Hoppa till sidans innehåll

Täfteborg

I utkanten av Täfteå ligger föreningens stolthet och huvudanläggning Täfteborg. Där har ungdomar och idrottsutövare spelat fotboll, åkt skidor, dansat och umgåtts ända sedan 1973. För närvarande består anläggningen av fotbollsplaner, elljusspår, tennisplan, dansloge samt klubbstuga. Fotbollsplanerna består av en konstgräsplan för 11-mannaspel, en elbelyst grusplan, en liten 7-manna gräsplan samt en gräsyta på cirka 10 000 kvadratmeter som kan användas till såväl 11-manna- som 7-mannaspel. På sommarhalvåret spelas regelbundet fotbollsmatcher.

 

Täfteborg


När snön har lagt ut sitt vita täcke över eljusspåret drar skidverksamheten igång på allvar, spåret som på sommaren använts av motionärer och konditionstränande fotbollslag förvandlas till ett väl använt skidspår.

På Täfteborg anordnas även andra nöjen än det rent idrottsliga. Danslogen lockar många duktiga dansband. På sommarhalvåret anordnas det regelbundet danskvällar, många åker flera mil för att få vara med i de stämningsfulla evenemangen. På Söndagarna spelas det bilbingo, även det en uppskattad företeelse.

I klubbstugan på Täfteborg kan till exempel möten och fotbollsavslutningar äga rum. Det är också här klubbens kansli är lokaliserat.

Uthyrning av logen och klubbstugan är möjlig.
Logen med cafeteria och kök upp till 400 personer.
Klubbstugan med kök upp till 120 personer.
För priser och bokning, ring kansliet 090-512 46.

Nyheter

Nyheter

Telefon: 090-512 46

E-post: This is a mailto link