Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Herrarnas EM-kval fortsätter i häftiga Vida Arena i Växjö. Redan nu kan du lyssna på spellistan för landskampen på Spotify.
 
Förra veckan var det stor fest i Vida Arena när Växjö Lakers blev svenska mästare i ishockey – på onsdag är det dags för en ny. Jonas Källman spelar på dubbel hemmaplan när Sverige tar emot Slovenien i EM-kvalet i staden han växte upp i.
 
Temakonferens och förbundsmöte arrangeras den 29-30 augusti 2015 i Stockholm
 
Denna vecka fortsätter kvalet till herrarnas EM i Polen januari 2016. Sverige möter Slovenien i dubbelmöten, hemmamatch i Vida Arena i Växjö Onsdagen 29 april kl.19.15 (direktsänds i TV 4 Sport och TV 4 Play) och bortamatch i Celje på söndag, 3 ma...
 
Gott om publik i Bombardier Arena (slutspelsrekord 1 471 personer) när VästeråsIrsta HF och Skuru IK möttes i den första semifinalen. Nackalaget inledde bäst i båda halvlekarna vilket gav det matchavgörande försprånget. ”Vi krigade till oss segern...
 
Det blev en jämn och spännande match i Skövde Arena mellan Skövde HF och IK Sävehof. Skövde inledde bäst, men de svenska mästarna kom ikapp och förbi efter 25 minuter.I den andra halvleken blev scenariot det omvända och hemmalaget tog en...
 
VästeråsIrsta tog två viktiga poäng i botten av kvalserietabellen. I princip var det sista chansen för jumbon att vända trenden - och det lyckades.
 
Framgångsvågen har burit HK Aranäs genom kvalet. Efter sex segrar ser Kungsbackalaget fram emot Elitserien till hösten.
 
VästeråsIrsta HF överraskade handbollsSverige och tog sig till semifinal. Ikväll (26/4) möter de Skuru IK på hemmaplan. På bänken finns en fd spelare med massor av slutspelsrutin, assisterande tränare Jessica Enström. ”Jag tror att det blir en...
 
Mitt under brinnande kvalserie har IFK Skövde bytt tränare. Peter Johansson och Joakim Ågren tar timeout. Mats Ljungkvist och Andreas Larsson går in för att rädda det som räddas kan.
 
Alingsås HK vann den första semifinalen över Eskilstuna Guif komfortabelt. Med genomtänkt försvarsspel som stötte ifrån och otaliga kontringar öppnade hemmalaget med 6-0 och fullföljde till 30-21 vid slutsignalen.
 
Alingsås fick en drömstart, för Guif var det en smärre katastrof som utspelade sig i Estrad. ”Allt som inte ska hända händer. För mycket sidled, slarv och inget försvarsspel alls”, sade Robin Andersson.
 
Skövde HF har tagit sig till semifinal efter att tre år i rad åkt ut efter kvartsfinalerna. Imorgon söndag (26/4) tar laget emot IK Sävehof i Skövde Arena i match 1:5. ”Det ska bli jäkligt skoj. Vi ser bara möjligheter” tycker assisterade tränaren...
 
Mitt i slutspelet kom en väl lång paus för Alingsås HK. Nu är den snart förbi, lördagseftermiddagen med Eskilstuna Guif på besök i Estrad avslutar tolv dagars matchledighet.
 
När Maths Nilsson i dag blåser igång semifinalen mellan Alingsås HK och Eskilstuna Guif blir han störst genom tiderna. Ingen svensk domare har samlat ihop fler förtjänstpoäng än göteborgaren.
 
Gimonäs Umeå IF - Handboll
GUIF, IKSU Sportcenter, Box 7092
90703 Umeå
Telefon: 090-17 08 77
E-post: This is a mailto link

Sponsorer

TeamSportia 

 

ICA Maxi

 

Bostaden

 

Sammarbetspartner

 

 

IKSU