Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Den svenske lagkaptenen Zlatan Ibrahimvovic har vunnit mycket i sin karriär i både landslag och klubblag och är Sveriges mest framgångsrika spelare. Men han har aldrig varit med och besegrat Ryssland, lördagens EM-kvalmotståndare. - Jag vill vara...
 
Victor Nilsson Lindelöf slog igenom med dunder och brak under sommarens U21-EM. Med lite distans till den oförglömliga fotbollsfesten nere i Tjeckien laddar han nu med det nya U21-laget inför EM-kvalstarten i Hällevik torsdag kväll.
 
Efter ett sommaruppehåll är äntligen podden "Heja Sverige" tillbaka med Soran Ismail. Gäst i avsnittet är John Alvbåge som har gjort fyra landskamper i den blågula tröjan och bland annat var uttagen i truppen till VM 2006 i Tyskland.
 

Storseger för Sverige

(2015-09-01 15:45)
Det svenska P16-landslaget inledde Syrenka Cup i Polen med en klar seger över Luxemburg. När domaren blåste av matchen var ställningen 7-2 och Joel Asoro hade lyckats sätta dit hela fyra fullträffar. Matchen var bra sett till resultatet men sett...
 
Första samlingen för P15-landslaget slutade med två raka segrar mot Finland. I mitten av september samlas förbundskaptenen Roland Nilssons lag igen för ett dubbelmöte mot Norge. Nedan hittar du Nilssons trupp till matcherna.
 
Academic Work och Svenska Fotbollförbundet inleder ett treårigt partnersamarbete, främst med koppling till U21- och U23-landslagen. Utöver traditionella rättigheter är förhoppningen att utforska nya sätt att aktivera samarbetet på. En av...
 
Finalsegern i U21-EM mot Portugal i somras satte punkt för ett par oförglömliga veckor för svensk fotboll. Nu inleds ett nytt kval, med ett nytt lag - till U21-EM i Polen 2017. Sverige öppnar mot San Marino i Hällevik på torsdag.
 

Inte topplagens omgång

(2015-08-31 20:31)
Brommapojkarna tog viktiga poäng genom sin andra derbyseger över Frej i Superettans 22:a omgång som inte gick i topplagens favör. Jönköping och Östersund förlorade. Sirius kryssade. På den nedre halvan fortsätter pånyttfödda Ängelholm att ta poäng...
 

F18-trupp till EM-kval

(2015-08-31 09:35)
Mellan den 15 och den 20 september spelar F18/97-landslaget EM-kval i Makedonien mot just Makedonien, Montenegro och Nordirland. Förbundskaptenen Calle Barrling har tagit ut följande lag till samlingen.
 
Måndag den 9 november arrangeras årets fotbollsgala i Ericsson Globe med direktsändning i TV4 från klockan 20.00. SvFF och TV4 samarbetar i år med produktionsbolaget Brand New Content.
 

                                                                Lions logo 

Lillberget ram 180X160-A-B-Klar

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan

Postadress:
Tegs SK - Fotboll
Klubbstugan, Tegsvägen
90403 Umeå

Kontakt:
Tel: 090-77 43 23
E-post: This is a mailto link

Se all info