Hoppa till sidans innehåll

Tyresö RF - Ridsport

Välkommen på Årsmöte 18 februari!

I år har vi glädjen att bjuda alla er elever och medlemmar på inte bara fika utan även en gästföreläsning i samband med årsmötet! Mia Thuresson, som är ridinstruktör och leg. naprapat, kommer att prata lite mer djupgående om ryttarens sits och hur vi kan förbättra den genom ökad medvetenhet och kunskap om kroppens anatomi. Mia är en mycket uppskattad föreläsare som anlitas regelbundet av många ridskolor. 

Dessutom kommer Helena Örtholm till oss, som invigningstalare. Helena är ordförande i Stockholms läns Ridsportförbund - vi är jätteglada över att hon har möjlighet att delta. 

Tid och plats: 18 februari kl 15:30, Strandskolans matsal, Lagergrens väg 14-16, Tyresö.

Årsmöte och föreläsning är gratis, men vi vill gärna att du meddelar din närvaro senast 15 februari så att vi kan planera fikat. Anmälan sker här.

På årsmötet väljer vi också ny styrelse precis som vanligt, övrig agenda enligt föreningens stadgar. Mer detaljerad information om dagordning samt alla årsmöteshandlingar hittar du här

SPORTLOVSLÄGER OCH PÅSKLOVSLÄGER

Nu är det dags att anmäla till ridlägret under sportlovet. Anmälan öppnar onsdagen den 7 februari kl. 09.00. anmälan sker via kundinloggningen. Mer om ridlägret hittar du här.

Det går snart även att anmäla till ridläger på påsklovet. Anmälan till det öppnar den 14 februari kl.09.00 och sker via kundinloggningen. Mer om ridlägret hittar du här.

Kontrollera ditt barns inloggning redan nu. Platserna går väldigt fort och det gäller att vara förberedd.

Ny tradition! Dags att nominera!

Nu är det dags att nominera nära och kära inför klubbens årsmöte! Detta blir en ny tradition från och med i år. I ett antal kategorier såsom t.ex. "Årets stallkompis" och "Årets hjälpreda" kommer vinnare att utses baserat på era motiveringar.  Sista dag att nominera är onsdag den 31 januari. Berätta gärna om en speciell händelse eller situation om den nominerade som betyder mycket för dig. Läs mer här om hur du går tillväga.

Vill du vara med och utveckla ridskolan?

Gillar du att påverka och få bra saker att hända? Eller känner du kanske precis en sådan person? Inom TRF finns möjligheten att engagera sig i arbetet med att utveckla Tyresö ridskola till att bli "Sveriges bästa ridskola". Skicka in ett tips eller hör själv av dig till valberedningen för Tyresö ryttarförening:

  • Aina Iversen, This is a mailto link

  • Margreth Lindblom, driver fiket i stallet på onsdagar/ torsdagar

  • Per Wallqvist, förälder tävlingslagen Ponny

Vill du veta mer om vad ett engagemang i styrelsen innebär? Onsdagen den 10 januari kl 18 ordnas en informationsträff i Torpet med delar av styrelsen och valberedningen. Val av styrelsemedlemmar sker på Årsmötet 2018, som äger rum söndagen den 18 februari kl.15:00.

Blåbärshoppning och Hallondressyr

Vill du prova på att tävla? Träningstävlingarna vänder sig till dig som rider på lägst nivå fdgk (första terminen efter grundkurs). Mer information om respektive träningstävling ser du nedan:

Blåbärsoppning

Hallondressyr

 







 



Postadress:
Tyresö RF - Ridsport
Fårdala gård, Ridskolevägen 2
13530 Tyresö

Kontakt:
Tel: 08-770 42 60
E-post: This is a mailto link

Se all info