Hoppa till sidans innehåll

Ridsportförbundets nyheter


Douglas Lindelöw på Casello startade som  nummer 18 första omgången. Casello var i några bommar men alla låg kvar och ekipaget gick i mål som dagens första nolla. I den andra omgången föll två bommar men totalt avancerade Douglas till en meriteran...
 
Svenska Dagbladet berättar idag i en artikel om återvändarna, de som efter några eller många års uppehåll hittar tillbaka till ridskolorna.
 
Det blev inga nya rekord för de svenska dressyrryttarna i Världscupens dressyrfinal. Både Paulinda Friberg och Malin Hamilton gjorde fina program men några kostsamma missar drog ner betygen. I intervjuer för SVT berättar de om finalveckan i Las...
 
Det blev inga nya rekord för de svenska dressyrryttarna i Världscupens dressyrfinal. Både Paulinda Friberg och Malin Hamilton gjorde fina program men några kostsamma missar drog ner betygen. Världscupmästare är Charlotte Dujardin, Storbritannien,...
 
Världens bästa ryttare möts i Longinges FEI World Cup i Las Vegas, USA, andra omgången. Det är gastkramande och svårt. Efter andra omgången, som tidigare vinnaren och OS-guldmedaljören från Schweiz Steve Guerdat vann, ryckte han också åt sig...
 
Det blir en riktig Krafftsamling kring hästen på Ridskolan Strömsholm den 26 april. Missa inte de spännande seminarierna kring både avel och utbildning.
 

Personbästa för Paulinda

(2015-04-17 09:00)
Paulinda Friberg på Di Lapponia T satte nytt personbästa i Grand Prix-dressyren och slutade på en fin nionde plats av 18 ryttare.
 
Tidigt på fredagsmorgonen svensk tid var det dags för hoppryttarnas första omgång i  världscupfinalen. Douglas Lindelöw och Casello landade på en 17:e plats.
 

Startklart i Las Vegas

(2015-04-16 18:00)
I Reem Acra FEI World Cup™ Dressage startar Malin Hamilton som nummer fem och Paulinda Friberg som nummer sju. Douglas Lindelöw startar som nummer nio i första klassen i Longines FEI World Cup™ Jumping 2015 Final.
 

Las Vegas i bilder

(2015-04-16 17:53)
Ryttare och hästar laddar upp i solen och i arenan inför världscupfinalerna i Thomas & Mack center i Las Vegas. I kväll börjar det... Dressyren startar 21:00 svensk tid och hoppning tidigt fredag morgon, starx före klockan 4.
 
Leksands Knäcke Cup har blivit ett populärt arrangemang för ridklubbar som vill ge sina yngre ryttare möjligheten att testa tävlande på ett lekfullt och avdramatiserat sätt.
 
Marlene Bernfalk blir ny ekonomichef hos Svenska Ridsportförbundet. Närmast kommer Marlene från Gnesta kommun där hon har arbetat som ekonomichef och senaste tiden även som tillförordnad kommunchef.
 
Nu är rapporten klar om hälso och sjukvård i ideella föreningar. Socialstyrelsen föreslår följande: Tydligare regler om vem som är vårdgivare. Möjlighet till begränsat ansvar för ideella föreningar att bevara patientjournaler. Det blir med andra o...
 
Samtidigt som ryttarna rider in till årets världscupfinaler i hoppning och dressyr i Las Vegas är det biljettsläpp till nästa års final. Om drygt ett år arrangerar Gothenburg Horse Show dubblas världscupfinaler i Scandinavium. Och 16 april är det...
 
Hästarna som ska delta i världscupfinalerna i Las Vegas, inklusive de svenska Casello, Di Lapponia T och Fleetwood, besiktigades av Ground Jury på tisdagen.
 

PH Vet logo

real logo

logo SCA

Läs mer om SCA 

_______________________________

Newbody_logo

2014 säljer vi på vårterminen!

_______________________________

Tavla Birthe Wesselhöft

Littografi av Birthe Wesselhöft

Några finns kvar att köpa! 

Kontakta kansliet

_______________________________

Väder Bergeforsen

Postadress:
Timrå HSF - Ridsport
Norra Lundvallsvägen 4
86192 Bergeforsen

Kontakt:
Tel: 060-570345, 060-570346
Fax: 060-570349
E-post: This is a mailto link

Se all info