Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Anmälda till VIP-dagen

(2014-11-24 13:00)
Fredag den 28 november 2014 samlas ridlärare och tränare för VIP-dag på Friends Arena. Nu finns listan på anmälda deltagare.
 
Malin Baryard Johnsson erbjuder publiken under Sweden International Horse Show att prova på hennes jobb som sportchef. Med hjälp av sin smartphone och arenans storbildskärmar kommer alla i publiken att kunna rösta fram den sista och femte ryttaren...
 
Anmälningstiden till tränarfortbildning på Strömsholm (Christopher Hess) den 5 december och Helsingborg (Johan Lenz och Hanna Sassner) den 6 december, är förlängd till 27 november 2014.
 

Häng med på Ryttargalan

(2014-11-23 18:15)
Horse1 hänger med på festen när vi hyllar årets prestationer och höjdpunkter. Häng med du också via tv-kanalen.
 

Inhibition av beslut

(2014-11-21 17:03)
RIN, Riksidrottsnämnden, har meddelat att Disciplinnämndens ärende DN 8 2014 är inhiberat till dess ärendet har avgjorts slutligt eller Riksidrottsnämnden beslutar något annat.
 
Malin Baryard har tagit ut den siste hoppryttaren till Sweden International Horse Show på Friends Arena. Det blir 21-årige Olivier Philippaerts från Belgien.
 
Ett nytt system för besöksverksamhet och kvalitetsmärkning för landets ridskolor infördes 2014. Två nya skyltar har tagits fram, liksom två checklistor som stöd för föreningarnas kvalitetsarbete. Nu har besöksgrupperna haft konferens på Strömsholm...
 
Vellinge Ridcenter som samarbetar med Vellinge Hästsportförening söker ridlärare. Tillträde efter överenskommelse.
 
Älmhult Linnébygdens Ridklubb ligger i södra Småland, har ca 370 medlemmar och en ridskoleverksamhet under expansion. Älmhult erbjuder en internationell miljö i Småland.
 
Sofie Lexner, svensk dressyryttare, är bland de fyra ryttare som är nominerade till FEIs pris, Against All Odds 2014. Utmärkelsen delas ut i samband med FEIs årsmöte i Baku, 14 december. Årets vinnare i Young Rider-EM, svenska Irma Karlsson, finns...
 
Under året har föreningar i hela Sverige varit med och tävlat om att vara den förening som har fått flest personer att ta Ridborgarmärket i förhållande till antal medlemmar.
 

Svenska hoppryttarna klara

(2014-11-20 13:35)
Nu är det klart vilka nio svenska hoppryttare som kommer till Sweden International Horse Show. Helena Persson tog ut sig själv genom att vinna finalen i Volkswagen Grand Prix på Flyinge på onsdagskvällen.
 
Många av landets ridsportanläggningar behöver rustas. Men att bygga funktionella anläggningar för hästar och människor är komplicerade projekt som kan kosta miljontals kronor. I nya digitala ”Hästanläggningar - en guide” ger Svenska Ridsportförbun...
 
Nästa vecka samlas beslutsfattare, påverkare och bland andra nye idrottsministern på mässan Träffpunkt Idrott i Göteborg för att diskutera idrott, anläggning, fritid och folkhälsa. Självklart finns också ridsporten på plats, med vässade argument o...
 
Vilka faktorer ligger bakom Storbritanniens framgångar inom ridsporten de senaste åren? Svenska Ridsportförbundets utbildningssektion bjöd in Islay Auty, fellow, ridlärare och tränare på högsta nivå i Storbritannien till Ridskolan Strömsholm.
 

 

 f_logo

Våra Sponsorer

borjes tingsryd

 

V-Plast_

hastak nya log


biltema_dressyrcup_minibanner

 

Swedbank

 

nelsongarden_green

Logo Ronneby Maskinaffär

Edbergs-Transport-logo

 

Korpalycke logga

LBC logga

logo rolf eriksson

 

Blekinge metall logga

linderLogo1

Logga JGALogga JGA

Logga JGAlogga kommunen

holtab

BJS-logga-nummer (2)

Logga JGA

Carlqvist Bil AB

Liljegrens Entreprenad

Agria

Autoverkstaden

G.Gustavssons åkeri i Vislanda

Smålandsmunken AB

RW Försäljning AB

Karlssons Hovvård

Mojes Hovslageri

Orraryds Gård

Horserail Scandinavia AB

Urshultsbagaren AB

 

 

 

 

 

Postadress:
Tingsryds Rid O KK - Ridsport
Mårslycke 21
36291 Tingsryd

Kontakt:
Tel: 0477-10480, +4672-5578899
Fax: 0477-55131
E-post: This is a mailto link

Se all info