Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Den sista lagmedlemmen till VM-truppen i landsvägscykel är uttagen och det blir Sara Olsson från Udddevalla CK som får komplettera damlandslaget i Ponferrada.
 
I helgen kördes de två sista deltävlingarna i SWE-cup Cross Country. På lördagen i Huskvarna med IK Hakarpspojkarna som arrangör och på söndagen i Hjo med Hjo VK som ansvariga.
 
Den tredje dagen på Lotto Belisol Belgium Tour gjorde det svenska laget ett mycket fint lopp och Emma slutade på en 4:e plats i tredje etappen.
 
Tävlingen blev tyvärr kortad på grund av funktionärsbrist och det blev därför ett kort men intressant och intensivt race av damcupen där damjuniorer och damseniorer körde som en klass.
 
Idag startar Lotto Belisol Belgium Tour och svenska landslaget kör med VM-laget. Här görs de sista finslipningarna inför Ponferrada och den sista damcyklisten som ska komplettera VM-truppen tas ut.
 

Mer nyheter på Facebook

(2014-09-10 14:24)
Cykelförbundet har startat igång ett projekt där målet är en NY och utvecklad hemsida. Detta innebär att vi, för tillfället, låter den befintliga hemsidan vara som den är, med dess brister och fördelar och ser över innehållet.
 
Svenska Cykelförbundet önskar påminna om att ni har möjlighet att ansöka om RF:s förtjänsttecken. Senast den 17 oktober vill vi ha er ansökan!
 
Bara en poäng skiljer mellan ledaren Filip Svanberg (Kungsbacka) och tvåan Filip Gustafsson (Märsta) efter helgens tävlingar. Orion BMX i Hallstavik i Roslagen var värd för helgens SWE-Cup BMX.
 
Emma Johansson behöll sin andraplats i sammandraget när den sista deltävlingen i damcykelns världscup avgjordes i franska Plouay i helgen.
 
Senaste nytt från förbundet, påminnelser och annat som vi på kansliet vill delge er. Anmäl dig gärna som prenumerant om du vill veta vad som är på gång i Cykelsverige!
 
Med Emil Lindgrens VM-silver i gårdagens sprint, och toppenbra prestationer av de övriga landslagsåkarna visade den svenska truppen att Sverige håller hög klass som MTB-nation. Förbundskapten, Anders Ljungberg kommenterar första dagen på VM i Hafjell
 
Ett litet svenskt landslag bestående av Martin Eriksson, David Eriksson och förbundskapten Hans Mård var helgen som var på plats i Kina för att delta i Kinas första cyclo-cross tävling på C1 nivå. Förbundskaptenen rapporterar från tävlingarna.
 
Selma gjorde sin landslagsdebut i tjeckiska Prostejov och lyckades kamma hem segern i Omniumtävlingarna. Hon placerade sig 1:a i alla delgrenar och tog därmed totalsegern.
 
Den svenska VM-truppen i mountainbike är på plats i Hafjell och laddad inför tävlingarna som startar imorgon. Vi har i år flera medaljchanser så håll koll på vad som händer den här veckan!
 
RF publicerar en studie om idrottsföreningar och deras ekonomi på hemsidan rf.se. Informationen är bra för föreningar och distrikt att känna till. Vad kan vi göra för att göra vår idrott mer tillgänglig för alla? Läs och diskutera.
 

 SvGPcupen2014-logo800px

 

 

Jubileumsloppet

 Vi söker funktionärer som vill jobba på våra arrangemang.

Lämpligt för ungdomar som vill tjäna lite extra pengar.

Kontakta oss på This is a mailto link 

 

  Lansforsakringar

 

   

Postadress:
CK U6 - Cykel
c/o Simonsson, Gård 720
47394 Henån

Besöksadress:
Malmhultsvägen 5
52234 Tidaholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info