Hoppa till sidans innehåll

Ridsportförbundets nyheter


I halvtid är det spännande värre i AgriaAllsvenskans final. Fem lag är felfria inför söndagens slutstrid under Falsterbo Horse Show.
 
Emma Kåbring från Skästa Ridcenter, Västerås, vann första kvalet för de svenska ryttarna till den femstjärniga internationella hoppningen. Segerhästen heter High Felipe.
 
Ulf Brömster valdes till ordförande i Svenska Ridpsortförbundet vid stämman i maj. I juli är han Månadens profil hos Stockholms Läns Ridsportförbund och där berättar han bland annat om sitt eget hästintresse.
 
Vi är en ridskola i Växjö,  har ca 300 ridande / veckan och är en aktiv förening. Vi är kvalitetsmärkta och har ett fint läge nära stan med stora grönområden intill anläggningen. Vi har ca 20 lektionshästarna och 15 inackorderingar .
 
Ishockeylegenden Peter "Foppa" Forsberg hoppade käpphäst i Almedalen under Idrottens Dag. Vinnie, miniatyrhästen, fick nye ordförande i Riksidrottsförbundet Björn Eriksson på knä. - Det var så härlig energi under idrottens dag. Alla kunde vara med...
 
Nu går det att anmäla till två centrala fortbildningar för tränare som hålls i oktober.
 
Trollhättans Fältrittklubb söker engagerad ridlärare samt vikarierande stallpersonal. Trollhättans Fältrittklubb (TFRK) bildades 1968, och är en ideell förening med ca 500 medlemmar och 7 fast anställda. Föreningen har en fin anläggning som ägs av...
 
Möt äkta hästkraft i Almedalen. Att vara nära en häst sänker blodtrycket och ökar avspänningen. Det vittnar många om. Att klappa en mule kan vara världens bästa terapi. Under Idrottens dag i Almedalen, Visby, på onsdagen möter du en ponny hos...
 
Via Svenska Ridsportförbundet har föreningar möjlighet att söka stöd från Victoriafonden och Radiohjälpen för att genomföra aktiviteter för människor med funktionsnedsättning och/eller en kronisk sjukdom. Nästa ansökningsdag är 1 juli 2015.
 
SVT presenterar ett nytt livsstilsprogram om ridsport, Equestrian World. Programmet återspeglar FEI:s sju discipliner, med huvudfokus på de olympiska disciplinerna hoppning, dressyr och fälttävlan.
 
För ett par veckor sedan vann hon en bil och körde hem från Spanien med nytt personbästa. Nu gäller det Falsterbo och femstjärnig Nations Cup för färska landslagskombinationen Emilie Nyreröd och Miata. - Ja nu är det upp till mig att  bevisa att j...
 
Svenska Ridsportförbundet och Resia fortsätter sitt samarbete. Samarbetet innebär att Resia är Svenska Ridsportförbundets resebyrå och att Resia är en officiell partner till förbundet.
 

Arbetet efter olyckan

(2015-06-29 16:08)
Ridsporten drabbades av en dödsolycka den gångna helgen. En ryttare avled efter en olycka på en hopptävling.
 
Svenska Ridsportförbundets arrangörer får härmed en uppmaning och en påminnelse att inte glömma att ansöka om tävling för 2016.
 
Vi söker en ridinstruktör med vilja att utveckla vår verksamhet. Bengtsfors Ridklubb bildades 1979 och är en ideell förening som bedriver ridskola. Klubben är en rökfri anläggning och ligger vackert i norra Dalsland. Vi har för närvarande ca. 100...
 

PH Vet logo

real logo

logo SCA

Läs mer om SCA 

_______________________________

Newbody_logo

_______________________________

Tavla Birthe Wesselhöft

Littografi av Birthe Wesselhöft

Några finns kvar att köpa! 

Kontakta kansliet

_______________________________

Väder Bergeforsen

Postadress:
Timrå HSF - Ridsport
Norra Lundvallsvägen 4
86192 Bergeforsen

Kontakt:
Tel: 060-570345, 060-570346
Fax: 060-570349
E-post: This is a mailto link

Se all info