Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Åttonde bortamatchen och fortfarande ingen sege för Hammarby. Bara en poäng (1-1) mot Gefle även om Nahir Besara bara var centimeter från ett segermål.
 
Helsingborg tog ledningen två gånger och såg ut att fördärva Häckens fest i premiärmatchen på Hisingens nya fotbollsarena. Men Häcken vann med 3-2, efter segermål av Alexander Jeremejeff i 81:a minuten.
 
Djurgårdens förra stjärna och färska U21-EM-vinnare Simon Tibbling hyllades före avspark. Den energin tog Djurgården vara på - och satte ledningsmålet som visade vägen mot Örebro. - Det var ett jävla tryck på arenan, sade tränaren Pelle Olsson eft...
 
Efter fyra matcher på en vecka och tre spelare borta var det ett skadeskjutet och trött svenskt F16-landslag som spelade placeringsmatch mot Finland i den Nordiska flickturneringen i Danmark. Finland vann välförtjänt med 2-0 och knep därmed åt sig...
 
Det blev 2 x 2-2 på finländsk mark när Europa League rullade igång för svensk del. AIK tog ifatt ett underläge i Uleåborg medan Elfsborg två gånger om tappade en ledning i Lahtis.
 

2-2 i vindpinad match

(2015-07-02 14:54)
Sverige och Norge spelade 2-2 i sista gruppspelsmatchen i Nordisk flickturnering. Resultatet räcker för att Norge ska hålla svenskorna bakom sig i tabellen och Sverige får nu rikta in sig på match om femte plats på lördag.
 
För första gången någonsin spelar Sverige VM-kval i futsal. Under torsdagen lottades lottades kvalgrupperna där det blev klart att Sverige ställs mot Grekland, Montenegro och San Marino.
 

Så var U21:s guld-onsdag

(2015-07-02 12:17)
Följ med på U21-landslagets triumfresa dagen efter EM-guldet i Prag! Helt sjukt! Tack alla underbara fans för ert stöd och för att vi fick skapa fantastiska minnen tillsammans med er! Posted by Svenska Fotbollslandslagen on den 2 juli 2015
 
Under torsdagen lottades grupperna till Futsal Cup av UEFA i Nyon. Där blev det klart att de svenska mästarna Futsal Club Göteborg kommer att få spela mot lag från Schweiz och Bosnien och Hercegovina.
 
De spelar i Holland, Danmark, Turkiet, Portugal, Italien, Tyskland och Frankrike och John Guidetti vet ännu inte – väl? - vilket land han ska spela i nästa säsong. Alla vet dock att de spelar för Sverige. Och som de spelar!
 

 

Postadress:
Tidaholms GOIF - Fotboll
Box 35
52221 Tidaholm

Kontakt:
Tel: 0502-10129, 0502-136 70
E-post: This is a mailto link

Se all info