Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Vilken fantastisk fotbollssommar vi har haft. Först ett magiskt EM-guld för U21-herrlandslaget i Tjeckien och sedan ett precis lika magiskt EM-guld under måndagen för det svenska F19-landslaget. Framtiden för svensk fotboll är mycket ljus.
 
Gefle är ett konstgräslag - eller? - Nej, nu har vi visat att vi är ett naturgräslag, säger tränaren Roger Sandberg efter 1-0 mot Halmstad. Det var Gefles tredje seger i år på levande underlag.
 

EM-guld till Sverige!

(2015-07-27 15:33)
Klockan 18.40 spelar F19-landslaget EM-final mot Spanien. Så här har förbundskaptenen Calle Barrling valt att formera laget inför den avslutande matchen av mästerskapet.
 
Topplagen Rosengård och Linköping tappade poäng i den heta guldstriden. Rosengård fick en pinne efter 2-2 hemma mot Göteborg, medan Linköping förlorade borta mot formstarka Piteå med 0-2. Eskilstuna går upp i serieledning om man besegrar Hammarby...
 
Falkenberg bröt flera trender med 1-0-segern mot serieledaren IFK Göteborg. Den egna negativa och Blåvitts förlustfria svit på 16 matcher.
 
Holland hemma den 6 september 2016. Det blir Sveriges första match i kvalgrupp A till VM i Ryssland 2018. På söndagförmiddagen enades lagen i gruppen om spelordningen.
 
Nio europeiska kvalgrupper skulle lottas till herrarnas VM i Ryssland 2018. Sverige, som hamnade i tredjeledet inför lottningen, ställs i grupp A mot Holland, Frankrike, Bulgarien, Vitryssland och Luxemburg. Endast gruppsegraren är garanterad...
 
Malmö visade fina takter när laget besegrade Sundsvall med 3-0 (1-0) och spelade in fyra nya inför det spännande Champions League-kvalet mot Salzburg i veckan.
 
"Kaxigt ödmjuka" – så titulerar F19-landslaget sig själva. Beskrivningen kom man fram till tillsammans redan i december, och nu är man i EM-final på måndag. - De har en väldigt bra självbild, av sig själva och laget. De gör det de kan och de gör d...
 

EM-final efter straffdrama

(2015-07-24 18:36)
Sverige är i EM-final efter ett drama mot Tyskland som innehöll det mesta. Sverige kom tillbaka från underläge, Tyskland återtog kommandot och Sverige kvitterade till 3-3 precis i matchslutet. Mållös förlängning vidtogs innan Sverige var kyligast ...
 

                                                                Lions logo 

Lillberget ram 180X160-A-B-Klar

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan

Postadress:
Tegs SK - Fotboll
Klubbstugan, Tegsvägen
90403 Umeå

Kontakt:
Tel: 090-77 43 23
E-post: This is a mailto link

Se all info