Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Den svenska VM-truppen i mountainbike är på plats i Hafjell och laddad inför tävlingarna som startar imorgon. Vi har i år flera medaljchanser så håll koll på vad som händer den här veckan!
 
RF publicerar en studie om idrottsföreningar och deras ekonomi på hemsidan rf.se. Informationen är bra för föreningar och distrikt att känna till. Vad kan vi göra för att göra vår idrott mer tillgänglig för alla? Läs och diskutera.
 
Guldlaget kommer att köra «Lotto Belisol Belgium Tour» den 11-15 september, som en förberedelse till årets VM. Större delen av personalen och de förhandsuttagna cyklisterna, samt aktuella VM-cyklister och reserver kommer att vara på plats i Belgien.
 
Årets trupp till landsvägs-VM i Ponferrada i Spanien den 21-28 september är uttagen. Flera av de svenska cyklisterna har visat framfötterna under året och det blev slutligen 17 cyklister som kommer att representera Sverige under VM-veckan.
 
Det blev en tuff världscup i Vårgårda för det svenska damlandslaget i går, söndag. På den hårda banan i dåligt väder och med hela världseliten på plats fick de svenska tjejerna verkligen känna på den internationella toppnivån.
 
Holländskt överst på prispallen – igen! För sjunde gången av nio möjliga var det den nederländska nationalsången som spelades efter damcyklisternas världscuplopp i Vårgårda på söndagen.
 
Proffstouren i 4X hade cupavslutning i Bulgariska Pamporovo. Felix Beckeman körde mycket bra och slutade på tredje plats.
 
Det blev ordentligt fina svenska insatser i dagens världscup i franska Méribel. Emil Lindgren låg under drygt första varvet 2:a bakom världsmästaren Nino Schurter från Schweiz.
 
Världscupen i MTB har avgjorts och i damer elit var Sverige representerade av Kajsa Snihs.
 
Världscupen som hade sin sista deltävling i franska Méribel är nu avgjord. Fint väder och tuff bana fällde avgörandet.
 
I morgon, söndag den 23 augusti, kör Guldlaget årets svenska världscupstävling i Vårgårda. «Crescent WC Vårgårda» blir andra gången den här säsongen som det svenska damlandslaget samlas. På plats är även några debutanter i blågul dräkt.
 
Visst blev det en Fåglum högst upp på prispallen i Velofondo Vårgårda. Marcus Fåglum Karlsson vann en spurtstrid med åtta man inblandade längs Kungsgatan i centrala Vårgårda.
 
Just nu pågår världscupavslutningen i mountainbike i franska skidorten Méribel. Sverige är representerade av ett landslag samt av proffs och enskilda åkare.
 
Missa inte SVT:s direktsändning av världscupen i Vårgårda nu på söndag! Women World Cup Vårgårda är Skandinaviens enda världscuptävling på cykel för damer och för första gången sänder SVT direkt från linjeloppet.
 
Nu är det dags att sammanställa föreningens ansökan om LOK-stöd för de aktiviteter ni genomfört under våren 2014.
 

 SvGPcupen2014-logo800px

 

 

Jubileumsloppet

 Vi söker funktionärer som vill jobba på våra arrangemang.

Lämpligt för ungdomar som vill tjäna lite extra pengar.

Kontakta oss på This is a mailto link 

 

  Lansforsakringar

 

   

Postadress:
CK U6 - Cykel
c/o Simonsson, Gård 720
47394 Henån

Besöksadress:
Malmhultsvägen 5
52234 Tidaholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info