Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Kansliets växel är stängd torsdag den 29 och fredag den 30 januari på grund av personalutveckling. Öppet som vanligt igen från måndag den 2 februari kl.09.00.
 
Nu laddar Rolf-Göran, Douglas, Jens och Angelica för unik clinic.
 
I Amsterdam är det till helgen dags för 2015 års första omgång av Reem Acra FEI World Cup i dressyr. Kristian von Krusenstierna gör årsdebut med Biggles 1015. Han möter tuffast tänkbara motstånd.
 
Tryggare hästarbetsplatser är ett gemensamt mål för hästnäringens organisationer. Som ett led i att uppfylla den gemensamma målbilden och värdegrunden för arbetsmarknad och företagande genomför Hästnäringens Nationella Stiftelse (HNS) i samverkan...
 
Rob Ehrens, tidigare toppryttare i holländska landslaget, är mannen bakom tre VM-guld för Holland, 2006 och 2014 och två OS- silver från London 2012. Nu har han tränat de svenska tränarna på fortbildningskurs på Ridskolan Strömsholm.
 
Om exakt en månad, torsdagen den 26 februari, slår portarna upp till en av Europas största hästmässor, EuroHorse, som arrangeras under fyra dagar i samband med världscuptävlingarna i Göteborg.
 
Nu är det dags för nominering av nya utmanare från fälttävlan och dressyr till Sveriges Olympiska Kommittés Utmanarprojekt. Ett första steg på vägen är att anmäla ditt intresse till Svenska Ridsportförbundet.
 
Du som är Svensk Ridlärare I, II, eller III, hälsas välkommen till Ridlärardagarna 2015, med tema "Fokus på hästen". I mars genomför vi Ridlärarfortbildning på tre platser i landet; Stockholm, Luleå och Jönköping.
 
Rob Ehrens, den holländske förbundskaptenen i hoppning kommer till Ridskolan Strömsholm 27-28 januari för fortbildning av svenska tränare. Han har firat otroliga framgångar med sitt holländska lag.
 
Lär dig mer om hästens beteende så blir du en bättre ryttare och tränare. Det var professor Andrew McLeans budskap till de svenska tränarna som samlades i Knivsta för ett tvådagarskonvent.
 
Normal 0 21 false false false SV X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normal tabell"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:"";...
 
I samband med Gothenburg Horse Show inbjuder Svenska Ridsportförbundet till en två-dagars work-shop om ridbaneunderlag. I programmet varvas teori och praktik kring hur du kan underhålla din ridbana så att den fungera under alla årstider och för...
 

Lediga jobb

(2015-01-23 15:12)
Svenska Ridsportförbundet söker ekonomichef.
 
Dags för Agria Pony Trophy – en breddsatsning på unga ryttare på ponny. Det här är chansen att börja tävla i en spännande form på rätt nivå. En tävling som kommer nära ryttarna.
 
Under 2015 kommer Agria Djurförsäkring tillsammans med Svenska Ridsportförbundet att göra en storsatsning på ungdomar inom hästsporten. Det handlar om att stödja tävlingar i dressyr och hoppning på lägre och högre nivå, fokusera på ökad kunskap oc...
 

 

 f_logo

Våra Sponsorer

borjes tingsryd

 

V-Plast_

hastak nya log


biltema_dressyrcup_minibanner

 

Swedbank

 

nelsongarden_green

Logo Ronneby Maskinaffär

Edbergs-Transport-logo

 

Korpalycke logga

LBC logga

logo rolf eriksson

 

Blekinge metall logga

linderLogo1

Logga JGALogga JGA

Logga JGAlogga kommunen

holtab

BJS-logga-nummer (2)

Liljegrens logga med nr

Woody Bygghandel, Lindgrens Järn & Bygg

Logga JGA

Carlqvist Bil AB

 Agria

Autoverkstaden

G.Gustavssons åkeri i Vislanda

Smålandsmunken AB

Karlssons Hovvård

Mojes Hovslageri

Orraryds Gård

Horserail Scandinavia AB

 

 

Postadress:
Tingsryds Rid O KK - Ridsport
Mårslycke 21
36291 Tingsryd

Kontakt:
Tel: 0477-10480, +4672-5578899
Fax: 0477-55131
E-post: This is a mailto link

Se all info