Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Upplev Fotbollsgalan 2014 som stjärnorna - tävla och bli uppgraderad! Delta i vår tävling Uppgraderingen, din läktarbiljett kan bli till två middagsplatser bland galans specialinbjudna gäster.
 
Therese Sjögran skrev med sin 200:e landskamp in sig i svensk fotbollshistoria som den mesta landslagsspelaren någonsin.
 
Det var en ovanlig landskamp på två sätt mellan Sverige och Tyskland. När Lotta Schelin gjorde 1-0 tog hon ensam målrekordet med 73 landslagsmål. När Therese Sjögran presenterades innan matchen hyllades hon för sin 200:e landskamp.Men efter 93...
 

Svensk förlust mot Norge

(2014-10-29 18:30)
Sveriges U23-landslag förlorade kvällens träningslandskamp mot Norge med 2-1. Norge drog det längst strået i den mycket jämna matchen efter avgörande mål i matchminut 90. - Det är väldigt tråkigt såklart, säger förbundskapten Anneli Andersén.
 

Klas Ingesson död

(2014-10-29 09:20)
Klas Ingesson har avlidit efter en lång kamp mot cancern. - En sorgens dag för svensk fotboll när en av våra stora profiler och VM-hjältar har lämnat oss. Det var en stor kämpe på och utanför planen, men till slut blev den här kampen för svår till...
 
200 landskamper, ingen svensk landslagsspelare är i närheten av Therese Sjögran, som finns med i startelvan när damlandslaget onsdag kväll möter Tyskland i Örebro. – Att få göra det på hemmaplan mot Tyskland, det kan inte bli bättre, säger hon.
 
Dramatiken fortsätter i Superettan där ALLT avgörs i sista omgången. Vilka två lag som går upp? Vilket lag som får kvala? Vilka två lag som åker ut? Vilka två lag som får kvala för nytt kontrakt? Klart är att Husqvarna får lämna serien efter en...
 
Göteborg tar en sväng ut i Europa nästa år. Det fixade laget med två tidiga mål som sänkte Helsingborg på Olympia. Matchen slutade 3-0 (2-0). Det märktes tydligt vilket av lagen som hade något att spela för.
 
Sirius besegrade fjolårsvinnarna Kristianstad i finalen av Svenska Spel F19 på söndagen. Det blev en match som fick avgöras på straffsparkar där Siriusspelarna var de som bäst hanterade situationen och kunde vinna 4-1.
 
Marika Domanski Lyfors har arbetat med svenska ungdoms- och damlandslag sedan 1991. Med Soran Ismail pratar hon bland annat om tiden som förbundskapten i Kina, om ledarskap, damfotbollens utveckling och hemma-EM 2013.
 

                                                                Lions logo 

Lillberget ram 180X160-A-B-Klar

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan

Postadress:
Tegs SK - Fotboll
Klubbstugan, Tegsvägen
90403 Umeå

Kontakt:
Tel: 090-77 43 23
E-post: This is a mailto link

Se all info