Hoppa till sidans innehåll

Västernorrlands idrottförbunds nyheter


Idrott är ett universellt språk. Alla kan vara med, oavsett om de varit i Sverige i en vecka eller ett år.
 
Fyra träningsanläggningar i Sollefteå kommun diplomerades igår i samband med kommunfullmäktiges sammanträde för sitt arbete mot doping, för 100 % Ren Hårdträning.
 

Ta oron på allvar

(2014-11-06 13:43)
En vägledning för vuxna inom barn och ungdomsidrotten. Vad kan och ska vi göra om vi misstänker att ett barn far illa.
 
29 juni till 5 juli 2015 är det dags för SM-vecka i Sundsvall. Sundsvall är unik i SM-veckan historien som första stad att få arrangera både vinter- och sommarvecka.
 
Fusk och fula tricks är vanliga inom idrotten. Men rent spel är faktiskt ännu vanligare. Avarterna sticker dock ut mer än de goda exemplen. Därför måste vi hjälpas åt att lyfta fram de goda insatserna.
 
De är fantastiska människor som ställer upp för sin förening i ur och skur. Nu ska dom lyftas fram och hyllas som hjältarna dom är. Nominera en eller flera eldsjälar till Västernorrlands idrottsförbunds eldsjälsprogram.
 
Talangprogrammet vänder sig till idrottande gymnasieelever som har det lilla extra och som framförallt har höga ambitioner med sitt idrottande. Talangprogrammet finns till tack vare överskottet från Medelpads Idrottsgala och har som syfte att...
 

Vi vill höja bidragen

(2014-08-28 15:17)
Enigheten var stor mellan partierna igår, då Västernorrlands Idrottsförbund arrangerade en idrottspolitisk debatt för kommunpolitiker i Örnsköldsvik. Bidragen ska höjas, framförhållningen ska bli bättre och satsningar ska göras på bredden.
 
På Västernorrlands Idrottsförbunds och SISU Idrottsutbildarna Västernorrlands stämma i april 2014 behandlades fyra motioner från medlemmarna. Här kommer en uppdatering av vad som har hänt kring dessa motioner efter stämman:
 
Västernorrlands idrottsförbunds partner Canon bjuder in intresserade idrottsförbund och föreningar till Flyttdagen som tar dig till en smidigare framtid.
 
Ola Olsson rapporterar från Guldklubbsträff på Dannero 9 juli.
 
RF:s förtjänsttecken, idrottens högsta utmärkelse, delas traditionellt ut under högtidliga former i samband med idrottsfesten på Riksidrottsmötet, nu närmast i Helsingborg i maj 2015.
 
Västernorrlands Idrottshistoriska sällskap bjuder in till idrottskafé den 31 juli klockan 17.30 på Länsmuseet i Härnösand. Idrottshistorikern och friidrottskommentatorn på Eurosport, Anders Borgström från Karlstad, kåserar kring Eric Lemming.
 
Ska din förening anordna en idrottsskola eller ett läger under sommaren? Tycker ni det är viktigt att arbeta med barn och ungdomars värderingar och att informera om kostens betydelse för prestationen? Då kan SISU Idrottsutbildarnas Aktiva...
 
För idrottsföreningar och andra ideella föreningar är det räkenskapsåret som styr när förenings inkomstdeklaration ska lämnas in. För de allra flesta innebär det att deklarationen ska lämnas in senast den 1 juli.
 

PH Vet logo

real logo

logo SCA

Läs mer om SCA 

_______________________________

Newbody_logo

2014 säljer vi på vårterminen!

_______________________________

Tavla Birthe Wesselhöft

Littografi av Birthe Wesselhöft

Några finns kvar att köpa! 

Kontakta kansliet

_______________________________

Postadress:
Timrå HSF - Ridsport
Norra Lundvallsvägen 4
86192 Bergeforsen

Kontakt:
Tel: 060-570345, 060-570346
Fax: 060-570349
E-post: This is a mailto link

Se all info