Hoppa till sidans innehåll

Tyresö RF - Ridsport

Anmäl dig till söndagskurser

Som vanligt fyller vi terminen med härliga söndagskurser. Ett utmärkt tillfälle för dig som vill rida lite bättre och lite oftare. De kan anmäla dig fr.o.m. onsdag 24 augusti. Läs mer »

Nya porträtt på våra hästar

Erja Lempinen (assisterad av en skara frivilliga) har nu producerat nya, ljuvliga porträtt på våra ponnyer och storhästar. Ridskolans personal kommer inom kort att komplettera med text som beskriver varje häst. Du kan också se ett litet bildreportage från en av fotosessionerna.

Ansök till Young Rider Academy
Vill du träna mer ridning, skaffa nya kunskaper om hästhantering och upptäcka fler sidor av hästnäringen? Då ska du ansöka till en plats i vårt spännande projekt Young Rider Academy! Läs mer »

Stor lägesrapport
Det projekt som förhoppningsvis ska leda till en omfattande upprustning av vår anläggning får nu snabbt allt fastare former. Det är dags att rapportera läget mer i detalj. Läs lägesrapporten »

Snart blir det klubbtävlingar
Under september och oktober genomför vi två klubbtävlingar i dressyr och två i hoppning, inklusive en klubbmästerskapsklass. Välkommen att anmäla dig! Läs mer »

Anmäl dig till Blåbärshoppning
Nu kommer en ny chans för dig som vill känna lite tävlingspirr under lugna och leksamma former. Söndag 28 augusti arrangerar vi en Blåbärshoppning. Välkommen med din anmälan!


Linje 3

Linje 3

Linje 3

Linje 3

Linje 3

Linje 3Linje 3

Linje 3

Linje 3

Linje 3

 

 

 

Postadress:
Tyresö RF - Ridsport
Fårdala gård, Ridskolevägen 2
13530 Tyresö

Kontakt:
Tel: 08-770 42 60
E-post: This is a mailto link

Se all info