Hoppa till sidans innehåll

Ridsportförbundets nyheter


Patrik Kittel är inte bara toppryttare. Han tränar andra ryttare till toppnivå. Under Gothenburg Horse Show fick han ta emot hyllningarna som årets tränare 2014.
 
Just nu pågår ett arbete med systematiskt miljöarbete inom hästnäringen och deltagarna i Hästföretagarforum fick en del tips på hur man kan tänka.
 
Patrik Kittel och hästen Toy Story slutade på en fin och välförtjänt andraplats i fredagens Reem Acra FEI World Cup Dressage Grand Prix.
 

Nicole tvåa i 1.40

(2015-02-27 12:37)
Svenska Nicole Holmén kom tvåa i den andra omgången av Lövsta Future Challenge, tävlingen för de sjuåriga hästarna. Hennes ritt på Certina, ett sto efter Cartier, var felfri och snabb.
 
Hon vann EM för Young Riders 2014 och idag gick svenska Irma Karlsson segrande ur dagens första internationella hoppklass under Gothenburg Horse Show. En felfri och väldigt snabb runda räckte hela vägen för Irma och Balahe.
 
Peder Fredricson var lika glad som segerherren Denis Lynch, Irland. Även om han var slagen av irländaren och "bara" trea med Flip´s Little Sparrow i torsdagens huvudklass under Gothenburg Horse Show.
 
Hästföretagarforum fyllde torsdagen med intressanta programpunkter. Vi pratade med några av besökarna och frågade om deras intryck av dagen.
 
Douglas Lindelöw fick en flygande start på Gothenburg Horse Show. Av bara farten tog han med sig flickvännen Irma Karlsson till en åttonde plats i 145-hoppningen.
 

7-åringarna på banan

(2015-02-26 17:10)
Under torsdagen var det dags för de sjuåriga hästarna att starta i Lövsta Future Challenge.
 

Bildspel GHS

(2015-02-26 17:00)
En bild säger mer än tusen ord, så här finns ett bildspel för den som är nyfiken på vad som händer under Scandinaviums tak.
 
Nu är de internationella hoppklasserna igång och den första klassen reds över 1.40m-hinder, en bana i två faser.
 

Gulliksen vann- idag igen

(2015-02-26 12:17)
Johan-Sebastian Gulliksen vann dagens omgång över 1.40m-hinder i Krafft Young Rider Cup. Han upprepade därmed sin bedrift från gårdagens första omgång. Det gjorde även svenska Louise Torgensen som återigen knep andraplaceringen i klassen. Trea ble...
 
Stella Röhlcke red felfritt i grundomgången och tillsammans med Hugo Wihlmark startade hon omhoppningen i finalen av Morgondagens Vinnare som gick över 1.35m-höjder.
 
Ekipagen i Krafft Young Rider Cup har ridit sin första omgång under onsdagskvällen. Banan var tekniskt svår och skulle visa sig utslagsgivande. Det var endast fyra dubbelnollor i klassen.
 
Efter autografskrivande och fotografering med unga fans var det dags för Nellie Berntsson att sitta upp och rida in i Scandinavium för onsdagskvällens hoppclinic.
 

PH Vet logo

real logo

logo SCA

Läs mer om SCA 

_______________________________

Newbody_logo

2014 säljer vi på vårterminen!

_______________________________

Tavla Birthe Wesselhöft

Littografi av Birthe Wesselhöft

Några finns kvar att köpa! 

Kontakta kansliet

_______________________________

Väder Bergeforsen

Postadress:
Timrå HSF - Ridsport
Norra Lundvallsvägen 4
86192 Bergeforsen

Kontakt:
Tel: 060-570345, 060-570346
Fax: 060-570349
E-post: This is a mailto link

Se all info