Hoppa till sidans innehåll

Vallentuna CK - Cykel

Varmt välkommen till Vallentuna CK
 
Vi välkomnar alla som vill använda en landsvägscykel som en pulshöjande aktivitet. Vi är en klubb med licensierade cyklister i senior- respektive veteranklassen och med en mycket stor motionsverksamhet. Om du undrar över något så kontakta oss på mailadressen som finns längst ner på sidan. Välkommen!

Nyheter

2017-07-05
Vid helgens Veteran-SM i Örnsköldsvik gick det riktigt bra för Therese Ljungström som tog en tredjeplacering i tempo på en bana som var både kuperad och mycket krävande. Läs hennes race report från tävlingsgruppens helg. (Foto: Johan Nilsson)
 
2017-07-04
Samtliga 22 cyklister som tränade ihop under våren för att klara SUB9 på årets Vätternrunda fixade målet, alla kom in under nio timmar. Läs Ernsts race report, mot slutet kämpade han mot både kramp och klockan. Foto: AJPJ, Happyride.se
 
2017-06-09
För VCK:s Christer Sehlstedt var det tävlingspremiär på Stockholms 4-dagars i H40-klassen. "Man kan ju inte bli annat än sist", var tankarna innan. Nu kom han inte sist, på nationaldagen fixade han en fin 6:e-placering. Läs hans RR. Foto: Henrik Tham
 
2017-06-08
I tisdags blev det äntligen dags för VCK:s Therese Ljungström att stå överst på prispallen då hon vann D40-klassen i Nationaldagsloppet, en av fyra deltävlingar i Stockholm 4-dagars. Läs hennes Race Report från helgens lopp. (Foto: Johan Nilsson)
 
2017-05-17
Söndagen den 24 september innehåller både cykling och grillning. Dagen börjar med klubbmästartävlingar och avslutas med socialt umgänge och grillat tilltugg.
 
2017-05-08
I helgen var det Mälarcupen 2-dagars i Västerås och VCK:s Therese Ljungström tog hem andraplatsen i både lördagens tempo och söndagens linje.
 
2017-05-03
På nationaldagen den 6 juni kommer en av deltävlingarna i Stockholm 4-dagars att arrangeras i Vallentuna (Markim). För att kunna köra tävlingen på ett säkert sätt behövs nu ett stort antal funktionärer.

Cykelpolicy

När vi är ute och cyklar tillsammans är det viktigt att vi alla har samma syn på hur vår cykling ska gå till. Om vi håller oss till de enkla regler som finns blir våra rundor både trevligare, säkrare och mindre ansträngande. Ta dig tid och läs igenom vår cykelpolicy. Den är till för allas vår säkerhet. (Foto: Tomas Berg)

Vätternrundan 2017

Här finns all information om VCK:s deltagande i Vätternrundan 2016. (Foto: Jacob Lund Alfvengren)

VCK 10 år

I november 2004 bildades Vallentuna cykelklubb. Den första tiden var intensiv med mycket jobb, men också med en stor tillströmning av medlemmar, berättar Hans Ekholm och Mattias Björkhem, två av grundarna.

 Mallis16(7)

       

 

Logga (kopia)

 

fairing_logo


 

Postadress:
Vallentuna CK - Cykel
Roy Skjelnes, Åby gata 5C
18636 Vallentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link