Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Sista tiden har SSF uppmärksammats på att en felaktig hantering skett vid administrationen av FIS-koderna för längdskidor inför kommande vinter.
 
Vid helgens förbundsmöte i Falun blev förra alpina landslagsåkaren Anna Ottosson Blixth, Östersund, invald som ledamot i Svenska Skidförbundets styrelse (SSF).
 
Kombinera dina gymnasiestudier med professionell träning vid skid- och snowboardgymnasier runt om i landet.
 
En av vår tids främsta inom idrottsfysiologi, Bengt Saltin, har tyvärr lämnat oss. Bengt gjorde mycket för både svensk och internationell längdskidåkning.
 
Svenska Skidförbundet har tillsammans med våra olika landslag, specialdistriktsförbund, klubbar och SISU Idrottsutbildarna utvecklat idéprogrammet Skidor vill.
 
Nu är Svenska Skidförbundets allmänna tävlingsregler justerade. Dessa gällde från och med den 27 augusti.
 
Känner du någon skid- eller snowboardtalang som har det där lilla extra? Nominera honom, för i år är det lovande pojkar som har chansen att få stipendiet.
 

Certifierad skidcoach

(2014-06-30 23:53)
LÄNGD: Nu har du möjlighet att utbilda dig till certifierad skidcoach för vuxna.
 
ALPINT: Välkommen på alpin tävlingsledarutbildning, med inriktning på ungdomstävling, den 20–21/9.
 
Ett fantastiskt år! Men vi lutar oss inte tillbaka utan satsar med glädje vidare mot 2015. Då vi engagerar ytterligare kommuner för att ge ännu fler barn och ungdomar möjligheten att upptäcka snöglädje.
 
Vartannat år arrangerar FIS en kongress för alla medlemsländer. Många möten och viktiga frågor diskuterades under den veckolånga kongressen.
 
Gör som våra landslag och genomgå SKIDOR VILL-utbildningen! Anmäl dig redan i dag.
 
Gör som våra landslag och genomgå SKIDOR VILL-utbildningen! Anmäl dig redan i dag.
 
Hörde jag rätt? Eller sa han Cortina? Läs krönikan av Ulrika Svensson, koordinator på Svenska Skidförbundet om de spännande dagarna i Barcelona
 
Den 5 juni, 2014, i samband med FIS, Internationella Skidförbundets kongress i Barcelona valdes Åre,Sverige till alpin VM-arrangör år 2019.
 
OK Borgen - Skidor
Masugnsvägen 2
74850 Tobo
Telefon: 0295-34495
E-post: This is a mailto link