteborg. Gothenburg Horse Show hyllades idag under Longines FEI World Cup™ i Lyon,...
 
Tinne Vilhelmson-Silfvén startar som nummer åtta i första delena Grand Prix, Reem Acra FEI World Cup-finalen. Tre toppnamn går ut i första startgrupp vid finalen i franska Lyon.
 
Malin Baryard Johnsson var lottad i första startgrupp. Malin drog startnummer tre inför kvällens första omgång av Longines FEI World Cup-finalen i hoppning.
 
Kansliets växel är stängd från skärtorsdagen 12.00 till och med annandag påsk. Öppet som vanligt från tisdagen den 22 april kl 09.00.
 
Den 9-11 maj kommer Charlotte Haid Bondergaard, Patrik Kittel, Sofia Lexner, Jeanna Högberg med flera inom svenska ryttareliten i dressyr till Ericsbergs Slott för att delta i SM.
 
Köpings Ridklubb tog hem första Etappriset i Ridborgarmärket 2014, 20 schabrak till ridskolans hästar.
 
Nya Moderaterna vill uppmärksamma hästsektorns många positiva effekter för samhället och som ett led i det arbetet besökte representanter för partiet på tisdagsförmiddagen Ridskolan Strömsholm.
 
Tinne Vilhelmson Silfvén är rankad fyra på världsrankningen i dressyr med Don Auriello. I förra finalen av världscupen Reem Acra FEI World Cup ™ i Göteborg 2013 var Tinne och Don Auriello också fyra. Nu handlar det om final i Lyon, Frankrike, 18-2...
 

Jubileumsboken nominerad

(2014-04-15 22:24)
Hästkarlar, Hästtjejer, Hästälskare - 100 år med Svenska Ridsportförbundet, boken som sammanställdes med anledning av 100-årsjubileet 2012 har nominerats till Guldbladet i kategorin Bästa bok.
 
Malin Baryard Johnsson, 39, är på väg till sin tionde världscupfinal. Hon är ensam svensk hoppryttare i Longines FEI World cup™ - finalen i franska Lyon 18-21 april.
 
Regler, fakta och siffror för världscupfinalen i hoppning och dressyr.
 
Inom ramen för ridsportens talangutvecklingsplan pågår en kartläggning av verksamheten på distrikts- och landslagsnivå.
 
Ett av Centrala Ungdomssektionens (CUS) prioriterade områden är trygghetsfrågor. Det vill säga frågor som rör trygghet, trivsel och likabehandling - det ska vara kul att gå till stallet! Nu vill CUS ha er hjälp med tips på aktiviteter som stärker...
 

Ny medlemsförening

(2014-04-09 15:12)
Vi hälsar Stall Albro Ryttarförening, Södermanlands Ridsportförbund, välkommen som ny medlemsförening i Svenska Ridsportförbundet.
 

 

 f_logo

Våra Sponsorer

borjes tingsryd

 

V-Plast_

hastak nya log


biltema_dressyrcup_minibanner

 

Swedbank

 

nelsongarden_green

Logo Ronneby Maskinaffär

Edbergs-Transport-logo

 

Korpalycke logga

LBC logga

logo rolf eriksson

 

Blekinge metall logga

linderLogo1

Logga JGALogga JGA

Logga JGAlogga kommunen

holtab

BJS-logga-nummer (2)

Logga JGA

Carlqvist Bil AB

Liljegrens Entreprenad

Agria

Autoverkstaden

G.Gustavssons åkeri i Vislanda

Smålandsmunken AB

RW Försäljning AB

Karlssons Hovvård

Mojes Hovslageri

Orraryds Gård

Horserail Scandinavia AB

 

 

 

 

 

Postadress:
Tingsryds Rid O KK - Ridsport
Mårslycke 21
36291 Tingsryd

Kontakt:
Tel: 0477-10480, +4672-5578899
Fax: 0477-55131
E-post: This is a mailto link

Se all info