Hoppa till sidans innehåll

Svenska ridsportförbundet


Liljaskolan i Vännäs gymnasium söker nu, tillsammans med Vännäs Ryttarförening, en huvudtränare/lärare till Nationell Idrottsutbildning i ridsport (NIU) på 100 % eller mindre om så önskas.
 

Höstlov blir Hästlov

(2015-08-27 14:04)
Under höstlovet, vecka 44, planerar hästnäringens organisationer att med Hästnäringens Nationella Stiftelse som samordnare, lyfta fram hästen och våra fantastiska verksamheter. Vill er ridklubb vara med?
 
Den 14 -15 november anordnar dalarnas Ridsportförbund steg 3 av hoppdomarutbildningen under ledning av Björn Johansson i Borlänge.
 
Hästkunskap Cup är tävlingen för dig mellan 13-18 år. Tävlingen genomförs på tre platser och deltagarna sätts på prov med både praktiska och teoretiska uppgifter.
 
Bålsta Ridskola söker timanställd ridlärare.
 
Håbo Ridklubb i Bålsta söker Ridskolechef på 75%.
 
För alla som vill finns nu möjlighet att lämna synpunkter på reglerna om åldersindelning i ponnyklasser, via en enkät här på hemsidan. Enkäten kommar att finnas tillgänglig fram till den 15 september 2015.
 
Gävle är en stad med ungefär 100 000 invånare, här finns härliga havsbad, massor med upplevelser, kultur, evenemang, restauranger och boenden att välja bland. Ridanläggningen är belägen strax utanför Gävle, i Valbo. Här är hästsporten stor och...
 
Kungsörs ridklubb har sedan 1977 varit en ridklubb ansluten till Svenska Ridsportförbundet. Ridklubben arrenderar anläggning och mark av Kungsörs kommun och finns ca 3 kilometer från Kungsörs centrum i närheten av friluftsområdet Lockmora. Tack va...
 
Normal 0 21 false false false SV X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normal tabell"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:...
 
Köpings ridklubb har ca 250 st lektionsryttare per vecka och ca 20 st lektionshästar samt ca 60 talet licenserade tävlingsryttare. Vi har 2 st ridhus där vi bedriver ridlektioner , allt från handikappverksamhet och knatteridning upp till vana...
 

Nya medlemsföreningar

(2015-08-14 10:35)
Vi hälsar två nya föreningar välkomna som medlemmar i Svenska Ridsportförbundet; Hästhusets kusk- och ryttarförening, tillhörig Södermanlands Ridsportförbund och Nääs Hästsportförening, tillhörig Västergötlands Ridsportförbund.
 
Den 25 augusti är sista datum för ansökan om LOK-stöd, för aktiviteter utförda under vårterminen 2015.
 

Händelserikt Ponny-EM

(2015-08-10 07:02)
En händelserik vecka på Ribersborg är över. Ponny-EM i hoppning, dressyr och fälttävlan reds i strålande sol och vi fick se ett svenskt brons i fälttävlan, två världsrekord, brittisk storslam bland guldmedaljerna och mycket mer.
 
Det svenska fälttävlanslaget i Ponny-EM 2015 gjorde en historsikt bra insats när de vann bronset på hemmaplan i Malmö. Sverige har inte tagit en lagmedalj på ett ponny-EM sedan 2004.
 

Vi vill tacka våra sponsorer för stödet till NM i Sportkörning 2015 

max

Agria_logo200x100

Ballast färg med webadress

vaggeryds kommun

   sponsorannons

 

Postadress:
Jönköpings Kusksällskap - Ridsport
Anders Nordström, Bruksvägen 11-13
57034 Bruzaholm

Kontakt:
Tel: +46703306694
E-post: This is a mailto link

Se all info