Hoppa till sidans innehåll

Tyresö RF - Ridsport

Välkommen på Årsmöte 2017

Söndag 19 februari är det dags för årsmöte i Tyresö Ryttarförening - varmt välkomna alla medlemmar! Vi ses kl. 16 på Tyresö Sportcenter. Förutom val av styrelse etc. så kommer vi att prata om upprustningen av anläggningen, inklusive ytterligare ett ridhus, som vi arbetar målmedvetet för. Ta chansen att ställa frågor och diskutera! Du kan även läsa om upprustningen och annan intressant information, i vår Verksamhetsberättelse för 2016 och Verksamhetsplan inför 2017-18, som du nu hittar här

Obs! Nytt datum för Ungdomssektionens årsmöte! Det hålls kl 12 söndag 19 februari och är till speciellt för medlemmar som ännu inte har fyllt 26 år. Då sker val till Ungdomssektionens styrelse (USS), som är de som bl.a. håller i alla aktiviteter i stallet. Läs mer här.

 

KUNDINLOGGNING SKER HÄR!

Nu startar vi upp kundinloggning för alla våra medlemmar. Under ditt konto kommer du själv att kunna uppdatera vissa personuppgifter som t.ex. adress och mailadress. Du kommer även att kunna se icke betalda fakturor och anmäla dig till kurser, läger och tävlingar. Vårens kurser ligger ute för anmälan! Gå in på ditt konto redan idag!

Du använder ditt personnummer vid inloggning. Lösenordet är dina fyra sista siffror i personnumret och det ändras till ett eget valt lösenord vid första inloggningen. Målsman ansvarar för sina barns konton. 

Obs! att hänglåset uppe på sajtens högra sida är till för administratörer av vår webbplats. Vi har ännu inte hunnit ordna med en snabbknapp för kundinloggning. Tills dess, för att logga in så följer du länken nedan:

http://www.ridskolor.se?Licnr=6911-0211-0952

Ridläger på sportlovet!

Under v.9 måndag-torsdag ordnar vi ett läger på eftermiddagarna, för dig som rider i alla gångarter och börjat hoppa på dina lektioner. Mer information hittar du här. Anmälan sker sedan via kundinloggningen.

Tyresö Ryttarförening - Årets Förening i Tyresö?
Den 17 mars genomför Tyresö kommun sin årliga Kultur- och idrottsgala, där en rad fina priser delas ut. Nu kan du som vill föreslå Tyresö Ryttarförening som favorit i de olika kategorierna. Läs mer om hur du nominerar genom att klicka här, senast den 31 januari.

Hallondressyr & Båbärshoppning

Nu är det dags att anmäla sig till hallondressyren den 12 febuari och blåbärshoppningen den 19 februari.

Anmälan sker via kundinloggningen.

För mer information om träningstävlingarna och anmälan klicka här.Linje 3

Linje 3

Linje 3

Linje 3

Linje 3Linje 3

Linje 3

Linje 3

Linje 3

Postadress:
Tyresö RF - Ridsport
Fårdala gård, Ridskolevägen 2
13530 Tyresö

Kontakt:
Tel: 08-770 42 60
E-post: This is a mailto link

Se all info