Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Vi har tidigare haft ett flertal föreningar som deltagit i Riksidrottsförbundets "Vaccinera klubben", ett arbete som visar att föreningen engagerar sig mot doping.
 
Paris -Roubaix för juniorer 2014 eller "Hell of the North" som tävlingen också kallas, gick av stapeln söndagen 13 april och Sverige hade sex taggade cyklister på startlinjen. Lucas spurtade i mål på en fin åttonde placering.
 
I början av maj kommer downhill-landslaget åka en UCI-klassad tävling i Fort William som ingår i den brittiska downhillcupen, BDS. Tävlingen har C1-status och går på samma bana som världscupen som arrangeras senare under våren.
 
Sällskapet Gamla Tävlingscyklister har en samling pokaler som skänkts av medlemmar som nu renoverats och nu på nytt är på väg ut i systemet. Landets cykelklubbar ges här möjlighet att hos SGT söka pokaler till sin Junior och Ungdoms verksamhet.
 
Jenny Rissveds vann U 23-klassen och Alexandra Engen tog plats på prispodiet efter sin femteplats i seniorklassen. Det blev en succéstart för de svenska mountainbikedamerna i söndagens världscup-premiär.
 
Nittonåriga Pontus Kastemyr körde in som 19:e man på den belgiska vårklassikern för U23:or. Tävlingen var den första deltävlingen i Nations Cup.
 
Sista helgen i april drar tävlingarna igång för mountainbikelandslaget med Vårspretten i Darbu, Norge. Ett ungt landslag får chansen att visa vad de går för. Helgerna efter kommer nästa uppdrag i Houffalize, Belgien samt Saalhausen, Tyskland. Även...
 
Första världscuptävlingen för säsongen. Första gången som alla åkarna i den nya storsatsningen ”Team SWE Power” samlas. Det är dubbel premiär för de svenska landslagsåkarna i mountainbike i helgen.
 

Sök Idrottslyftet 2014

(2014-04-11 11:36)
Här kommer direktiv för 2014 års möjligheter att söka bidrag ur Idrottslyftet. Notera att sista ansökningsdag är fredag den 19 september! Under 2014 kommer vi att ha fokus på att vidare utveckla Idrottslyftet inom förbundet och uppmanar er att...
 

Viktig information!

(2014-04-08 16:23)
Viktig information kring kansliets licens- och chiphantering
 
Den 12:e april körs den första deltävlingen i U23:s Nations cup. Redan den 16 april är det dags för nästa lopp i La Côte Picarde i Frankrike och den 19:e april kör de ZLM Tour i Nederländerna.
 
Vilken helg för Alexandra Engen. Segern i sprinten i lördags följdes på söndagen av en andraplats i OS-grenen crosscountry i norditalienska Nalles. – Otroligt viktigt för självförtroendet inför världscuppremiären nästa vecka, säger den svenska...
 
Information till svenska ungdomscyklister som skall tävla på landsvägstävlingar i Norge.
 

CHIP

(2014-04-01 15:31)
Med start från säsongen 2014 genomförs samtliga cup- och SM-arrangemang i mountainbike och landsväg med chip. Intresset för att använda chip på andra arrangemang är stort och vi förstår att flertalet arrangörer kommer att använda chip redan i år.
 
Då vår föreläsare har fått förhinder den 26 april så slår vi ihop de planerade kurstillfällena 26-27 april till 27 april i Örebro.
 

 Jubileumsloppet

 

SM-trampetSvGPcupen2014-logo800px

Vi söker funktionärer som vill jobba på våra arrangemang.

Lämpligt för ungdomar som vill tjäna lite extra pengar.

Intresseanmälan för U6 Cycle Tour. För
övriga arrangemang, kontakta oss på This is a mailto link
 

 

  Lansforsakringar

 

   

Postadress:
CK U6 - Cykel
c/o Simonsson, Gård 720
47394 Henån

Besöksadress:
Malmhultsvägen 5
52234 Tidaholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info