Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Det blir en intensiv Europacuphelg den 3-4 maj. Då spelas, förutom Final4 i Champions League, även den första finalen i de övriga tre Europacuperna. H65 Höör hade tur med lotten och börjar hemma mot Issy Paris i Challenge Cup. Värt att notera är a...
 

Riksläger i Katrineholm

(2014-04-15 14:19)
Under fyra dagar har Svenska Handbollförbundet genomfört spelarutbildningarna Riksläger 1 för ungdomar födda 1998 och Riksläger 3 för ungdomar födda 1997 i Katrineholm.
 
Italien och Österrike står för motståndet när Sverige ska spela kval till UVM i slutet av veckan.
 
Jämnt, ovisst och svårtippat. Kvartsfinalserien mellan Lugi och Sävehof hade alla dramatiska attribut med sig, men det dröjde 45 minuter av den första drabbningen innan Sävehof infann sig på allvar i arenan i Lund.
 
Sverige lyckades undvika de riktigt svåra lagen när EM-kvalet lottades i Warszawa vid lunch. Det blev Slovenien, Lettland och Slovakien i gruppen.
 
I morgon fredag lottas kvalet till EM i Polen 2016. Förbundskapten Ola Lindgren är spänd på resultatet.
 
Temakonferens och förbundsmöte arrangeras den 30-31 augusti 2014 i Stockholm
 

Guif i topp till slut

(2014-04-09 10:00)
Kristianstad gjorde ett sista försök genom att slå Redbergslid och Alingsås mosade Ystad fullständigt. Men den sista spelkvällen i Elitserien avfärdade Eskilstuna Guif alla utmaningar - inte minst den egna mentala pressen och jublade stort över...
 
Ystad har varit ett lindansarlag, på kvalplats eller hotande nära under lång tid. Inför den sista seriematchen ligger sydskåningarna tia och slipper isåfall kval, men bara en seger borta mot Alingsås ger garanterat säkrat kontrakt.
 
Börje Salming har gjort det. Björn Borg likaså. Nu kan Staffan Olsson vara aktuell med ett eget underklädesmärke.
 
Svenska Handbollförbundet har nu beslutat sig för att väcka liv i SM i utomhushandboll igen och valet föll 2014 på Malmöspelen. - Vi tycker det är kul att återuppliva SM i utomhushandboll igen som legat på is under flera år, säger Ralf Lundberg,...
 
Det sitter många nära och kära i publiken när Guifs Daniel Pettersson springer in i hemmaarenan Eskilstuna Sporthall i kväll. – Det kommer bli väldigt speciellt, säger högersexan inför landskampen mot Tyskland.
 
TV4-gruppen har gjort om sitt kanalutbud. Kvällens och morgondagens landskamper mot Tyskland sänds i TV4 Sport som ändå inte riktigt är den "gamla" TV4 Sport.
 
Spänning och förväntan. Så kan man sammanfatta förbundskapten Staffan Olssons känslor inför landskamperna mot Tyskland.
 
Handbollslandslaget har samlats för landskamperna mot Tyskland. Men först spelar blågult mot regnbågsklubben Stockholm Snipers på tisdag kväll.
 
Gimonäs Umeå IF - Handboll
GUIF, IKSU Sportcenter, Box 7092
90703 Umeå
Telefon: 090-17 08 77
E-post: This is a mailto link

Sponsorer

TeamSportia 

 

ICA Maxi

 

Bostaden

 

Sammarbetspartner

 

 

IKSU