Hoppa till sidans innehåll

Tyresö RF - Ridsport

Kom med på uteritt

Sommar och semester i all ära, men visst är det härligt när höstterminens ridning närmar sig. Söndag 14 augusti erbjuder vi en liten smygstart i form av en uteritt i lugnt tempo tillsammans med ridlärarna. Läs mer »

Nya porträtt på våra hästar

Erja Lempinen (assisterad av en skara frivilliga) har nu producerat nya, ljuvliga porträtt på våra ponnyer och storhästar. Ridskolans personal kommer inom kort att komplettera med text som beskriver varje häst. Du kan också se ett litet bildreportage från en av fotosessionerna.

Sommarstängt
Stallet och kontoret är stängda från fredag 1 juli till måndag 8 augusti. Vi besvarar e-post fr.o.m. 8 augusti och öppnar telefontiderna fr.o.m. tisdag 16 augusti. Tack för en rolig termin och välkommen åter till hösten. GLAD SOMMAR!

Stor lägesrapport
Det projekt som förhoppningsvis ska leda till en omfattande upprustning av vår anläggning får nu snabbt allt fastare former. Det är dags att rapportera läget mer i detalj. Läs lägesrapporten »

Anmäl dig till Hallondressyr och/eller Blåbärshoppning
Nu kommer två nya chanser för dig som vill känna lite tävlingspirr under lugna och leksamma former. I slutet av augusti arrangerar vi både en Hallondressyr och en Blåbärshoppning. Välkommen med din anmälan!


Linje 3

Linje 3

Linje 3

Linje 3

Linje 3

Linje 3Linje 3

Linje 3

Linje 3

Linje 3

 

 

 

Postadress:
Tyresö RF - Ridsport
Fårdala gård, Ridskolevägen 2
13530 Tyresö

Kontakt:
Tel: 08-770 42 60
E-post: This is a mailto link

Se all info