Hoppa till sidans innehåll

Västernorrlands idrottförbunds nyheter


Teo Renlund, simmare från Solens IF och Tindra Sjöberg, brottare från Sundsvalls AIK får 2014 års stipendium från Guldfonden.
 
Det är kul, för det är blött, säger Simon 12 år, när jag frågar varför det är så roligt att paddla kanot. Vi är på besök hos Fagerviks Kanotklubb i Timrå. Ryktet om ett fullsatt årsmöte och fler och fler medlemmar har fångat vårt intresse. Läs...
 
I samband med Riksidrottsmötet i Helsingborg 29-31 maj får Kjell-Åke Tjernström, Bergeforsen, Håkan Ohlin, Nyland och Mikael Olsson, Härnösand Riksidrottsförbundets förtjänsttecken i guld.
 
Ideella föreningar slipper även i fortsättningen att redovisa moms. EU-kommissionen lägger ned kampen om föreningsmomsen, detta efter sex års påverkansarbete från föreningssverige och stöd från de svenska regeringarna.
 
Vi på Västernorrlands Idrottsförbund (VIF) vill tillsammans med idrottsföreningarna i Sundsvallsområdet försöka göra SM-veckan i Sundsvall vecka 27 till en stor idrottsfest. Både för de tävlingsaktiva och för publiken. Därför hoppas vi att...
 
Nu är det dags att söka stipendier hos Idrottens vänner i Medelpad. Idrottens vänner är en förening vars syfte är att genom penningstipendier uppmuntra och stimulera lovande och ambitiösa idrottsungdomar, 14-18 år, att fortsätta sin idrott. Att...
 
31 januari är sista datum att redovisa de SDF-kurser ni har haft under 2014. Bidrag utgår till av SDF arrangerad utbildning för LEDARE. Med ledare avses instruktörer, funktionärer och administrativa ledare.
 
En fond för utvecklingsstipendier till idrottsungdom upp till 25 år och då också handikappidrottande ungdomar inom Sundsvalls och Timrå kommuner, kallad "Guldfonden".
 
Välkommen till en inspirerande kväll med SM-veckan i Sundsvall 2015 som tema.
 
Idrott är ett universellt språk. Alla kan vara med, oavsett om de varit i Sverige i en vecka eller ett år.
 
Fyra träningsanläggningar i Sollefteå kommun diplomerades igår i samband med kommunfullmäktiges sammanträde för sitt arbete mot doping, för 100 % Ren Hårdträning.
 

Ta oron på allvar

(2014-11-06 13:43)
En vägledning för vuxna inom barn och ungdomsidrotten. Vad kan och ska vi göra om vi misstänker att ett barn far illa.
 
29 juni till 5 juli 2015 är det dags för SM-vecka i Sundsvall. Sundsvall är unik i SM-veckan historien som första stad att få arrangera både vinter- och sommarvecka.
 
Fusk och fula tricks är vanliga inom idrotten. Men rent spel är faktiskt ännu vanligare. Avarterna sticker dock ut mer än de goda exemplen. Därför måste vi hjälpas åt att lyfta fram de goda insatserna.
 
De är fantastiska människor som ställer upp för sin förening i ur och skur. Nu ska dom lyftas fram och hyllas som hjältarna dom är. Nominera en eller flera eldsjälar till Västernorrlands idrottsförbunds eldsjälsprogram.
 

PH Vet logo

real logo

logo SCA

Läs mer om SCA 

_______________________________

Newbody_logo

2014 säljer vi på vårterminen!

_______________________________

Tavla Birthe Wesselhöft

Littografi av Birthe Wesselhöft

Några finns kvar att köpa! 

Kontakta kansliet

_______________________________

Väder Bergeforsen

Postadress:
Timrå HSF - Ridsport
Norra Lundvallsvägen 4
86192 Bergeforsen

Kontakt:
Tel: 060-570345, 060-570346
Fax: 060-570349
E-post: This is a mailto link

Se all info