Hoppa till sidans innehåll

Tyresö RF - Ridsport

SMITTA!

Stallet är isolerat! Den nya hästen Chili har konstaterad kvarka. Hon har stått i karantän sedan hon kom, i vårt separata isoleringsstall tillsammans med Harris, och vi hoppas därför att smittan inte tagit sig upp till stora stallet. Veterinären har ändå bestämt att hela anläggningen är stängd för hästar att komma till och lämna. Lektionsverksamheten fortsätter som vanligt då människor får komma hit om de följer de instruktioner som sitter uppsatta om hur man ska tvätta sina kläder och skor osv. för att hindra smitta. Undvik helst helt att besöka andra stall just nu. Om du måste så duscha och byt kläder.

Vi kommer göra löpande uppdateringar t.ex. här på hemsidan, anslagstavlorna och runt om på anläggningen. Håll utkik och följ våra instruktioner, tack för ert samarbete!

 

KUNDINLOGGNING SKER HÄR!

Nu startar vi upp kundinloggning för alla våra medlemmar. Under ditt konto kommer du själv att kunna uppdatera vissa personuppgifter som t.ex. adress och mailadress. Du kommer även att kunna se icke betalda fakturor och anmäla dig till kurser, läger och tävlingar. Vårens kurser ligger ute för anmälan! Gå in på ditt konto redan idag!

Du använder ditt personnummer vid inloggning. Lösenordet är dina fyra sista siffror i personnumret och det ändras till ett eget valt lösenord vid första inloggningen. Målsman ansvarar för sina barns konton. 

Obs! att hänglåset uppe på sajtens högra sida är till för administratörer av vår webbplats. Vi har ännu inte hunnit ordna med en snabbknapp för kundinloggning. Tills dess, för att logga in så följer du länken nedan:

http://www.ridskolor.se?Licnr=6911-0211-0952

Ridläger på påsklovet!

Under v.15 måndag - torsdag ordnar vi ett läger på eftermiddagarna, för dig som rider i alla gångarter och börjat hoppa på dina lektioner. Mer information hittar du här. Anmälan sker sedan via kundinloggningen.

Ballonger

Tyresö Ryttarförening fick utmärkelsen "Utmärkt förening"!

Den 17 mars genomförde Tyresö kommun sin årliga Kultur- och idrottsgala, där en rad fina priser delas ut. TRF att fick ta emot utmärkelsen Utmärkt förening. Mer om vad det innebär att vara just Utmärkt förening kan du läsa här. Ett gediget arbete ligger till grund för detta och både styrelse och personal är mäkta stolta.

 

Klubbtävlingar och KM

Nu är det dags att anmäla sig till vårens klubbtävlingar och klubbmsterskap.

Läs tävlingsregler och diskutera val av klass med din instruktör innan anmälan.

För mer information om klasser och anmälan  klicka här.Linje 3

Linje 3

Linje 3

Linje 3


 
Linje 3

Linje 3

Postadress:
Tyresö RF - Ridsport
Fårdala gård, Ridskolevägen 2
13530 Tyresö

Kontakt:
Tel: 08-770 42 60
E-post: This is a mailto link

Se all info