Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Cykelforum vänder sig till ALLA som vill vara med och påverka Svensk cykels framtid. Du är måhända motionär, aktiv elitcyklist, ungdomsledare, arrangör, massör eller allt annat däremellan. Välkommen att vara med och påverka!
 
Svenska mästerskapen i CX går av stapeln den 15 november vid Slottsskogsvallen i centrala Göteborg.
 
Årets Postcyklist är ett pris som delas ut av Svenska Cykelförbundets huvudsponsor, PostNord, till en kvinnlig och en manlig cyklist för framstående prestationer inom cykelsporten. Nytt för i år blir att hela Cykelsverige får vara med och webbrösta!
 

Driftstörningar

(2014-10-20 11:31)
Vi arbetar med en helt ny hemsida och just nu pågår flytt av information vilket kan medföra besvär med åtkomsten till sidan. Vänligen ha överseende med detta då störningarna är övergående.
 
Alexander Gingsjö, den svenska mästaren som tvingades avbryta sitt VM-lopp i Ponferrada tar ut cykeln igen för att delta i den anrika tävlingen Chrono des Nations i Frankrike.
 
Nu har du som paracyklist möjlighet att delta i Vätternrundan och Halvvättern 2015 i en förbokad startgrupp. Starttid för Vätternrundan kl. 02:00 och Halvvättern är kl. 08:02. Sista dag för anmälan till Vätternrundan är 28 oktober! Anmäl dig i tid!
 
Fina prestationer och en seger på Kronoborg UCI cyclocross event i Danmark i helgen. Ida Jansson, Åsa Erlandsson (som dock inte körde i landslagsfärgena denna helg) och Herman Larsson stod för de bästa placeringarna.
 
Den här månaden får ni bland annat tips på samarbeten som lett till framgångsrika arrangemang, datum för kommande utbildningar och en inbjudan till er alla cykelfantaster där ute att delta på årets Cykelforum 28-29 november.
 
Tre nya mästartröjor delades ut idag när SM i downhill avgjordes i Falun. Lina Skoglund, Fricyklisterna blev svensk mästarinna i damklassen. Klubbkamraten Robin Wallner vann herrklassen och Marcus Hansson, CK Wänershof blev juniormästare.
 

SM i 4X avgjort

(2014-10-11 19:34)
Det blev Sveriges världsstjärna Felix Beckeman, Uddevalla CK, som tog hem mästartröjan före Filip Svanberg, Kungsbacka BMX, och evigt unga Tommy Johansson, Falu CK.
 

UNGDOMSCAMP 9-11 jan 2015

(2014-10-09 14:53)
I januari 2015 arrangerar SCF ett ungdomscamp för ALLA intresserade och licensierade ungdomar mellan 13-16 år från samtliga grenar. Flera av våra främsta elitcyklister och elittränare kommer att delta under helgen som ledare och inspiratörer.
 
Utbilda er till tränare och tävlingsledare steg 1. Nästa kurstillfälle är i Stockholm den 25-26 oktober och i Jönköping den 8-9 november.
 

Arrangera SM och SWECUP!

(2014-10-08 14:52)
Vi har massor med härliga, hårdtränande cyklister runt om i landet som vi så gärna vill ge möjligheten att få mäta sig mot varandra i årliga mästerskap och cuparrangemang. VI BEHÖVER ER HJÄLP!
 
Nu har Thomas Löfkvist, 30 år, avslutat sin proffskarriär, och det blev Lombardiet Runt som fick bli hans sista proffstävling på cykeln.
 
Vill du kombinera dina högre studier med att satsa på din idrott? Då är Sport Campus Sweden ett bra alternativ.
 

 SvGPcupen2014-logo800px

 

 

Jubileumsloppet

 Vi söker funktionärer som vill jobba på våra arrangemang.

Lämpligt för ungdomar som vill tjäna lite extra pengar.

Kontakta oss på This is a mailto link 

 

  Lansforsakringar

 

   

Postadress:
CK U6 - Cykel
c/o Simonsson, Gård 720
47394 Henån

Besöksadress:
Malmhultsvägen 5
52234 Tidaholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info