Hoppa till sidans innehåll

Föreningen


 

Information om oss

    Widelake är en frilufsförening som idag har ca 200 medlemmar. Vi i föreningen har ett gemensamt intresse för friluftsaktiviteter där vi kan vistas ute i naturen, umgås och ha trevligt. Snöskoteråkning har kommit att utgöra den största delen av vår verksamhet, men vi arrangerar även andra aktiviteter som tältning, badresor mm.

    Under vinterhalvåret anordnar vi skoterträffar, familjedagar, fjällresor till Jorm, skoterturer mm. Och de brukar vara väldigt uppskattade utav alla som deltar.

    Vi märker för varje år att intresset, aktiviteterna och att antalet aktiva personer ständigt ökar. Åldern spelar ingen roll, vi har allt ifrån nyfödda upp till ca 75 år, som gärna tar sig en tur i Bredsjöskogarna. Detta glädjer oss väldigt mycket! Alla förslag ni har på aktiviteter mm mottager vi gärna eftersom att vi vill se till att alla i vår förening kan känna sig stolta och glada över att vara medlemmar i Widelake.

Historia

    Föreningen startade 1993 för att få våra aktiviteter organiserade och mer strukturerade. Detta för att ta vara på vårt och andras intresse, verka för en sund utveckling av snöskotertrafiken samt värna om snöskotern och dess existens.

    Vårt namn, Widelake, kommer av en direkt översättning av ”Bred Sjö” , vilket vi anser vara ett passande namn när en stor del av verksamheten är förlagd i Bredsjön, ca 4 mil nordväst om Timrå.

Leder och klubbstuga

    I skogarna runt Bredsjön preparerar vi ca 10 mil skoterleder. Det finns även tillgång till en klubbstuga , som är belägen vid Gäddbäcksmyren, ca 1 mil nordväst om Bredsjön.

Stugan står alltid öppen, så ni är välkommna in!

    Om ni har intresse av att delta i ideellt arbete , så är ni välkommna att höra av er. Det kan vara allt ifrån att röja eller sladda leder, snickra på klubbstugan eller vara med och arrangera olika aktiviteter. Vi är öppna för förslag och mottager dem mer än gärna!

 

 

Skoter

Den årliga fjällresan till Jorm

 

familjedag

Familjedag i klubbstugan

 

ledröj

Ledröjning

Uppdaterad: 2013-11-10 20:21
Team Widelake FLF - Motorcykel och Snöskoter
Marlene Holmberg, Rödhakevägen 23
86134 Timrå
Telefon: 060-556441
E-post: This is a mailto link

Ledsponsorer

 

BA Data

Energi & Driftteknik

Trasan

Heca

Sport & Funktion

Yamahacenter

 

 

Samarbetspartners

 

OKQ8 annons 2