Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Samtliga idrottsföreningar som bedriver verksamhet för deltagare i åldern 7-25 år har möjlighet att söka LOK-stöd (statligt lokalt aktivitetsstöd). Ansökan för de aktiviteter som föreningen genomfört under vårterminen 2014 (1/1–30/6) ska vara RF...
 
Hur går en dopingkontroll till och vilka regler gäller? Som idrottsutövare och medlem i en idrottsförening ansluten till Riksidrottsförbundet, är grundregeln att alltid ställa upp på dopingkontroll, när som helst och var som helst, och följa de...
 
I slutet av 2014 kommer en ny förbättrad version av IdrottOnline Administration, som ska fungera lika bra i mobilen som i datorn. Ta chansen att se den redan idag, dela med dig av dina synpunkter eller lägg din röst på en redan önskad funktion.
 
En härlig sommarvecka och idrottslig folkfest är över. Idag lämnades stafettpinnen över till Sundsvall som står värd 2015.
 

Glad sommar!

(2014-07-03 07:19)
Vi vill passa på att önskar er alla en skön sommar. Vårt kansli har semesterstängt vecka 28-31. Vi hörs och ses i augusti igen!
 
Den 25 augusti är sista dagen att söka LOK-stöd för vårens aktiviteter (1 januari-30 juni). Ansökningar som görs efter den 25:e kommer att avvisas och kompletteringar kan inte göras i efterhand.
 
Alla idrottsföreningar kan bli ett IQ-projekt och därigenom få stöd med kunskap, idéer och information.
 
Den första avsiktsförklaringen för samverkan kring åtgärder inom "Samling för social hållbarhet" undertecknades vid möte med Västra Götalandsregionens folkhälsokommitté. På plats fanns ordförande Sören Karlström och Frank Andersson, ordförande...
 
Förändringar har skett i samhället som innebär nya utmaningar och behov för idrottsrörelsen och Västra Götalandsregionen. Idrottspolitiska programmet är ett underlag för prioriteringar och riktlinjer för hur stödet till idrotten från Västra...
 
Skatteverket har gjort en sammanställning av deklarationstidpunkter och blanketter. Allt för att underlätta för din förening och att det blir rätt från början!
 
Under en dag i Karlstad, har företrädare från idrottsdistrikten i Västergötland, Värmland och Örebro träffats, för en gemensam utbildnings- och inspirationsdag om "Idrottsskolverksamhet".
 
Riksidrottsförbundet har arbetat fram nya anvisningar för barn- och ungdomsidrotten. Anvisningarna förtydligar de riktlinjer som idag finns i idrottsrörelsens idéprogram Idrotten vill och ska hjälpa förbund, föreningar och enskilda ledare att form...
 
Folksams Ledarcamp blev en lyckad helg med spännande aktiviteter och föreläsare. Deltagarna fick bland annat lyssna på Annelie Östberg, Kristina Landgren Carestam och Jim Thuresson.
 
Som ett led i vår strategi beträffande internationellt arbete har vi i samarbete med Värmlands Idrottsförbund och Västsvenska Idrottsförbundet, arrangerat en internationell konferens i Karlstad under veckan.
 
I Skövde KIK gäller nu totalt förbud mot all form av toppning i föreningens barn och ungdomslag. Detta röstades igenom på föreningens årsmöte.
 

 SvGPcupen2014-logo800px

 

 

Jubileumsloppet

 Vi söker funktionärer som vill jobba på våra arrangemang.

Lämpligt för ungdomar som vill tjäna lite extra pengar.

Kontakta oss på This is a mailto link 

 

  Lansforsakringar

 

   

Postadress:
CK U6 - Cykel
c/o Simonsson, Gård 720
47394 Henån

Besöksadress:
Malmhultsvägen 5
52234 Tidaholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info