Hoppa till sidans innehåll

Svenska ridsportförbundet


Söderköpings Ryttarsällskap söker ridlärare från timvikarie till ett graviditetsvikariat.
 
I samband med Hästföretagarforum under Gothenburg Horse Show den 24 mars kommer Vinnova, Sveriges innovationsmyndighet, tillsammans med SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut och Chalmers innovationskontor att dela ut sitt första innovationstalan...
 

Nya regler för hästpass

(2016-02-03 14:05)
Den 1 januari 2016 trädde nya regler för hästpass i kraft. Reglerna har införts av Jordbruksverket efter ett EU-direktiv. Hästar med pass från andra stamböcker än de svenska måste göra en tilläggsregistrering om de är i Sverige i mer än 90 dagar.
 
Stiftelsen Göteborg Horse Show delar varje år ut stipendier till elitsatsande juniorer och unga ryttare. Föreningar och distrikt kan erhålla stipendium för ungdomsverksamhet och för fortbildning av juniorer och unga ryttare. Dags att söka nu. Sist...
 

Åby RK söker ridlärare

(2016-02-02 09:33)
Åby ridskola, som ligger utanför Norrköping, söker ridlärare. I första hand till söndagar men även som vikarie , extra timmar och till sommarens ridläger.
 
Jönköpings fältrittklubb söker dig som vill arbeta som verksamhetschef hos Smålands största ridklubb. Urval sker löpande så tveka inte att söka!
 
Känner du någon som gjort en stor insats för ridsporten eller klubben? Nu är det hög tid att nominera till Svenska Ridsportförbundets förtjänsttecken.
 
Ridlärardagarna 2016 arrangeras i mars på fyra platser, Flyinge, Strömsholm, Luleå och Östersund. Maria Terese Engell, Daniel Svensson och Elisabet Lundholl delar med sig av sina kunskaper på temat Ekipaget.
 
Kiruna ridklubb söker ridlärare/instruktör.
 
På TDB-bloggen får du alla de senaste nyheterna och funktionerna som rör Tävlingsdatabasen, TDB. Kolla regelbundet in sidan för att inte missa viktig information. Nu kan du till exempel läsa om att söka efter Pay and Jump och hur du redigerar din...
 
Alla ungdomssektioner och ungdomsledare landet runt som var nominerade till Årets ungdomssektion eller Årets Ungdomsledare 2015 var inbjudna till en stipendiekonferens i Eskilstuna den gångna helgen. Temat var Trygga Idrottare.
 
Varje år drabbas cirka 70 stallar i Sverige av kvarka. Det kan bli ett förödande slag mot verksamheten och en rad sjuka hästar. 
 

Rea i supportershopen

(2016-01-25 11:24)
Passa på! Nu är det 20-40% rea på allt i Supportershopen.
 
Sedan den 1 september har Christina Rosell axlat ansvaret som vd på Riksanläggningarna, Ridskolan Strömsholm och Flyinge. Nu är hela den gemensamma ledningsgruppen med ansvar att driva den strategiska utvecklingen på plats.
 

Vi vill tacka våra sponsorer för stödet till NM i Sportkörning 2015 

max

Agria_logo200x100

Ballast färg med webadress

vaggeryds kommun

   sponsorannons

 

Postadress:
Jönköpings Kusksällskap - Ridsport
Anders Nordström, Bruksvägen 11-13
57034 Bruzaholm

Kontakt:
Tel: +46703306694
E-post: This is a mailto link

Se all info