Hoppa till sidans innehåll

Tyresö RF - Ridsport

Nominera till Årets Ridskola och Årets Ridlärare

För att hylla alla goda ledare och lyfta ridskolans viktiga roll, behöver Svenska Ridsportförbundet din hjälp med att utse Årets ridlärare och Årets ridskola 2017. Tycker du att Tyresö Ryttarförening driver Sveriges bästa ridskola? Har du en ridlärare som gör tiden i stallet till veckans höjdpunkt? Missa då inte att gå in och nominera!

Din input ska vara förbundet tillhanda senast 15 oktober. För att läsa mer om utmärkelserna och hitta formulär för nomineringar klickar du här.

Nyheter om vår egna uppfödning

Nu har vi stora och spännande nyheter! Ridskolan har som vi tidigare kommunicerat startat upp ett avelsprojekt under 2017, och som nu har utvecklats ytterligare. Som det ser ut nu så kommer vi på ridskolan att kunna få två fina föl nästa år, vilket är riktigt goda nyheter. Den ena mamman känner ni till väl, men den andra är en liten överraskning som vi hållit hemlig fram tills nu!

Som om det inte vore nog så passar vi på att göra ännu ett roligt avslöjande... I december kommer två nya och väldigt unga stjärnskott till oss på ridskolan. Vilka kan det vara?

Läs mer om allt detta på vår nya sida om Avelsprojeket.

Psst! Vem tror ni att fölet på bilden är? Ledtråd: Han står på ridskolan och har såklart kvar samma vita tecken i pannan. Japp, det är Odin! Bilden har vi fått från hans uppfödare Albert i Holland. 

TEORIVECKA V. 42

Vecka 42 är det dags igen för vår spännande teorivecka. Elever i grupperna Hästvettskurs, Grundkurs, F.d. Grundkurs, nivå 0 och nivå 1 har teori på sin ordinarie ridtid. 

För övriga grupper nivå 2-5 ponny och storhäst gäller separat schema - välkomna på våra clinics! Du behöver inte anmäla dig innan och du går på så många som du vill och hinner. Schemat över vecka 42 hittar du här.

Senaste nytt från ridskolans Verksamhetschef Nina

Nu finns ett nytt nyhetsbrev att läsa. Vår Verksamhetschef Nina informerar bland annat om ny personal, nya hästar, Hästfest på Tyresö Slott och annat som har hunnit hända här på ridskolan sedan terminens start. Läs mer här.

Blåbärshoppning

Den 19 november är det dags för Blåbärshoppning. Mer information hittar du här.

Anmälan sker via kundinloggningen.

  Postadress:
Tyresö RF - Ridsport
Fårdala gård, Ridskolevägen 2
13530 Tyresö

Kontakt:
Tel: 08-770 42 60
E-post: This is a mailto link

Se all info