Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Charlotte Kalla, Johan Olsson och Emma Dahlström blev alla nomierade när Bengt Skött på Radiosporten avslöjade vilka 13 kandidater som har chans att vinna Jerringpriset 2015. Nu behöver vi din hjälp att rösta på våra skidhjältar!
 
Det finns massor av pengar att söka i fonder och stiftelser, men det finns ett antal parametrar som gör stor skillnad och som kan öka chansen att få ansökan beviljad.
 

Skidting i Linköping

(2015-11-18 09:02)
Östergötlands Skidförbund stod i helgen värd när Svenska Skidförbundet bjöd in till Skidting. Nära 70 personer samlades i Linköping för att nätverka och delta i arbetsmöten om framtiden.
 
Den 1 december är sista ansökningsdag till våra skid- och snowboardgymnasier. Det är alltså hög tid att skicka in din ansökan!
 
Den 7 oktober träffades skolledare för våra skidgymnasier (RIG och NIU) för att diskutera framtidens skid- och snowboardgymnasium.
 

Full fart på medieupptakt

(2015-11-04 15:29)
Det surrade i luften av kameror och intervjusamtal när representanter för Sveriges största mediehus samlades hos Svenska Skidförbundets huvudsponsor Vattenfall för den årligen återkommande medieupptakten.
 
De kom från hela landet. Från klubbar, distrikt, skolor och ungdomsråd. Trettio inbjudna Skidor vill-ambassadörer samlades under två inspirerande halvdagar, passande nog, i Riksidrottsmuseets lokaler på Gärdet, för givande diskussioner och...
 
Under första veckan i oktober var det dags för det internationella skidförbundet (FIS) årligen återkommande möte "FIS Technical Update". Här följer en kort summering.
 

Snart dags för skidting

(2015-10-14 08:00)
Den 13–14 november är det dags för skidting i Linköping – ett gyllene tillfälle för distrikten att utbyta erfarenheter och ha spännande diskussioner om framtiden.
 
Den gamla nedlagda kassaskåpsfabriken Rosengrens i Malung har till den här terminen fått "nytt innehåll" något som gett Malung-Sälens skidgymnasium ett rejält lyft!
 

"Skidor vill" på export

(2015-10-12 18:13)
Våra vänner på Danska Skidförbundet, med ordföranden Anna Harboe Falkenberg i spetsen, ville veta mer om hur vi jobbar med Skidor vill. Så de bjöd ner Charlotta Bürger Bäckström, "Skidor vill"-ansvarig på SSF, till ett möte.
 
Skidlyftet, Svenska Skidförbundets och McDonald’s gemensamma satsning, delade tisdags ut 30 000 kronor till OK Landehof lagom till säsongsförberedelserna. Juryn har haft ett tufft jobb att välja ut de bästa vinnande bidragen. OK Landehofs bidrag s...
 
Kombinera dina gymnasiestudier med professionell träning vid skid- och snowboardgymnasier runt om i landet.
 

FIS höstmöte är igång

(2015-09-30 11:19)
Just nu samlas världens skid- och snowboard-representanter i Zürich för det internationella skidförbundets (FIS) höstmöte. Mötet pågår från onsdag till lördag eftermiddag.
 
Det finns massor av pengar att söka i fonder och stiftelser, men det finns ett antal parametrar som gör stor skillnad och som kan öka chansen att få ansökan beviljad.
 

Postadress:
Tidaholm SOK Sisu - Skidor
Kent Jansson, Hagalund Köttorp
52291 Tidaholm

Kontakt:
Tel: 0502-714 58
E-post: This is a mailto link

Se all info