Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Försäkringsskyddet är viktigt för alla som idrottar och bedriver idrottslig verksamhet. Det gäller både personligt- och föreningens försäkringsskydd. Men vad ingår och vilket skydd behöver kompletteras?
 
Än finns chansen, den 5 december håller vi utbildning "Organisationens Ekonomi i balans" i Göteborg. Under denna dag lär du dig grundläggande ekonomi, olika begrepp samt får en förståelse för ekonomiska sammanhang som krävs för att kunna driva en...
 
Riksidrottsförbundet gör en fyllnadsutbetalning om det finns pengar kvar i LOK-stödspotten när året är slut. Dessa medel fördelas till de föreningar som sökt LOK-stöd under året.
 
Fyra kampsportföreningar i Skövde gick samman och ordnade en kampsportdag där intresserade fick möjlighet att ”prova på” några av de olika sporterna under erfarna instruktörers ledning.
 
Stiftelsen Grevillis fond har instiftat ett handikappidrottsstipendium om 100 000 kronor.
 
Vårgårda IK Handboll och Wårgårda Innebandyklubb tillsammans med elever från Sundlergymnasiets Barn- och Fritidsprogram bjuder in kommunens sex- och sjuåringar att ha kul tillsammans.
 
Fritidsbanken är en plats där du kan låna sport- och fritidsprylar kostnadsfritt, ungefär som när du lånar en bok på ett bibliotek. Under 2015 har vi varit med och öppnat Fritidsbanker i Angered, Lidköping, Skövde och Trollhättan tillsammans med...
 
Idrottens strategiarbete och utveckling av vår idrottsregion till Europas bästa var i fokus på årets SDF-konferens.
 
Ett värdefullt tillskott till din förening. Nu är det hög tid att söka medel ur Karl Frithiofsons Stiftelse.
 
Nu har vi startat arbetet med en ny internationell ungdomsledarutbildning i Europa, med fokus på breddidrott.
 
De medel vi har haft avsatta för detta område 2015 är nu slut. Totalt har 85 projekt fått medel beviljat, stort som smått, blandat mellan idrotterna och spritt över Västergötland.
 
Svensk idrott 2025 och Europas bästa idrottsregion är temat för årets konferens som liksom förra året genomförs på tre olika platser i Västra Götalandsregionen.
 
Efter nyår startar en ny utbildning för dig som vill bli mer attraktiv på idrottens arbetsmarknad.
 
Vänersborgs IF har sökt ekonomiskt stöd hos Västergötlands Idrottsförbund och fått Idrottslyftsmedel för att starta en satsning för att kunna inkludera alla barn och ungdomar i sin verksamhet.
 
I slutet av juli avgjordes det första Europamästerskapet i Street Soccer i Tyskland. I denna sport är det inte bara hur många mål du gör, som avgör om du vinner matchen.
 

 Våra Partners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Hörnebo SK - Fotboll
Box 235
54323 Tibro

Besöksadress:
Hörnebo IP, Solgatan 9
54334 Tibro

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info