Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Felix Beckeman har varit och tävlat i JBC Bike Park i Tjeckien i helgen och kört 5e deltävlingen i Världscupen 4XProTour.
 

MTB SM Marathon

(2014-07-28 14:13)
På nya spår i natursköna omgivningar arrangerade Alingsås SC under söndagen den 27 juli Svenska Mästerskapet i mountainbike i klassen XCM (marathon).
 

Rapport VM-läger

(2014-07-28 09:03)
Under förra veckan genomfördes ett VM-läger för XC- och DH-cyklister i Falun. Ett strålande väder mötte cyklisterna och bad varvat med hårdträning blev en bra kombination.
 
Tim Hedman, Sandvikens CK, vann helgens SWE-cup i downhill i Hammarbybacken, Stockholm.
 
Challange kategorierna har precis avslutat tävlingarna här i Rotterdam där Sverige hade ca 20st anmälda. Om vi ska börja med det svenska lagets höjdpunkt, så var det att se Andreas Björkman ta sig hela vägen till final i kategorin Cruiser Boys...
 
Vilken kille! NWT.se, Värmland, skriver om den sexårige Algot som älskar cykel! Han cyklade den sju mil långa sträckan till farmor och farfar i Hölje.
 
När SM i mountainbike avslutades igår vid Hallbystugan i Jönköping var det Jenny Rissveds, Falu CK, och Emil Lindgren, CK Natén Säter, som tog hem den åtråvärda mästartröjan.
 

MTB-SM rullar vidare

(2014-07-20 07:58)
Fortsatt strålande sol och massivt publikstöd när SM i mountainbike rullade vidare på lördagen med ungdoms- och veteranklasser.
 
De två regerande mästarna i sprint tog återigen hem guldet och får bära mästartröjan ytterligare ett år. Matthias Wengelin i herrklassen och Jenny Rissveds bland damerna.
 
Uppe vid Hallbystugan i Jönköping avgörs årets SM i mountainbike. En otrolig stämning ramar in dagens sprint där ungdomsmästare redan korats. Se länk. http://www.mountainbikesm.se/resultat/ Senare i eftermiddag kör veteraner och elit.
 
SVT kommer att direktsända världscuploppet på cykel för damer i Vårgårda i den 24 augusti.
 
För tredje året i rad arrangerades ett internationellt cyclocrossläger i UCI's regi. Lägret ägde rum i Schweiziska Aigle på "Centre du Cyclisme Mondial" och Sverige representerades av Ted Petterson, Jonatan Östlund och David Eriksson.
 
Helgens linjelopp Juniorer och U23 avslutade EM-dagarna i Schweiz.
 
Marcus fin 10:a på U23-tempot i EM.
 

EM tempo Herrar Junior

(2014-07-10 19:39)
Gustaf och Hampus körde jämnt.
 

 SvGPcupen2014-logo800px

 

 

Jubileumsloppet

 Vi söker funktionärer som vill jobba på våra arrangemang.

Lämpligt för ungdomar som vill tjäna lite extra pengar.

Kontakta oss på This is a mailto link 

 

  Lansforsakringar

 

   

Postadress:
CK U6 - Cykel
c/o Simonsson, Gård 720
47394 Henån

Besöksadress:
Malmhultsvägen 5
52234 Tidaholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info