Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Vilken kille! NWT.se, Värmland, skriver om den sexårige Algot som älskar cykel! Han cyklade den sju mil långa sträckan till farmor och farfar i Hölje.
 
När SM i mountainbike avslutades igår vid Hallbystugan i Jönköping var det Jenny Rissveds, Falu CK, och Emil Lindgren, CK Natén Säter, som tog hem den åtråvärda mästartröjan.
 

MTB-SM rullar vidare

(2014-07-20 07:58)
Fortsatt strålande sol och massivt publikstöd när SM i mountainbike rullade vidare på lördagen med ungdoms- och veteranklasser.
 
De två regerande mästarna i sprint tog återigen hem guldet och får bära mästartröjan ytterligare ett år. Matthias Wengelin i herrklassen och Jenny Rissveds bland damerna.
 
Uppe vid Hallbystugan i Jönköping avgörs årets SM i mountainbike. En otrolig stämning ramar in dagens sprint där ungdomsmästare redan korats. Se länk. http://www.mountainbikesm.se/resultat/ Senare i eftermiddag kör veteraner och elit.
 
SVT kommer att direktsända världscuploppet på cykel för damer i Vårgårda i den 24 augusti.
 
För tredje året i rad arrangerades ett internationellt cyclocrossläger i UCI's regi. Lägret ägde rum i Schweiziska Aigle på "Centre du Cyclisme Mondial" och Sverige representerades av Ted Petterson, Jonatan Östlund och David Eriksson.
 
Helgens linjelopp Juniorer och U23 avslutade EM-dagarna i Schweiz.
 
Marcus fin 10:a på U23-tempot i EM.
 

EM tempo Herrar Junior

(2014-07-10 19:39)
Gustaf och Hampus körde jämnt.
 
VIKTIG INFORMATION till dig som tänker klubbanmäla dig till Nordiska Mästerskapen i Sandefjord, Norge, 2-3 augusti 2014. Läs mer nedan!
 
Tolv åkare representerar Sverige i EM den 10-13 juli som i år arrangeras i Nyon, Schweiz. Nyon, som ligger på den norra sidan av Genèvesjön, står som värd för årets Europeiska Mästerskap.
 
Lucas Eriksson körde hem bergartröjan i GP Général Patton, Luxemburg
 
Lucas Eriksson tog ledningen i bergspristävlingen genom en mycket fin körning under regn och tuffa förhållanden.
 
Jonas Ahlstrand, från Höllviken CK, har vunnit SM ikortdistans tidigare och i år gjorde han det igen. Jonas kör i World Tour laget Giant Shimano och är proffs i högsta divisionen.
 

 SvGPcupen2014-logo800px

 

 

Jubileumsloppet

 Vi söker funktionärer som vill jobba på våra arrangemang.

Lämpligt för ungdomar som vill tjäna lite extra pengar.

Kontakta oss på This is a mailto link 

 

  Lansforsakringar

 

   

Postadress:
CK U6 - Cykel
c/o Simonsson, Gård 720
47394 Henån

Besöksadress:
Malmhultsvägen 5
52234 Tidaholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info