Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Sex veckor med gips och specialskydd väntar MTB-stjärnan Emil Lindgren efter den svåra kraschen i säsongspremiären i Sydafrika nyligen. Mountainbikeåkaren har opererats och fått den sönderslagna armbågen lagad med bland annat ståltråd.
 
Nu är laget uttaget till U23 Nations Cup tävlingarna i april. Först ut är Flandern runt som går lördagen den 11 april följt av Côte de Picarde, den 15:e april och ZLM Rompoot Tour den 17-18 april.
 

Fystester med Guldlaget

(2015-03-26 15:24)
Under veckan som gått har utvalda cyklister från Guldlaget kört fystester hos Bakala Academy i Belgien.
 
"Svett och Etikett" är tillbaka i SVT Flow med nya utmaningar. I premiärprogrammet testar Kalle Zackari Wahlström Cyclo-Cross under coachning av proffscyklisten Calle Friberg. Kolla in SVT Flow nu på onsdag, 25 mars!
 
Vi har stor efterfrågan på våra tävlingsledarkurser! Därför arrangerar vi nu ett extra tillfälle i Värnamo den 18-19 april. Det finns även platser kvar till utbildning i det nya resultatprogrammet Orbit Cycle i Helsingborg, Örebro och Stockholm.
 
VM på bana körs 26 - 29 mars i Apeldorn, Holland och blir SWE Paracykel Teams första VM på bana någonsin. Tävlande är Henrik Rüffel på tandem med pilot Johan Landström och Henrik Marvig på racer.
 
Vill du kombinera dina högre studier med att satsa på din idrott? Då är Sport Campus Sweden ett bra alternativ.
 
I slutet av mars åker ett gäng landslagscyklister ner till Malaga i södra Spanien för att slipa på tekniken och formen inför den kommande tävlingssäsongen.
 
Med bara tio dagar kvar till världscuppremiären börjar Emma Johansson hitta formen på allvar. Svenskan slutade trea i belgiska cykeltävlingen Le Samyn på onsdagen efter en hård upploppsstrid.
 
Efter en lång testperiod där en arbetsgrupp med representanter ur flera grenar har tittat på olika resultathanteringslösningar har SCF beslutat att välja Orbit Cycle från MyLaps som förbundets nya Cykelresultatprogram.
 
Kommande helg, 6-8 mars, tävlas det i disciplinen Omnium i Litauiska Panevezys Cido Arena. Tävlingarna för elit är cl. 1 och för juniorer cl.2. Truppen är uttagen och består av sex cyklister.
 

SweCup programmet 2015

(2015-02-27 18:17)
SWE-Cup programmet för MTB XC och landsväg är lagt, här är datumen:
 
Det närmar sig cykelsäsong och lördagen den 14 mars är det dags för Svenska Cykelförbundets årsmöte. Vi vill påminna er om att anmäla ombud från föreningar och distrikt samt anmäla om överlämnande av fullmakter senast den 4 mars.
 
Då är säsongen igång på flera fronter för den internationella eliten. SCF har arbetat fram 2015 års preliminära landslagsprogram, uttagningskriterier och kvalificeringsregler för mästerskap.
 
Velothon kommer till Stockholm! Ta chansen att säkra en startplats i den unika premiären, den 13 september 2015. Gilla oss på Facebook (SweCycling) och ta chansen att föranmäla dig till loppet!
 

Jubileumsloppet

 Vi söker funktionärer som vill jobba på våra arrangemang.

Lämpligt för ungdomar som vill tjäna lite extra pengar.

Kontakta oss på This is a mailto link 

 

  Lansforsakringar

 

   

Postadress:
CK U6 - Cykel
c/o Simonsson, Gård 720
47394 Henån

Besöksadress:
Malmhultsvägen 5
52234 Tidaholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info