Hoppa till sidans innehåll

Svenska ridsportförbundet


Hälsning från Viktoria

(2015-07-29 09:00)
Viktoria Carlerbäck har vunnit på världscupen på självaste Ribersborg och skickar en hälsning till ryttarna på Ponny-EM.
 

Hälsning från Peder

(2015-07-28 09:00)
Peder Fredricson, hoppryttare på toppnivå, hälsar till ryttarna på Ponny-EM.
 
FEI har hävt avstängningen av Steve Guerdat och Alessandra Bichsel, båda Scheiz. Ryttarna stängdes av i avvaktan på utredning sedan deras hästar lämnat positiva prov för förbjudna substanser.
 
Nu finns en modell på en personal- och arbetsmiljöhandbok, som bland annat innehåller checklista för arbetsmiljö, arbetstider, rutiner och kontaktuppgifter.
 

Hälsning från Tinne

(2015-07-27 09:00)
Tinne Vilhelmson Silfvén har en hälsning till ryttarna på Ponny-EM.
 

Läs mer om Ponny-EM

(2015-07-25 08:30)
I julinumret av Häst&Ryttare, Svenska Ridsportförbundets medlemstidning, finns mer att läsa om Ponny-EM och ett reportage om Jacob Hellström, som vann flera EM-medaljer med Inishannon. Häst&ryttare kommer i brevlådorna närmaste dagarna om den inte...
 
Rolf-Göran Bengtsson var mitt i en framgångsrik fälttävlanskarriär på ponny när han fick en plats i EM-laget i hoppning 1977.
 
Tjugo nationer från hela Europa har visat intresse för att delta i Ponny-EM i någon eller flera av grenarna hoppning, dressyr och fälttävlan.
 
Torsås Ryttare är i en expansiv fas och söker en verksamhetsledare och en ridlärare. Sista ansökningsdatum är 9 augusti.
 
Fyra guld till Frankrike och tre till Tyskland - så såg resultatlistan ut efter Ponny-EM i Millstreet, Irland, förra året.
 
Malin Baryard Johnsson är en av alla framgångsrika ryttare som ridit Ponny-EM. 1990 tog Malin Baryard Johnsson EM-guld i hoppning på Innishannon.
 
Staffanstorps Ridsportförening söker en ridlärare på 50 % eller två personer på 25 % vardera.
 
TT, Tidningarnas Telegrambyrå, har träffat Jens Fredricson och pratat om hans uppdrag som landslagsledare kontra att vara ryttare på elitnivå. Bland andra Aftonbladet har publicerat intervjun.
 
Till Ponny-EM får ridsportens tävlingsplats på Ribersborg i Malmö nytt underlag.
 
Här hittar du regler för och fakta om de tre grenarna som ingår i Ponny-EM; hoppning, dressyr och fälttävlan.
 

Vi vill tacka våra sponsorer för stödet till NM i Sportkörning 2015 

max

Agria_logo200x100

Ballast färg med webadress

vaggeryds kommun

   sponsorannons

 

Postadress:
Jönköpings Kusksällskap - Ridsport
Anders Nordström, Bruksvägen 11-13
57034 Bruzaholm

Kontakt:
Tel: +46703306694
E-post: This is a mailto link

Se all info