Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Ungdomsforum"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Ungdomsforum


Här kan vi diskutera träningar, tävlingar och allt som rör ungdomarnas verksamhet.

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
13 december 2011 12:50 av Lennart Gustafsson

Saxnäs

Tack alla tränare och ledare för ett supertrevligt läger, ni är guld värda.

Familjen Gustafsson

13 december 2011 08:05 av Pernilla

Tisdagsträningen

Vi försöker hitta alternativ till träningen ikväll då det inte verkar gå att åka skidor eller vara ute och springa. Håll koll på ungdomsforumet det blir förmodligen ett besked efter 16.

Tränarna

12 december 2011 13:17 av e,e

sportklicket

Googla på sportklicket. Massor av gratispengar att hämta till ifk umeå skidor. Gör det till er startsida och börja klicka er runt. Maxbeloppet är 10 kr i veckan. Så lätt att räkna ut att det kan bli en hel del pengar om vi är många. Besök även er sida på sponsorhuset. Ännu mer pengar att hämta till klubben därigenom

11 december 2011 21:13 av Karin Ström

Saxnäslägret

TACK alla för ett fantastisk träningsläger i Saxnäs. Underbart väder, god mat och härlig stämning med alla ni härliga skidåkare. Så skoj att äntligen få stå på skidorna..... familjen Ström.

7 december 2011 09:20 av Ulrika Järvholm

Träning torsdag 8/12

Hej!
Kommer det att vara någon träning för de ungdomar som inte åker till Saxnäs på torsdag?
Mvh, Ulrika

6 december 2011 08:25 av Anna Gåfvels Karlsson

Skidbytarkväll

Hej!
I kväll är det i samband med träning på Nydala också "skidbytarkväll". Ni som har skor, skidor, stavar, klubbkläder m.m. som ni vill sälja kan ta med dessa. Märk med namn och pris. Jag kommer att vara på plats i det vita huset "VITAN" from kl 18.15 fram så det finns möjlighet att lämna in era prylar. Under träningen kan alltså föräldrar kolla in om det är ngt som ert barn kan behöva och det finns också möjlighet att prova i anslutning till träningen.
Vi ses!
/
Anna

30 november 2011 14:50 av Anna Gåfvels Karlsson

Träning torsdag

Hej!
Ta gärna med er liggunderlagen i morgon så inleder vi med styrketräning - inga stavar denna gång! P.s Vill också påminna alla om att det på tisdag nästa vecka är "skidbytarkväll" vilket innebär att vi träffs på Nydala för träning. Ta med er utrustning som ni vill sälja. Märk med namn och pris. Vi håller till med detta i "Vitan". Innan under och efter träningen finns det alltså möjlighet för er och era försäldrar att köpa/sälja utrustning.
Vi ses!
Anna

28 november 2011 21:43 av Per

Saxnäs

Hej!
Vi har tagit beslut och skjuter på Saxnäslägret till 8/12-11/12 v.49.

// Per

27 november 2011 21:01 av Chatarina

Saxnäs

Jag bara undrar att om det blir Saxnäs till helgen, finns det plats i någon bil för mig och Louise.

26 november 2011 04:37 av stefan

sponsorhuset

satt å kikade på sponsorhuset.se och upptäckte att ifk umeå skidor var med. kommer här med att börja sponsra er med att börja köpa lite jujklappar från er sida. över 200 butiker så allttid finner man väl nått. Verkar som ni nyss har gått med då ni ligger nollade just nu men hoppas vi tillsammans kan ändra på detta så får vi se hur mycket pengar det kan bli framöver. kanske ett träningsläger i sommar hade varit toppen att kunna hjälpa till med, Sprid att ni finns med där inne

sponsorer bladdrande

Postadress:
IFK Umeå - Skidor
Hyggesvägen 19
90346 Umeå

Kontakt:
Tel: 090-773708
E-post: This is a mailto link

Se all info