Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Dags för din förening att sammanställa aktiviteter och söka LOK-stöd för hösten 2014. Ansökan görs direkt via IdrottOnline senast den 25 februari.
 

Kungörelse årsstämma

(2014-12-17 08:32)
Årsstämma för Västergötlands Idrottsförbund genomförs torsdagen den 16 april 2015 kl 18.00, Vara Konserthus.
 
Riksidrottsförbundet har tecknat ett avtal med Fortnox, leverantör av webbaserade affärssystem för mindre företag och organisationer, i syfte att förenkla administrationen för idrottsföreningarna.
 
Ungt Ledarskap delar årligen ut tre stipendier till unga ledare (inom ideell sektor, offentlig sektor och näringsliv). Nu söker de nästa års stipendiater. Personer som visar på mod, omtanke och handlingskraft samt tar ett ansvar utöver det vanliga.
 
Hur arbetar ni i ert förbund/förening med de nya anvisningarna för barn- och ungdomsidrotten och Idrotten vill?
 
Sommaren 2017 återvänder SM-veckan till världsrekordstaden Borås. Efter en ansökningsprocess där fem städer kämpade om att få idrottsfesten har nu Riksidrottsförbundet och Sveriges Television beslutat att det blir Borås.
 
I går genomfördes den traditionella SDF-konferens i Vara med drygt 40 deltagare från 27 olika specialdistriktsförbund (SDF).
 
Ta chansen att delta på ett studiebesök med arrangemangsutveckling i fokus. Torsdag den 4 december får du veta mer om hur Alingsås HK arbetar för att utveckla bra evenemang i Estrad.
 
Lär dig mer om föreningsjuridik och arbetsgivaransvar! Anders Manheden lotsar oss genom förmiddagen inom dessa områden. Han är expert på att göra dessa frågor lättillgängliga och intressanta.
 
Nu är det hög tid att söka medel ur Karl Frithiofsons Stiftelse. Ett värdefullt tillskott till din förening.
 
Statens stöd till idrottsrörelsen ligger kvar på samma nivå som 2010. Trots socialdemokratiska löften under valrörelsen om en höjning blev det ingen sådan när budgeten presenterades idag. Riksidrottsförbundets ordförande Karin Mattsson Weijber är...
 
Nu finns en samtalsplan som ger stöd till dig, ditt lag eller förening när ni ska prata om antidoping.
 
Problemet med att hantera kontanter är stort för idrottsföreningar vid matcher eller andra evenemang. En kartläggning av problemet har gjorts under våren, som nu är inne i en slutfas med analysarbete.
 
Årets SDF-konferens är ytterligare ett exempel på ökad samordning gällande upplägg och innehåll.
 
Tack vare energismarta lösningar i projektet Uthållig idrott slipper medlemmarna i Saleby IF frysa i klubbhuset och kan duscha i varmvatten efter träningar och matcher. Bytet av värme- och vattensystem innebär dessutom en besparing för klubben på ...
 

 Våra Partners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Hörnebo SK - Fotboll
Box 235
54323 Tibro

Besöksadress:
Hörnebo IP, Solgatan 9
54334 Tibro

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info