Hoppa till sidans innehåll

Svenska ridsportförbundet


Höjd åldersgräns för tävling med ponny och en indelning enligt ålder är några av nyheterna för ryttare som tävlar ponny. Svenska Ridsportförbundets Tävlingssektion har fastställt nya åldersgränser för ponnyryttare.
 
Svenska Ridsportförbundets Tävlingssektion träffades för möte i Falsterbo den 10 juli. Sektionen avhandlade ärenden på dagordningen och gick igenom samtliga TR för 2015. De sista justeringarna ska göras och Tävlingssektionen kommer att fastställa ...
 
Malmö City horse Show laddar för en hektisk vecka i månadskiftet juli-augusti. Det blir tio dagars hästfest på Ribersborg i Malmö med fälttävlan, dressyr och hoppning. I startfälten finns hästar, ponnyer och ryttare i alla åldrar.
 
Har din ridskola hittat nya vägar för att göra ridningen ännu roligare? Är det spännande att gå till stallet varje gång? Då är det säkert värt att nominera den till Årets Ridskola 2014.
 
Har du världens bästa ridlärare? Som är duktig att undervisa men också en inspiratör som lyfter sina elever? Nominera honom eller henne till Årets Ridlärare 2014 och ett stipendium på 10 000 kronor.
 
Svenska Ridsportförbundet förstärker centrala kansliets sportavdelning och söker nu en verksamhetschef.
 
Svenska Ridsportförbundet söker verksamhetschef för avdelningen Sport/Tävling – vi ger dig ett omväxlande och varierande arbete i ett av Sveriges största idrottsförbund.
 
Två av våra medarbetare ska vara föräldralediga under vintern 2014 och större delen av 2015. Svenska Ridsportförbundet söker därför en vikarie till avdelning Sport/Tävling och en vikarie till Informationsavdelningen.
 
Alexander Zetterman, 24 år fixade tillsammans med hästen Cafino svensk seger i Longines Grand Prix under Falsterbo Horse Show. Vilken avslutning på en vecka som bland annat också såg Patrik Kittel ta fyra dressyrsegrar, en svenska andraplats i...
 
Återupplev Falsterbo Horse Show igen! På vår specialsida om tävlingarna kan du läsa om alla svenska framgångar och se bilder från veckan.
 
Alexander Zetterman, 24 år fixade tillsammans med hästen Cafino svensk seger i Longines Grand Prix under Falsterbo Horse Show. - Egentligen är jag mest slut nu. Det är mycket känslor och det kom nog en tår av lättnad när det var klart, sa Alexande...
 
Per Sandgaard red Charmeur (e. Crack C - Gribaldi) till en tredjeplats i de 7-åriga dressyrhästarnas final i Falsterbo. Ekipaget belönades med 69,649 procent. Vann klassen gjorde holländska Patrick van der Meer på Coco Chanel (e. Sandreo - San Rem...
 
Patrik Kittel är lyrisk efter sin kür i World Dressage Master under Falsterbo Horse Show med skönheten Deja. - Hon var bara super, super, super. Inga missar någonstans och det är hennes tredje Grand Prix, någonsin, säger han innan han lämnar banan.
 
Marcus Westergren gräver guld i Falsterbo. På söndagen vann han sexårsfinalen med luxiga Luxury Girl efter en suverän omhoppning. I bagaget fanns då redan segern i femårsfinalen med svärmors Calmere. Marcus är unghästkung i hoppning just nu.
 
Niklas Arvidsson vet hur det känns att vinna 7-årsfinalen, Horseware Championship, i Falsterbo. Nu la han till sin femte seger med hingsten Hasard 1245.
 
Jönköpings Kusksällskap - Ridsport
Anders Nordström, Bruksvägen 11-13
57034 Bruzaholm
Telefon: +46703306694
E-post: This is a mailto link

Ett stort tack till
våra sponsorer

SM i körning 2012 

Agria_logo200x100

Ballast färg med webadress

 

vaggeryds kommun

max

 

Kutzmannvagnar 


 

Horsemeup banner


  Mountain Horse 

 

 

  Tidaholmsvagnar 


 IM Production


EquiLex5 (2)

 

  Gemini-media

 

402135_152125318229739_152124728229798_222833_881426048_n

 

 Mats Lidström logga

 can am