Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Damlandslagets förbundskapten Pia Sundhage har fått två återbud inför landskampen mot Tyskland i Örebro på onsdag. Sara Thunebro och Hanna Folkesson utgår och in kommer Linköpingsspelarna Charlotte Rohlin och Magdalena Ericsson.
 

Elfsborg U17-mästare

(2014-10-25 19:51)
Elfsborgs besegrade Brommpojkarna i U17-SM-finalen med 3-0 (1-0). Ledningsmålet kom efter ett självmål i den första halvelekn. Arian Kabashi och Aydrus Hassan gjorde boråsarnas mål i den andra halvleken.
 
Efter förluster för det svenska herrlaget i VM för hemlösa mot Danmark (0-5), Sydkorea (6-7) och England (4-5) blev det till slut en skön seger 4-3 efter en jämn match mot Kambodja.
 
Gefles läge i den allsvenska bottenstriden blev ännu sämre av 1-3 borta mot Häcken. Nu får gästrikelaget hoppas att konkurrenterna kammar noll när näst sista omgången fullbordas.
 
Damlandslaget möter regerande europamästarinnorna Tyskland på Behrn Arena onsdag 29 oktober klockan 18.00. Redan på måndag finns möjligheten att träffa spelare på ICA Supermarket City och ICA supermarket Parken och träningen på Behrn Arena tisdag...
 
Lotta Schelin, Nilla Fischer och Pia Sundhage är återigen nominerade till Ballon d'Or, FIFA:s pris till årets bästa 2014.
 
Debutanter brukar åka ur fotbollsallsvenskan, men Falkenberg har allt i egna händer i bottenstriden. Alltså har de gjort en bra säsong. Eller? - Nej. Vi har inte gjort någonting alls än, säger tränaren Henrik Larsson.
 

Het matchkväll i Chile

(2014-10-23 17:47)
Ny rapport från Chile, där fotbolls-VM för hemlösa spelas. Herrarna står inför tre matcher ikväll, damerna möter USA.
 
På lördag 25 oktober klockan 15 möts Elfsborg och Brommapojkarna på Borås Arena i årets final för P17-lag.
 
Landslagspodden "Heja Sverige" med Soran Ismail har gett ut 19 avsnitt sedan starten i somras. – Det känns väldigt roligt att folk nominerat oss, vi har ju inte varit igång så länge men det är kul att få så många lyssnare på kort tid, säger Soran...
 

 

Postadress:
Tidaholms GOIF - Fotboll
Box 35
52221 Tidaholm

Kontakt:
Tel: 0502-10129, 0502-136 70
E-post: This is a mailto link

Se all info