Hoppa till sidans innehåll

BUS styrelse


 bus styrelse

Ordförande: Emilie Voss-Schrader
Email: This is a mailto link
Jag är född år 1997 och har varit med i BUS sedan 2013, våren 2014 blev jag ordförande.

Jag har ridit regelbundet på Bogesunds Gård sedan jag var sex år, men det började redan tidigare med knatteridningar och häst- och stallvårdskurs. I stallet är jag så ofta jag kan, men onsdagar och torsdagar och de flesta helger är jag oftast på plats!

Min favoritpålle är helt klart Filur, men eftersom han är rätt så liten och jag lite längre gillar jag också Lavendel, Bologna och Diablo mycket! 

Vice ordförande: Alice Ulvsgärd
Email: This is a mailto link
Jag är född 1996, har ridit på Bogesund sen jag var 7 år gammal och har varit med i BUS i många år. Har idag min häst Manolito i Texasstallet och är här nästan varje dag.

Sekreterare: Emma Saari
Email: This is a mailto link
Jag heter Emma Saari, sekreterare i BUS, och är född 1994. Jag började bekanta mig med Bogesunds gård som 3-åring genom knatteridning. Denna knatteridning håller jag i nuförtiden tillsammans med Emma Olsson på lördagar. På tisdagar och onsdagar befinner jag mig också i stallet, då rider jag mina ordinarie ridlektioner. Jag arbetar även en del kvällar som stallansvarig på gården. Den hästen och ponnyn som jag alltid hälsar på när jag är i stallet och som jag gillar extra mycket är Arnie och Bisse. 

Vice sekreterare: Mikaela Lundberg
Email: This is a mailto link
Jag är född 1998 och har varit med i BUS sedan 2012. Jag började rida på Bogesunds Gård när jag var sex år. I veckorna kan du hitta mig i stallet på tisdagar, onsdagar och ibland även helger. Favoriten är Straus sedan några år tillbaka. Vi tycker om både hoppning och dressyr och får Straus bestämma så är det full fart i galoppen som gäller. Har du några frågor är det bara komma fram, jag hjälper gärna till! 

Ledamot: Emma Olsson
Email: This is a mailto link
Mitt namn är Emma Olsson, jag är född 1994 och har ridit i ca 14 år här på ridskolan. Favoriten jag har är Mars som jag ofta rider och ibland tävlar med. Jag är i stallet på tisdagar och onsdagar då jag rider mina lektioner. Vissa kvällar jobbar jag även i stallet. Och för tillfället håller jag, tillsammans med Emma Saari, knatteridningen på lördagarna.   

Ledamot: Sara Palmdal
Email: This is a mailto link
Jag är född 1996, har ridit på ridskolan i ca 12 år och varit med i BUS i snart 2 år. Just nu rider jag på tisdagar men är ofta i stallet även på helgerna. Mina favoriter är Tiny och Turbo!

Ledamot: Vanessa Ahlström
Email: This is a mailto link
Jag heter Vanessa och jag är född 1999, och har ridit i ungefär 7 år och gick med i BUS våren 2014. Jag brukar vara i stallet ca 2-3 gånger i veckan och rider helst Filur, jag har ingen annan hobby än ridning. 

Klara Mellquist
Jag är född år 1998. Jag är i stallet så ofta jag kan men alltid på tisdagar, onsdagar och helgerna. Jag har ridit på ridskolan sedan jag var 6 år. Men har ridit knatteridning sedan 2 års åldern. Mina favoriter på ridskolan är Caruso som jag brukar rida ut på helgerna och Diablo och Bologna.
Klara

Filippa Pettersson
Jag heter Filippa och är född år 1998. För tillfället har jag inte någon häst, men är ändå i stallet då och då och är aktiv i BUS!

Julia Pettersson
Jag heter Julia och är född år 2000. Just nu har jag, liksom Filippa, ingen häst men är ändå i stallet då och då och framförallt hittar på kul saker med BUS!

Suppleant: Clara Ulvsgärd
Email: This is a mailto link
Jag är född 1999 och jag har varit suppleant i BUS sedan 2014 och ridit på Bogesund i 9 år. Jag är här nästan varje dag då jag har hästen Manolito på Texas.

Suppleant: Emelie Lind
Email: This is a mailto link

Jag är född 1999 & har ridit sedan jag var ungefär 5 år. Jag gick med i BUS våren 2013. Min stora favorit här på ridskolan är Bamse, men även Spike ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Jag rider lektion på tisdagar & onsdagar, men brukar vara i stallet de flesta dagarna i veckan. 

 

Suppleant: Elise Robrandt
Email: This is a mailto link
Jag är född 1994 och har varit med i BUS styrelse sedan 2010, och jag har ridit sedan 2007. Mina favorithästar på ridskolan har varit flera genom åren, men Straus är den envisa ponnyn som nästlat in sig djupast i mitt hjärta. Det senaste året har jag inte varit så mycket på gården som jag skulle velat eftersom jag har skaffat mig en egen häst. Min pensionerade galoppör, Herman, står längre ut på Bogesundslandet. Men så fort vi får ordning på hans hovar tänker vi komma och träna och tävla så mycket vi kan på klubben! I styrelsen är jag suppleant, vilket egentligen betyder att det är mig man ringer om någon ledamot inte har möjlighet att närvara. I BUS styrelse brukar vi sudda ut gränserna lite och låta alla vara med så ofta de kan. Eftersom jag har häst på annat håll så är jag så delaktig jag hinner och lämnar samtidigt plats åt de nya ansiktena i styrelsen.

Uppdaterad: 2015-08-01 10:33