Hoppa till sidans innehåll

Ridsportförbundets nyheter


Idag sänder SVT både dressyr, Reem Acra FEI World Cup-finalen och hoppningens fortsättning i Longines FEI World Cup, omgång II. Sändningarna startar 15.00.
 
Malin Baryard Johnsson var besviken efter tidshoppningen, första omgången av Longines FEI World Cup i Lyon. - Allt gick enligt planen. Vi är inte så snabba att vi har råd med ett nedslag. Det var vi inte värda. Han hoppade så bra, sa hon. Pius...
 
Gothenburg Horse Show vann utmärkelsen för “Best Press Office for Longines FEI World Cup under säsongen 2013-2014. Medias representanter röstade för Scandinavium, Göteborg. Gothenburg Horse Show hyllades idag under Longines FEI World Cup™ i Lyon,...
 
Tinne Vilhelmson-Silfvén startar som nummer åtta i första delena Grand Prix, Reem Acra FEI World Cup-finalen. Tre toppnamn går ut i första startgrupp vid finalen i franska Lyon.
 
Malin Baryard Johnsson var lottad i första startgrupp. Malin drog startnummer tre inför kvällens första omgång av Longines FEI World Cup-finalen i hoppning.
 
Kansliets växel är stängd från skärtorsdagen 12.00 till och med annandag påsk. Öppet som vanligt från tisdagen den 22 april kl 09.00.
 
Den 9-11 maj kommer Charlotte Haid Bondergaard, Patrik Kittel, Sofia Lexner, Jeanna Högberg med flera inom svenska ryttareliten i dressyr till Ericsbergs Slott för att delta i SM.
 
Köpings Ridklubb tog hem första Etappriset i Ridborgarmärket 2014, 20 schabrak till ridskolans hästar.
 
Nya Moderaterna vill uppmärksamma hästsektorns många positiva effekter för samhället och som ett led i det arbetet besökte representanter för partiet på tisdagsförmiddagen Ridskolan Strömsholm.
 
Tinne Vilhelmson Silfvén är rankad fyra på världsrankningen i dressyr med Don Auriello. I förra finalen av världscupen Reem Acra FEI World Cup ™ i Göteborg 2013 var Tinne och Don Auriello också fyra. Nu handlar det om final i Lyon, Frankrike, 18-2...
 

Jubileumsboken nominerad

(2014-04-15 22:24)
Hästkarlar, Hästtjejer, Hästälskare - 100 år med Svenska Ridsportförbundet, boken som sammanställdes med anledning av 100-årsjubileet 2012 har nominerats till Guldbladet i kategorin Bästa bok.
 
Malin Baryard Johnsson, 39, är på väg till sin tionde världscupfinal. Hon är ensam svensk hoppryttare i Longines FEI World cup™ - finalen i franska Lyon 18-21 april.
 
Regler, fakta och siffror för världscupfinalen i hoppning och dressyr.
 
Inom ramen för ridsportens talangutvecklingsplan pågår en kartläggning av verksamheten på distrikts- och landslagsnivå.
 
Ett av Centrala Ungdomssektionens (CUS) prioriterade områden är trygghetsfrågor. Det vill säga frågor som rör trygghet, trivsel och likabehandling - det ska vara kul att gå till stallet! Nu vill CUS ha er hjälp med tips på aktiviteter som stärker...
 

PH Vet logo

real logo

logo SCA

Läs mer om SCA 

_______________________________

Newbody_logo

2014 säljer vi på vårterminen!

_______________________________

Tavla Birthe Wesselhöft

Littografi av Birthe Wesselhöft

Några finns kvar att köpa! 

Kontakta kansliet

_______________________________

ölands plastpåsar

Ett fåtal fryspåsar finns

kvar att köpa 60kr/paket

________________________________

Corky2

framsidan

Postadress:
Timrå HSF - Ridsport
Norra Lundvallsvägen 4
86192 Bergeforsen

Kontakt:
Tel: 060-570345, 060-570346
Fax: 060-570349
E-post: This is a mailto link

Se all info