Hoppa till sidans innehåll

Gällstads FK - Fotboll

Välkommen till Gällstads FK

 

Vår ambition är att här ska man som aktiv, supporter eller intresserad kunna hitta det mesta om GFK. Uppdateringen av hemsidan kommer att göras så fort det sker något att rapportera.

Har du en aktivitet som ska ske, kontakta administratören så lägger han in det åt dig. Har du som supporter nåt som du vill ha in på hemsidan kan även du kontakta administratören.

Mejl till administatören klicka här
Förenings nyheter

2014-07-02
U-laget tog på måndagskvällen emot gästande Dalsjöfors GoIF på Åvalla. Dalsjöfors som hittills är det enda lag som besegrat Gällstad i årets upplaga av Utveckling A Sydöstra. Dom flesta väntade sig därför en jämn match, men GFK ville annat...
 
2014-06-30
Precis som i vårens möte med IFK Örby gick vi poänglösa ur striden. Och dessvärre känns resultatet även denna gång aningen orättvist och framförallt onödigt. Vi skapade tillräckligt många heta chanser för att få med oss tre poäng hem till Gällstad.
 
2014-06-26
U-laget har tagit två nya segrar efter att ha mött Roasjö och Hällstad.
 
2014-06-23
De två senaste matcherna har dessvärre inte inbringat några poäng i det orange bagaget. Våra insatser har inte på något sätt varit att skämmas över men mot de två topplagen BAIK och Holmalund krävs lite utöver det vanliga för att ta poäng.
 
2014-06-19
Så då var det dags för lite match info igen. 3 matcher har spelats.

Postadress:
Gällstads FK - Fotboll
Ivanhoe AB, Boråsvägen 36
52360 Gällstad

Kontakt:
Tel: 070-315 32 75
E-post: This is a mailto link

Se all info