Hoppa till sidans innehåll

Tyresö RF - Ridsport

Aktuellt på TRF

Äntligen har livet på gården återgått till det mer normala (även om ingen dag på Fårdala Gård är den andra lik) sedan veterinären hävde isoleringen av stallet. Det är dock fortsatt viktigt att vi fortsätter vara noga med hygien och desinficering, då kvarka ju har konstaterats på flera stallar runt om i regionen. Mer om detta i vårt senaste nyhetsbrev, som du hittar här samt runt om i stallet.

Där kan du även läsa om vår nya ridlärare, påskens tävlingar samt se datumet för vår kommande medlemsaktivitet - en mysig gårdsfixardag med gemensam fika, för att förbereda inför årets Hästens Dag den 6 juni. Trevlig läsning!

 

KUNDINLOGGNING SKER HÄR!

Nu startar vi upp kundinloggning för alla våra medlemmar. Under ditt konto kommer du själv att kunna uppdatera vissa personuppgifter som t.ex. adress och mailadress. Du kommer även att kunna se icke betalda fakturor och anmäla dig till kurser, läger och tävlingar. Vårens kurser ligger ute för anmälan! Gå in på ditt konto redan idag!

Du använder ditt personnummer vid inloggning. Lösenordet är dina fyra sista siffror i personnumret och det ändras till ett eget valt lösenord vid första inloggningen. Målsman ansvarar för sina barns konton. 

Obs! att hänglåset uppe på sajtens högra sida är till för administratörer av vår webbplats. Vi har ännu inte hunnit ordna med en snabbknapp för kundinloggning. Tills dess, för att logga in så följer du denna länk: Minridskola

 

NU ÄR DET DAGS ATT ANMÄLA TILL HÖSTTERMINEN -17 OCH VÅRTERMINEN -18

Sista dagen för inlämnandet av anmälningsblanketten är den 1 maj.

Prislista hittar du här.

Anmälningsblankett hittar du här.

Vid frågor kontakta oss på This is a mailto link

Välkommen till en ny termin!

Senaste nytt kring vår anläggning Fårdala Gård

På föreningens årsmöte informerades om upprustningsplanerna i sin helhet, samt mer specifikt projektets aktuella status. Tyresö kommuns investeringsbudget kommer förhoppningsvis fortsatt räcka till ytterligare ett ridhus, omklädningsrum och anpassning för funktionsnedsatta samt en större ombyggnad av stallet. Däremot har tidsplanen ändrats pga. oförutsedda omständigheter. Mer kan du läsa här.

 

Klubbtävlingar och KM

Nu är det dags att anmäla sig till vårens klubbtävlingar och klubbmsterskap.

Läs tävlingsregler och diskutera val av klass med din instruktör innan anmälan.

För mer information om klasser och anmälan  klicka här.Linje 3

Linje 3

Linje 3

Linje 3


 
Linje 3

Linje 3

Postadress:
Tyresö RF - Ridsport
Fårdala gård, Ridskolevägen 2
13530 Tyresö

Kontakt:
Tel: 08-770 42 60
E-post: This is a mailto link

Se all info