Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Den gångna tiden har två matcher i herrarnas division 2 fått avbrytas när domaren funnit att planen inte längre varit spelbar. I båda fallen kommer matcherna att återupptas och färdigspelas från den minut de avbröts och med den ställning i matchen...
 
Det blir Antonia Göransson som ersätter skadade Malin Diaz till landskampen mot England 3 augusti. Olivia Schough har lämnat återbud.
 
Sverige följde upp gårdagssegern mot Finland med ännu en 1-0-vinst, denna gång mot Island efter att Alan Naib fått perfekt träff i andra halvlek. Men det var mer en arbetsseger än skönspel. - Det är go kämpaglöd i killarna, konstaterade...
 
Det skulle så klart ha handlat mest om Rene Makondele och hans två mål eller Christoffer Källqvists straffräddning i slutsekunderna efter Häckens viktiga 2-1 (2-1) seger mot Djurgården. Men eftersnacket handlade minst lika mycket om saknade...
 

11+ igång på riktigt

(2014-07-28 17:54)
SvFF:s och SOK:s gemensamma satsning 11+ är nu igång. - Vi hade två fantastiska första dagar uppe i Umeå, säger projektledaren Lilie Persson.
 
Malin Diaz, som nyligen gjort klart med damallsvenska Eskilstuna, har tvingats lämna återbud till söndagens landskamp mot England i Hartlepool. Som ersättare kommer Olivia Schough in.
 
Idag inledde P16-landslaget Nordisk Pojkturnering med att besegra Finland i Kolding. Men det satt långt inne, segermålet innickat av Svante Ingelsson i slutminuterna.
 
I femte avsnittet av "Heja Sverige", en landslagspodd med Soran Ismail, gästas Soran av förbundskapten Pia Sundhage. Det blir ett samtal om hur det var för Pia att spela som ensam tjej med pojkar, om proffsflytten till Lazio och om hatet mot svens...
 

Storseger för Elfsborg

(2014-07-27 17:22)
Slitna efter långresa till Azerbajdzjan, 120 minuters spel i stark värme och nervpirrande straffläggning? Glöm det! Tre dagar efter den utflykten utklassade Elfsborg gästande IFK Norrköping med 3-0 (1-0).
 
Elin Rubensson missar landskampen mot England den 3 augusti. Rosengårdsspelaren har problem med ett knä. Magdalena Ericsson ersätter.
 

                                                                Lions logo 

Lillberget ram 180X160-A-B-Klar

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan

Postadress:
Tegs SK - Fotboll
Klubbstugan, Tegsvägen
90403 Umeå

Kontakt:
Tel: 090-77 43 23
E-post: This is a mailto link

Se all info