Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Missa inte SVT:s direktsändning av världscupen i Vårgårda nu på söndag! Women World Cup Vårgårda är Skandinaviens enda världscuptävling på cykel för damer och för första gången sänder SVT direkt från linjeloppet.
 
Nu är det dags att sammanställa föreningens ansökan om LOK-stöd för de aktiviteter ni genomfört under våren 2014.
 
Då VM i mountainbike avgörs i Hafjell 2-7 september har Sverige en stor trupp på plats som ska försvara de blågula färgerna. Downhill, cross country, sprint och stafett ska avgöras och nya mästare koras.
 
Den avslutande etappen på ungdoms EM i österrikiska Graz blev en svensk succé. Ida Jansson lyckades som första svensk i tävlingens historia att vinna en etapp när EM-veckan i mountainbike avslutades igår.
 
När näst sista deltävlingen i mountainbikens världscup drog till amerikanska Windham var det Jenny Rissveds, Scott-Odlo MTB Racing Team, som efter lysande körning fick kliva längst upp på pallen i sprintdisciplinen.
 
På TV12 den 10 augusti är det premiär för Club Cykel - ett cykelmagasin för alla som kan och vill cykla. I avsnittet den 30 augusti får ni möta GS och sportchefen samt en av våra lovande cyklister- Ida Jansson.
 

Rapport från Bana

(2014-08-08 09:29)
Preben Larsen och Johan Carls uttagna till landslagsuppdrag i Litauen på bana
 

Assen Tour i Holland

(2014-08-05 15:54)
Det är en stor utveckling att få medverka och skapa resultat i Assen Tour. Det är mestadels åkare från Holland men även duktiga deltagare från bl a från Norge, Tyskland, Lettland, Storbritannien.
 
Den 24:e augusti kör delar av Guldlaget Världscupen i Vårgårda.
 

Fina resultat i USM

(2014-08-04 15:13)
Under helgen genomförde Höllviken CK ett fantastisk Ungdoms SM i landsväg. Cykelklubbens värderingar genomsyrade hela arrangemanget. Mottot för klubben är att vara ”Sveriges trevligaste cykelklubb” där de främsta ledorden är SOCIALT, TRIVSAMT, ROLIGT
 

Helgens 4X Pro Tour

(2014-08-04 15:00)
Felix Beckeman har varit och tävlat i JBC Bike Park i Tjeckien i helgen och kört 5e deltävlingen i Världscupen 4XProTour.
 

SWE-cupen i Härnösand

(2014-08-04 14:12)
Helgens SWE-cup i Härnösand bjöd på fina banor i både XCE (sprint) samt XCO. Den anrika klubben fick mycket beröm efter avslutade tävlingar.
 
Emma Johansson fortsätter att visa toppform i damcykelns världscup. Svenskan gjorde ett eget utbrytningsförsök bara kilometerna före mål men fångades in och slutade sedan åtta i den tuffa slutspurten i tyska Sparkasse Giro på söndagen.
 
Jenny Rissveds, Scott-Odlo MTB Racing Team, kom på en 3:e plats i helgens världscuptävlingar i kanadensiska Mont St. Anne i dam U23-klassen. Ett mycket fint lopp av Jenny som därmed behåller ledningen i den total världscupen.
 
Downhillcyklisten Marcus Hansson, som tävlar i juniorklassen kom i helgen 9:a i världscupen i Mont St. Anne. Även Oscar Härnström, Team Exceptio Sport, som tävlar i elitklassen slog till med årsbästa och slutade på en 35:e plats.
 

 SvGPcupen2014-logo800px

 

 

Jubileumsloppet

 Vi söker funktionärer som vill jobba på våra arrangemang.

Lämpligt för ungdomar som vill tjäna lite extra pengar.

Kontakta oss på This is a mailto link 

 

  Lansforsakringar

 

   

Postadress:
CK U6 - Cykel
c/o Simonsson, Gård 720
47394 Henån

Besöksadress:
Malmhultsvägen 5
52234 Tidaholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info