Hoppa till sidans innehåll

Gästbok


Skriv ett nytt inlägg
Lämna tom, fyll inte i 553 2014-04-20 03:50:55 553
Vänligen fyll kontrollsiffrorna 553 i textfältet
9 februari 2011 21:35 av Jurgen

JÄSSSSÅ

De e inte folk på öa som gnäller här inne fattar ni väl .

9 februari 2011 17:36 av kolle

noll koll

förstår inte att folk kan med att klaga på en liten förening som rönnäng! det är tack vare alla eldsjälar med ett starkt hjärta för klubben som gör att klubben över huvudtaget existerar! desto fler eldsjälar desto bättre går det för föreningen! Tänk på det te.x Bosse!

9 februari 2011 11:31 av Fredrik

coach

kim var inte ens med på matchen sist... bra koll på läget Bosse!

8 februari 2011 19:51 av Zeke Varg

GO RIK GO !!!

Gott att se Magnus A. på träningen igen, behövs mot Nittorp imorgon, liksom alla andra !

8 februari 2011 17:17 av RIK

RIK

Att styra , utvecka o leda 22 människor.... det krävs nog en heltidstränare för det. Det har gått bra med tanke på våra skadade spelare. Och en tränare kan inte göra allt. Spelarna måste nog också ta lite mer ansvar. Nu tar vi nog tag i de sista matcherna o vinner, eller hur?

8 februari 2011 17:12 av Johan

Coach

Gött med alla goa gubbar som bara gnäller! !!Hur lätt är det att coatcha ett lag där alla de bästa är skadade. Vi har lyckats jättebra med våra förutsättningar, juniorerna har tagit ett stort kliv upp, och det är inte lätt att träna ett lag i div 2. bo i Gbg, jobba heltid och ändå ställa upp för klubben. Lycka till med en " bättre " tränare nästa säsong...... vi får ju inte ens hit spelare som vill o kan spela här. Tack alla för många härliga stunder i Ishallen hela A Laget

7 februari 2011 21:51 av Bosse

Coach

Jag sa redan innan er säsong börjar att Kim inte kommer göra succe som coach. Jag blev duktigt påhoppad härinne.. Som jag sa då, är inte en bra spelare per automatik en bra ledare! Krävs lååång erfarenhet av arbete med människor för att styra, utveckla och leda 22 människor!
Det gör man inte för att man en go gubbe el en grym spelare...

Lycka till nu o se till att hänga kvar i 2an! Vore ju katastrof för hockeyn i regionen om även RIK åkte ner till skitserien som "vi" ligger i..

7 februari 2011 21:01 av gogogo

Coach

Vi får skaffa en riktig coach till nästa år. Oavsett division.

7 februari 2011 19:31 av Zeke Varg

GO RIK GO !!!

RIK har flera ggr. spelat bättre borta än hemma denna säsong, senast mot Skara och Alingsås.

RIK kan på onsdag borta mot Nittorp säkra platsen i Tvåan nästa säsong.

Inte alls omöjligt !

GO RIK GO !!!

6 februari 2011 22:51 av Börje

Coachning

Hur kan man coacha sönder ett lag som spelar så bra som rönnäng gjorde i första.Som coach måste man veta att en hockey match är 60 min.Hur ska våran första line som ska leverera orka gjöra detta när dom är helt slut efter första perioden.Dom är inga evighetsmaskiner.Man får inte vara så nervös som coach att man matchar första linen i alla powerplay och alla boxplay när det är så många utvisningar.De kan man gjöra i pojklags hockey där man spelar 2x15min.De är synd om killarn.

 Våra Sponsorer

A-lagets närmaste matcher

 

 

 

Handla på sponsorhuset: